English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 18 septembrie 2012

Invitatie la Cosmetics Beauty Hair 2012

In perioada 20-23 Septembrie are loc expozitia Cosmetics Beauty Hair la Romexpo, cea mai mare expozitie cu produse cosmetice si de ingrijire, echipamente si servicii. Unghii, par, ten sau piele, pentru fiecare exista o multime de produse special destinate si este aproape imposibil sa pleci de acolo fara sa fi cumparat ceva.

De exemplu, mie imi place sa caut ofertele speciale si sa descopar game noi de produse sau brand-uri pe care nu le-am mai incercat. Sa va aduc aminte de oferta Beauty One pentru produsele Label.M cand mi-am cumparat un sampon si un balsam de 1l fiecare cu 120 lei?

Acum as vrea sa vad ce descopar nou in gama CHI (neaparat vreau ceva), m-ar tenta niste oje duo chrome si un tratament corporal Bruno Vassari. Si orice altceva care imi va face cu ochiul!

Voi ce aveti pe lista de shopping?

Si ca sa nu platiti taxa de intrare de 15 lei va invit sa va inscrieti aici pentru a primi o invitatie online.

Programul de vizitare este de joi pana duminica intre orele 10:00-18:00. Ne vedem acolo! Nu uitati sa vizitati si standul Fontana Contarini pentru reduceri si noutati si in plus s-ar putea sa ma gasiti si pe mine acolo.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

7 comentarii:

  1. Abia astept targul!! Incerc sa iau invitatie insa nu inteleg de ce e obligatoriu sa completez portiunea "informatii despre firma" din moment ce vizitez in calitate de persoana fizica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Invitatiile sunt doar pentru persoanele "din domeniu", adica din partea firmelor. Dar poti trece datele unei firme si nu mai platesti cei 15 lei. Utilizeaza-le pe cele de la firma la care lucrezi. Ar trebui sa fie ok.

      Ștergere
  2. cum sa ne inscriem acolo? din ce vad e doar pt firme

    RăspundețiȘtergere
  3. gata, am rezolvat,ms:) Din experienta anului trecut, verifica cumva cineva invitatiile? Adica daca verifica daca tu chiar lucrezi la firma respectiva sau ceva :p Sau intri usor cu ea? Ms :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este o problema. Important este codul de bare de pe ea. Acela va fi scanat la intrare.

      Ștergere
  4. stiu ca anul trecut exista un astfel de formular si pt persoane fizice anul asta nu mai este?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...