English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 5 iunie 2011

Au aparut nuantele crackle de la Flormar

Sunt foarte incantata sa va anunt ca au aparut nuantele crackle de la Flormar (despre care va spuneam aici)! Acestea costa 14 lei - putin mai mult decat ma asteptam - dar totusi sunt cele mai ieftine oje crackle disponibile pe piata (Alix Avien 25 lei, China Glaze 26 lei, OPI 32-45 lei).
Colectia se numeste Graffiti si eu am numarat 12 nuante - negru, auriu si argintiu (dar care erau sub forma de sclipici), roz, verde deschis si verde inchis, mov, bleu, albastru, rosu, portocaliu si galben.
Eu mi-am cumparat roz (care este mat) si mov si verde (care sunt sidefate).
Si pentru ca am fost atat de incantata mi-am facut unghiile cum am ajuns acasa! Si nu am rezistat pana nu am incercat nu una, ci doua nuante de crackle (eram gata sa o incerc si pe a treia, dar m-am gandit sa nu exagerez!). Astfel m-am hotarat asupra nuantelor de verde si mov.
Am aplicat ca baza oja mov inchis de la Miss Sporty Clubbing Colours pentru nuanta verde de crackle (nr G06) si oja verde sidefata de la Maybelline Green Miracle 720 pentru nuanta mov de crackle (nr G09). 
Oja verde merge perfect peste nuantele inchise, dar cea mov se potriveste mai bine pe culorile deschise.
Culorile s-au aplicat foarte usor si s-au "spart" frumos (pe unghiile cu crackle mov am aplicat o cantitate mai mare de oja) asa ca mie mi se par comparabile lacurile Flormar cu celalalte existente (pe care le-am incercat pana acum) si asta la un pret mai accesibil.
Voi ce nuanta va doriti din cele 12 disponibile?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Libris.

34 de comentarii:

  1. eu...pe toate :)) dar aia verde e prima pe lista clar! sa le folosesti sanatoasa. sunt minunate, si iar iti spun cat de invidioasa sunt ca la mine nu se gasesc X( :((

    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Suppperrr!!! In sfarsit lac de unghii crackle mai ieftin!!! De-abia astept sa vad modelul pe unghiutele mele

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ma bucur ca au aparut! Trebuie sa imi cumpar si eu cateva! Primele mele alegeri cred ca vor fi alb si negru!

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa fac si eu o plimbare la standul Flormar , oja verde e superba :X

    RăspundețiȘtergere
  5. roooz :X:X:X Pacat ca eu nu am de unde sa le iau :((

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu vreau mov, dar nu am de unde sa il iau. :(

    RăspundețiȘtergere
  7. pff sper ca au aparut si la mine :X sunt superbe si ieftine !!! acuma abea astept sa ma duc la standul flormar desi nu stiu cand ajung:(

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata chiar bine :D. Si ce unghii ai :x

    RăspundețiȘtergere
  9. wow, cred ca o sa incerc si eu, in viena costa doar 2 euro.

    Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Cea verde e superba. Abia astept sa le testez!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Superbe !! Si sunt si la un pret mai accesibil decat celelalte oje crackle .. pacat ca eu nu am de unde sa le iau :( :((

    RăspundețiȘtergere
  12. oja verde e superba!! mi-o iau si eeu!:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai chiar sunt tare dragute :X mama de abea astept sa imi iau si eu 1-2 nuante :D

    RăspundețiȘtergere
  14. hey,ce super Mona,bine ca ne-ai zis...desi nu cred ca o sa o gasesc pe la noi prin oras..Uff....Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. Mona imi poti spune si mie de la care stand le-ai luat ? Eu am fost ieri in Afi la standul de la et 1 si nu le aveau inca.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Andreea: Eu mi le-am luat de la standul Flormar din Carrefour Feeria (Baneasa). Si am inteles ca sunt si in Auchan Militari. Dar in mod sigur o sa apara cat de curand la toate standurile.

    RăspundețiȘtergere
  17. zauuuuu?????????.....bine ca ne-ai spus...nu ma omor dupa crackle astea , dar pentru diversitate ar merge...multumim !!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ojele se gasesc la toate standurile Flormar ,chiar si in AFI, trebuie doar sa le intrebati pe fete, ele sunt acolo sa va indrume si eventual sa va rezerve o anumita nuanta daca sunteti cliente fidele. Producatorii ne-au trimis putine oje crackle asa ca daca vreti sa le aveti in vara aceasta, luati-le din timp. Urmatorul transport va fi undeva la sfarsitul lunii august :(
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  19. Abia ast.sa-mi achizitionez si eu.imi place verdele f mult:*:*

    RăspundețiȘtergere
  20. Pe mine ma tenteaza toate si nu stiu ce sa aleg:(

    RăspundețiȘtergere
  21. fetelor unde se pot gasi in bucuresti?

    RăspundețiȘtergere
  22. @anonim: Ar trebui sa fie disponibile la toate standurile Flormar. Eu le-am luat din Carrefour Baneasa si sunt sigur si in Auchan Militari. Trebuie doar sa intrebi la stand, desi ar trebui sa fie expuse.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna nu te supara imi poti spune daca au cumva magazin online? ca la mine in oras nu se gasesc si imi plac produsele la nebunie:d. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  24. @Deni: Buna! Sigur ca da! Gasesti ojele crackle pe e-cosmetic.ro Spor la cumparaturi! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Mona, eu am cumparat verde si nu e bun, nu se crapa de nicio culoare. Ma duc azi sa-l schimb, sa vad daca pot. Atentie cand cumparati, sa faceti proba la stand sa nu aveti ca mine surprise neplacute.

    RăspundețiȘtergere
  26. @anonim: Imi pare rau ca ai avut probleme. Eu am nuanta de verde de mai sus si mi se pare ca se crapa frumos. Depinde si de cantitatea aplicata, dar chiar asa sa nu se crape deloc? :( Tu ai incercat verdele mai deschis? Sper sa reusesti sa rezolvi problema si sa schimbi oja :) Sa ne spui cum ti se pare dupa ce o incerci pe cea noua.

    RăspundețiȘtergere
  27. Mona, uraaaaa !! am mers la stand cu ea si s-a dat tipa aia de acolo cu a mea pe unghie si s-a crapat, am descoperit de ce nu s-a crapat la mine, eram data cu un sclipici de sclipici peste o baza, mama sclipiciurilor de la OPI, si fiind zgrumturos am impresia ca nu i-a placut, pur si simplu nu s-a crapat. Deci e ok, a fost alarma falsa. In legatura cu verdele ala deschis, am vazut tot la vanzatoare pe unghie dat peste grena, arata f. bine. Dar eu vreau acum si galben, si portocaliu, si bleu deschis…ce mai le vreau pe toate !!! Sunt innebunita dupa crapacioasele astea. Am facut o gramada de modele si unul chiar inspirat de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  28. @anonim: Hey! Ma bucur ca ai rezolvat! Eu nu am avut nicio problema cu ele si imi plac enorm! Tocmai mi-am mai comandat una si mai vreau vreo 2 nuante :)) Asa ca nu esti singura :p Si ma bucur daca ti-au placut modelele mele si le-ai incercat si tu! Si chiar sunt curioasa cum ti-au iesit :) Daca vrei poti sa pui o poza pe wall-ul de Facebook From Mona with Gloss ca sa vedem si noi modelele tale si pentru mai multa inspiratie pentru toata lumea! :D

    RăspundețiȘtergere
  29. Mona, iti trimit pe wall-ul de Facebook toate modelele mele crackle si cateva ale fetei mele, are 14 ani si de 2 ani isi face unghiile, a luat boala de la mine se pare !!!
    Ale mele sunt cele cu ASIL si ale ei cu LISA.
    Sper sa-ti placa !!!

    RăspundețiȘtergere
  30. @Lisa: Felicitari pentru modelele facute! Toate sunt foarte frumoase si sunteti amandoua talentate! :D Cel roz este preferatul meu, dar toate sunt intr-adevar foarte reusite! O inteleg perfect si pe fiica ta pentru ca si eu eram pasionata de la aceeasi varsta de unghii lungi cu diverse modele si petreceam o gramada de vreme creandu-le :) Iti multumesc ca ne-ai aratat si noua modelele tale si sigur ne-ai oferit un plus de inspiratie!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...