English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 19 septembrie 2012

Flash Giveaway - Cum iti alegi fondul de ten?

Update 20 Septembrie ora 22:00: Giveaway-ul este inchis!

Sunteti curioase sa incercati noul fond de ten EverLasting de la Oriflame? Stiu ca eu sigur sunt! Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu mai jos in care sa raspundeti la intrebarea "Tu cum iti alegi fondul de ten?" (alaturi de nuanta dorita de fond de ten).

Cel mai interesant comentariu va fi ales castigator, iar participanta va castiga un fond de ten in nuanta selectata (Porcelain, Fair Nude, Nude Pink, Natural Beige, Light Ivory, Warm Sand). Va rog sa dati si Like paginii de Facebook From Mona with Gloss, dar si Share acestui concurs (nu uitati sa lasati link-ul).

Fondul de ten EverLasting ingrijeste pielea prin Complexul de Reinnoire a pielii, dar si rezista intreaga zi pe fata (pana la 10 ore conform testelor clinice). Produsul va fi disponibil in catalogul 14, incepand cu data de 1 Octombrie.

Cum imi aleg eu fondul de ten?
Pentru mine este foarte important sa am un fond de ten care sa imi ofere tot ceea ce imi doresc. Si cum ma stiti deja, eu imi doresc foarte multe! Asa ca trebuie sa aiba o acoperire buna (medie spre mare), dar sa nu incarce tenul, sa aiba un aspect natural, fara a arata ca o masca, sa fie cat se poate de rezistent (pentru a nu avea nevoie de retusuri) si cel mai important sa aiba o nuanta care sa mi se potriveasca perfect.

Desigur, ma uit si la textura, miros si SPF, precum si la ambalaj. Vreau o pompita care sa dozeze perfect produsul si prefer ambalajele etanse care se ridica pe masura folosirii fondului de ten. Si categoric si pretul (sau raportul calitate/pret) este de asemenea de luat in considerare la achizitionarea unui nou fond de ten.

Asa ca da, sunt pretentioasa, dar cand produsul imi satisface cerintele sunt convinsa ca voi avea un look de milioane!

Nu uitati nici de subtonurile fondului de ten, pentru a va asigura ca nuanta vi se va potrivi perfect si verificati si ingredientele produsului. De asemenea, testati produsul pe zonele corecte (nu il incercati niciodata pe mana, ci pe marginea obrazului langa maxilar si alegeti nuanta care credeti ca vi se potriveste, dar si una mai inchisa si una mai deschisa; nuanta care "dispare" pe tenul vostru este aceea potrivita voua).

Asa ca acum astept si raspunsurile voastre! Giveaway-ul este deschis pana maine 20 Septembrie la ora 22:00. Comentariile primite dupa aceasta ora nu vor mai putea fi luate in considerare pentru castigarea premiului.

Mult succes!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

24 de comentarii:

  1. Nu stiu tu la a cata sticla de fond de ten si incercari ai ajuns, dar
    mie mi-a luat ceva vreme sa gasesc fondul de ten care mi se potriveste
    in totalitate. Fondul de ten este esential pentru a avea un look
    perfect
    si un ten fara cusur, iar primul pas pe care trebuie sa-l fac este sa
    aleg nuanta potrivita! Culoarea nu trebuie sa fie nici mai
    inchisa (pentru ca diferenta va fi evidenta mai ales in zona
    gatului), nici mai deschisa.
    De aceea eu imi iau mereu mostre de fond de ten sa testez acasa si sa vad cum se adapteaza tenului meu.
    Stiu
    ca este corect sa incercam fondul de ten pe maxilar,dar din pacate in
    magaziine nu am vazut pe nimeni sa faca asta,ci mai degraba incercand pe
    mana..
    Imi doresc enorm sa testez acest fond de ten,sa stiu si eu daca pe viitor o sa mai folosesc acest tip de fond de ten

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi cer scuze am uitat sa las linkul share-ului :https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=344992908923894&id=100000261480494

      Ștergere
  2. http://www.facebook.com/?ref=logo#!/alina.baroi.5/posts/365704730177052

    Fondul de ten perfect pentru mine este un fond de ten cu acoperire medie spre mare, cu textura usoara , sa fie fluid, cu un miros foarte fin, sa se adapteze perfect nuantei tenului meu fara sa il incarce.

    Nuanta: natural beige

    Alina Baroi

    RăspundețiȘtergere
  3. buna!

    eu imi aleg fdt urmand acesti pasi:
    1. in primul rand trebuie sa vad daca mi se potriveste vreuna din nuantele disponibile... pentru ca vreau ca fdt sa se imbine perfect cu nuanta tenului meu... sa nu apara efectul de masca.. (am pus culoarea la nr 1 pentru ca degeaba fdt e perfect daca nu se potriveste culorii tenului meu :)) )
    2. daca am gasit culoarea potrivita... atunci sunt atenta daca fdt e potrivit pentru tipul meu de ten si anume mixt pentru ca altfel tenul in zona T straluceste foarte tare si nu imi place absolut deloc acest aspect :D cui ii place?? :))
    3. daca fdt mai este si rezistent la transfer... deja are inca o bila alba de la mine... pentru ca m-am saturat sa imi incarc telefonul de fdt...
    4. ar fi de preferat ca recipientul sa fie dotat cu pompita pentru ca astfel dozez mai bine cantitatea folosita si bacteriile nu patrund in fdt.
    5. fdt ar mai trebui sa aibe si rezistenta destul de maricica.... sa nu ma trezesc pe la mijlocul zilei ca imi ies toti monstruletii la plimbare.. :)))

    cam astea ar fi principalele aspecte...bine.. ma mai uit si la pret... atunci cand nu imi permite bugetul sa cheltui prea mult.. :D

    nuanta potrivita: fair nude

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va rog sa lasati si link-ul de Share si nuanta potrivita! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu imi aleg fondul de ten sa fie cat mai deschis si natural, nu imi place sa imi incarc tenul cu prea mult fond de ten si sa fie cat mai rezistent pt intreaga zi
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/144735885670007, nuanta natural beige

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am un ten sensibil si mixt si imi aleg un fond de ten pe baza de apa.Din cauza faptului ca baza compozitionala este apa, acest tip de fond de ten are o putere de acoperire redusa. Pentru un minimum efect de luminozitate si stralucire, de obicei contine si o cantitate mai mica sau mai mare de ulei de silicon.Indiferent de ce fond de ten aleg, il incerc inainte de a da banii pe el! Sau folosesc mostre de produs pe care sa le aplic timp de cateva zile. Mostrele de produs si produsele in sine trebuie cumparate de la reprezentatii firmelor producatoare – altfel risti sa te alegi cu iritatii si alte reactii alergice atunci cand cumperi produse de la vanzatori ocazionali.
    Fondul de ten il incerc pe pielea fetei si nu pe cea a mainilor, deoarece pielea din aceste zone au nuante diferite – asa ca incerc sa achizitionez doar mostre care pot fi testate direct pe ten. Folosesc o nuanta de fond de ten mai inchisa in timpul verii si o nuanta mai deschisa in timpul iernii.
    share:https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/269070956545054
    nuanta PORCELAIN

    RăspundețiȘtergere
  7. De obicei cand imi aleg fondul de ten prefer sa am mai intai o mostra din el, astfel incat sa pot vedea daca este sau nu potrivit pentru mine. nuanta este foarte importanta, si pentru ca vine iarna si ma "decolorez" as prefera daca fondul de ten ar fi si usor adaptabil nuantei tenului meu. altceva, sa fie rezistent la transfer! port foarte mult timp camasi si sacou alb si chiar nu vreau sa ma trezesc cu dare, de telefon nu mai spun nimic. un alt lucru pe care mi l-as dori ar fi ca fondul de ten sa nu usuce, sa fie hidratant (am fata destul de uscata si uneori crema nu face fata daca fondul de ten nu e compatibil), sa dea un aspect de fata sanatoasa chiar si fetei mele bolnavicioase de la ora 6 dimineata. ah, si neaparat cu pompita! altfel nu mi se pare igienic :) la acoperire nu fac pretentii atata timp cat se intinde frumos, uniformizeaza, nu lasa efect de masca si nu oxideaza.
    nuanta care cred ca mi s-ar potrivi este Fair Nude
    Share: http://www.facebook.com/karina0205/posts/116552245162193

    RăspundețiȘtergere
  8. share; http://www.facebook.com/lovefashion.blogultau/posts/529509777064461
    nuanta:Nude pink


    Mereu am avut o problema in alegerea fondului de ten , in primul rand pentru ca sunt foarte pretentioasa : as vrea ca tenul sa arate perfect si nu doar la o ora dupa aplicarea acestuia si chiar toata ziua , stiu ca cer prea mult :)).
    Pentru ca am tenul gras la cateva ore dupa aplicarea fondului de ten (plus pudra) , de cele mai multe ori tenul meu arata incarcat , ca si cum as fi avut o masca asa ca am incercat diferite tipuri de fonduri de ten de la diferite firme dar tot nu am gasit perfectiunea .

    Cand imi aleg un fond de ten in primul rand ma uit pe eticheta produsului la ingrediente apoi studiez cu atentie toate nuantele disponibile si testez 2 dintre cele care mi se par potrivite si in ultimul rand ma uit la raportul pret/calitate
    .In plus mereu am preferat sticlutele cu pompita. Mereu incerc sa fug de neoanele/becurile din magazine pentru ca ne poate induce in eroare.
    Unde il testez ? Pe linia maxilarului si sunt mereu atenta sa.mi curat zona de fondul de ten purtat in ziua respectiva.

    Cum il aplic ? Prefer sa.l aplic intotdeauna cu degetele pentru ca are o consistenta mai usoara din cauza caldurii mele.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/522285604452281 In primul rand sa tinem cont de tipul de ten ,apoi de textura fondului de ten e bine ca fondul de ten sa fie testat eu caut mereu monstre cat mai apropiate pieli mele .Fondul de ten este esential pentru a avea un look
    perfect si un ten fara cusur, iar primul pas pe care trebuie sa-l fac este sa aleg nuanta potrivita,eu tin cont de urmatoarele :
    nu trebuie sa arata ca o masca
    -nu trebuie sa fie ca o crema hidratanta si sa se topeasca in tenul, pentru ca atunci nu vei mai avea efectul de acoperire al imperfectiunilor.
    Pentru tenul meu acneic folosesc fondurile de ten de la companiile de dermatocosmetice, nu doar acopera imperfectiunile dar le si trateaza. as alege nuanta porcelain .

    RăspundețiȘtergere
  10. Avand in vedere ca am un ten mai dificil, gras, cu tendinta acneica, cu pori mari, puncte negre si tot tacamul, sunt extrem de pretentioasa in alegerea unui fond de ten! Trebuie sa tin cont de tipul meu de ten mereu asa ca aleg sa folosesc fonduri de ten sub forma de spuma, compacte, mate, oil-free si non-comedogenice. Nu trebuie sa aiba o acoperire prea mare pentru ca trebuie sa-mi respire porii si nu-mi place nici efectul de masca. Este important sa fie rezistent cat de cat pentru a evita luciul acela inestetic si nesuferit! Intotdeauna testez fondul de ten inainte undeva pe linia maxilarului intr-o lumina cat mai naturala pentru a-mi da seama daca mi se potriveste nuanta cu tonul pielii. Este esential sa stii ce tip de ten ai si ce nuanta ti se potriveste pentru a alege un fond de ten perfect!

    Nuanta: Natural Beige.
    Share: http://www.facebook.com/dinu.florina.5/posts/360769974005836

    RăspundețiȘtergere
  11. Aleg si tin cont de tipul de ten ,apoi de textura fondului de ten e bine ca fondul de ten sa fie testat eu caut mereu monstre cat mai apropiate pieli mele .Fondul de ten este esential pentru a avea un look
    perfect si un ten fara cusur, iar primul pas pe care trebuie sa-l fac este sa aleg nuanta potrivita,eu tin cont de urmatoarele :
    nu trebuie sa arata ca o masca
    -nu trebuie sa fie ca o crema hidratanta si sa se topeasca in tenul, pentru ca atunci nu vei mai avea efectul de acoperire al imperfectiunilor.
    Pentru tenul meu acneic folosesc fondurile de ten de la companiile de dermatocosmetice, nu doar acopera imperfectiunile dar le si trateaza. as alege nuanta porcelain

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar sunt in cautarea fondului de ten potrivit ,asa ca mi se potriveste de minune acest concurs !
    Asa dar eu cand imi caut fondul de ten , caut urmatoarele aspecte :
    Nu testez pe incheietura mainii doar puterea de acoperire a fondului de ten.
    Pe mandibula testez culoarea fondului de ten .
    Deoarece am destule probleme cu tenul caut mereu un fond de ten cu putere medie sau mare de acoperiere
    Caut
    mereu sa fie cat de cat sa fie rezistent la transfer si sa reziste cat
    mai multe pe ten cel putin 8 ore , urasc vara cand imi las fondul de ten
    pe telefon , sau iarna pe gulerul de la haine.
    Am un ten mixt cu
    tendinta de uscare si caut un fond de ten fluid de preferat cu pompita ,
    si sa nu imi incarce tenul , si sa arate ca o masca
    Nu imi plac fondurile de ten care imi lasa pe fata o nuanta portocalie ,galbena parca as avea hepatita :))
    Cam acestea sunt criteriile dupa care ma ghidez cand imi caut un fond de ten .

    Nuanta care cred ca mi s-ar potrivi Porcelain
    share http://www.facebook.com/bandreia.daniela/posts/347921195293306

    RăspundețiȘtergere
  13. Prima oara m-am machiat pe la 17 ani si ceva,mama fiind mai stricta nu imi dadea voie sa ma machiez. Asa ca atunci cand mi-am cumparat primele 2 fonduri de ten au fost de la Avon si Oriflame. Eu inca nu aflasem de celebrele branduri L'oreal si asa mai departe. Cel de la Avon era asa de apos iar in momentul in care il aplicam pe fata spuneai ca sunt data cu var,pe cand cel de la Oriflame pe cat de cremos era imi transpira fata si era mai inchis cu 2 nuante daca nu ma insel. Cred ca au ras multi de mine.Noroc ca prietena mea care acum din pacate este departe m-a invatat sa imi aleg nuanta potrivita,cum? Simplu il aplic pe mana il intind bine si apoi compar nuanta tenului cu nuanta fondului de ten. Acum imi aleg singura fondul de ten in functie de textura,miros pt ca daca miroase urat poate sa fie cel mai bun dar voi spune pas,sa fie in sticluta pt ca o tipa super amabila din Sephora m-a sfatuit sa aleg fondul de ten cu recipient din sticla si sa aiba pompita,si nu in ultimul rand sa raspunda cerintelor tenului meu si sa se adapteze tenului meu.Sper ca nu v-am plictisit si va multumesc pt aceasta sansa. In prima faz anu am vrut s ama inscriu dar am primit incurajari multe in special din partea prietenei mele. Cred ca nuanta ideala ar fi Fair Nude dar oscilez si intre Light Ivory , am tenul deschis si cu pistrui,eu fiind bruneta.
    Fb: Mitu Catalina
    Link Share:http://www.facebook.com/mitu.catalina.9/posts/487145874638759

    RăspundețiȘtergere
  14. Fiecare dintre noi intampina dificultati in alegerea fondului de ten potrivit, nu cred ca am intalnit pana acum vreo fata care sa fie foarte foarte multumita de un fond de ten.
    Atunci cand imi aleg fondul de ten tin cont de mai multe lucruri.Caut un fond de ten care sa corespunda tipului meu de ten, am tenul mai gras, de obicei fondurile de ten pudra sunt mai eficace, dar am avut si unele lichide care au fost destul de bune.Un alt lucru de care tin cont este culoarea lui, stim bine cat de penibil ne-ar sta cu doua culori mai inchise, mai vad fete care nu au o culoarea potrivita la fondul de ten si nu le sta prea bine mai ales ca fata este inchisa la culoare, iar gatul este alb..Intotdeauna trebuie sa alegem nunata potrivita pentru noi, sa fie maxim cu o jumatate de ton mai inchisa sau mai deschisa.Acest fond de ten de la Oriflame promite multe, mi-ar placea sa gasesc un fond de ten care sa reziste multe ore, sa nu pateze haine sau sa nu ramana pe mobil , dar care sa aiba si o acoperire medie spre foarte mare.
    Si foarte important este ca produsul sa ofere stralucire si catifelare pielii, dar sa dea tenului o culoare naturala, nu sa-l incarce.
    Nuanta:Porcelain, share: http://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/529108393771468

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu imi aleg fondul de ten dupa anumite criterii bine stabilite. Unul din ele, si cel mai important, este sa citesc un review de-al tau, pentru ca este foarte bine sa iei in considerare parerea unei persoane mai specializate ca tine care deja a testat produsul si intotdeauna iti va recomanda ceva de calitate. Incerc sa-ti citesc toate postarile in care faci review-uri la diferite produse pentru a-mi putea face o parere cat mai buna despre un produs inainte de a-l achizitiona. Dupa cum bine spui, esti foarte pretentioasa in alegerea unui fond de ten, asadar imi pun toata increderea in tine atunci cand spui despre un fond de ten ca este bun. In momentul in care imi doresc sa achiztionez un fond de ten ma gandesc la toate aspectele ca si tine, dar cel mai potrivit, am observat, ca este sa-ti ascult tie parerea sincera si mai specializata decat a mea. Multumim ca faci asta pentru noi!

    http://www.facebook.com/Madaliciu/posts/206727356125318

    Nuanta Fair nude

    RăspundețiȘtergere
  16. Deoarece tenul meu este cam uscat si cautarea fondului de ten care sa se adapteze acestui tip de ten este cam complicata.Cand imi aleg fondul de ten tin cont de tipul meu de ten,efectul pe care mi-l doresc(luminozitate,hidratare,acoperire mai mare sau mai mica) si nuanta tipul meu de ten.Din nefericire pana acum nu am gasit ceea ce caut.Imi doresc sa testez un fond de ten care sa corespunda cerintelor mele,acestea variand de la textura pana la compozitie(ingrediente,deoarece si acest aspect conteaza foarte mult in alegerea pe care doresc sa o fac).Imi plac si fondurile de ten fluide,deoarece dau un aspect de stralucire tenului,dar si cele cremoase cand doresc o acoperire putin mai mare.La acest fond de ten ma fascinat in primul rand recipientul:)).Cand l-am vazut am zis woww!! trebuie sa incerc si continutul.
    SHARE:http://www.facebook.com/miruna.anamaria.92/posts/417520204979590

    RăspundețiȘtergere
  17. share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/409065032489628
    nuanta:Natural Beige
    Eu imi aleg fondul de ten sa fie nici prea ieftin dar nici prea scump sa aiba o acoperire medie sa fie cat mai aproape de nuanta pieli mele il testez la nuanta la incheietura mainii dar pana acum nu am gasit un fond de ten care sa fie rezistent la transfer si tare mult m-as bucura daca as avea aceasta sansa de a testa acest minunat produs si chiar as avea nevoie de el pentru ca sunt in cautarea unuia mai ales ca eu folosesc fondul de ten zi de zi.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu nu concept sa ies din casa fara sa am pe fata fond de ten, intrucat il folosesc in primul rand ca strat de protectie impotriva poluarii care se gaseste sub diverse forme : este praf, fum; pe strada, la facultate, in baruri, in cluburi, peste tot! Asadar sunt foarte atenta atunci cand actualul fond de ten se apropie de sfarsit si incep documentarea. In primul rand, cercetez pe bloguri/forumuri ce produs a mai aparut, ce promite sa faca, sau ce produs si-a schimbat formula, pentru a tine pasul cu viata agitata pe care o ducem.
    Consider ca este esential sa cumperi un fond te ten care sa fie potrivit necesitatilor si capriciilor pe care le are tenul tau. O sa fac o mica descriere a tenului pe care il posed, ca sa itelegi la ce ma refer: am fruntea mixta, nasul cu puncte negre, iar restul fetei este normala. De fapt, restul fetei tinde sa devina uscata daca folosesc un fond de ten matifiant (in incercarea de a-mi controloa fruntea seboreica). De-a lungul timpului am constatat ca ma impac mai bine cu fondurile de ten care au consistenta mai lichida intrucat acestea imi lasa pielea mai naturala.
    Dupa ce imi dau seama ce fel de fond de ten mi se potriveste, urmatorul pas urmeaza a fi alegerea nuantei. Subtonul meu este galben si intotdeauna am stiut ca trebuie sa evit prima nuanta a fondurilor de ten intrucat de cele mai multe ori, aceasta este potrivita tenurilor cu subton roz. Eu nu prea testez fondul de ten pe fata, atunci cand incerc un tester ci aplic putin produs pe mana si dupa aceea aplic si putin din fondul te ten pe care il am pe fata. Mi se pare o metoda mai simpla si asa nu ma pacaleste lumina artificiala din magazine. Deci eu caut nuanta perfecta, pentru ca nu o mai corectez de ceva timp din pudra pentru ca mi-am luat una translucida, minerala.
    Am folosit acum 2 veri un fond de ten de la Oriflame, foarte ieftin, pana in 20 de lei, si a avut o textura incredibila. Imi lasa un finish natural al tenului, fiind aproape insesizabil faptul ca purtam fond de ten pe fata; nu mi l-a matuit in mod inestetic, asa cum mi s-a intamplat cu multe fonduri de ten, dar nici nu mi l-a lasat stralucitor. Sunt de parere ca ingredientele pe care le avea erau calitative, intrucat m-am impacat atat de bine cu el … Oricum incepusem sa am incredere in produsele Oriflame pentru ten desi eu preferasem pana atunci dermatocosmeticele.
    Un alt criteriu in alegerea fondului de ten o reprezinta gradul de acoperire oferit de acesta. Pentru mine este suficient un fond de ten care sa ofere acoperire medie, pentru ca eu nu caut sa ascund, sa imi schimb tenul in totalitate ci doar sa il uniformizez. Imi place sa il am luminos, cu un aspect sanatos, sa nu il simt incarcat . Sunt multumita de fondul de ten pe care il folosesc in prezent, dar am neglijat un aspect in alegerea acestuia: rezistenta la transfer: telefonul meu este uneori la fel de bine machiat ca mine;)). Rezistenta promisa de acest nou fond de ten reprezinta un mare atuu al acestui produs!
    Imi plac fondurile de ten care hidrateaza, protejeaza, uniformizeaza! Desi nu am avut aceasta problema pana acum, mi s-a parea inadmisibil ca un fond de ten sa imi provoace reactii alergice sau sa favorizeze aparitia acneei. In general, daca am SPF in crema de fata(cum se intampla in prezent), SPF-ul din fondul de ten nu reprezinta un criteriu de alegere in privinta acestuia.
    Acum trebuie sa recunosc, sunt atrasa si de ambalajele fondurilor de ten, cele cu pompita sunt geniale (nu stiu de ce nu opteaza toate firmele pentru asa ceva) ! Mi se par mult mai igienice, economice si mult mai usor de folosit . Eu aplic fondul de ten cu pensula si datorita pompitei pentru dozare stiu exact care este cantitatea de care am nevoie. M-am uitat atent la ambalajul fondului EverLasting si am realizat ca are genul de ambalaj care m-ar atrage intr-un magazin ca sa il iau in mana si sa il studiez mai bine.
    Nuanta care mi s-ar potrivi mie este Fair Nude.
    like Diamond Dust
    share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=285082501600287&id=232806703402188

    RăspundețiȘtergere
  19. Bun..deci in primul rand imi aleg fondul de ten dupa modul in care arata pe fata mea (decat un fond de ten cu efect de masca, mai bine fara). Nu caut un fond de ten cu acoperire mare deoarece caut doar uniformizare, iar pentru restul folosesc corector, desi renunt deseori la acesta daca fondul de ten isi face treaba. Prin "isi face treaba" ma refer la faptul ca daca fondul de ten ofera o stralucirea frumoasa si sanatoasa pielii nu ma mai deranjeaza micile imperfectiuni.
    De asemenea, foarte important pentru mine este modul in care fondul de ten se aplica pe ten. Nu am rabdare si, de multe ori, nici timpul necesar sa insist cu aplicarea lui pentru a arata frumos pe fata, asa ca daca pot aplica fondul de ten rapid cu degetele fara a ramane urme pe fata sunt aproape cucerita. Daca trebuie insistat atunci sigur fondul de ten o sa zaca sigur pe raft pana se iveste un eveniment mai special cand am timp sa-l aplic cu rabdare.
    Bineinteles ca nuanta trebuie sa fie cat mai apropiata de cea a tenului meu. Din cele ale fondului de ten EverLasting cred ca Fair nude mi s-ar potrivi.
    Lucru care ma cucereste definitiv la fondul de ten este rezistanta. Deageaba arata fondul de ten frumos pe fata cand il aplic daca la cateva ore dupa mi se strange in riduri sau imi evidentiaza fiecare zona mai uscata de pe fata Nu mai cer sa nu se lipeasca de ecranul telefonului ca nu am vazut asa ceva inca, dar ar fi dragut daca s-ar putea si asta.
    Avand un ten problematic ma intereseaza ca odata achizitionat fondul de ten sa ofere un glow sanatos, fara a ma ferici cu alte probleme, mici sau mari cosulete. Din pacate, asta se observa doar in timp asa ca trebuie sa risti. O scurta privire pe ingrediente ar putea, de asemenea, ajuta.
    Pretul este si el un factor de decizie destul de important, dar daca chiar merita se fac economii si se cumpara, caci fata este foarte importanta si orice investie in ea merita.
    Nu ma prea intereseaza firma atata timp cat conditiile de mai sus sunt indeplinite.

    RăspundețiȘtergere
  20. Atunci cand imi aleg fondul de ten sunt atenta la multe lucruri.In primul rand,stiu ce tip de ten am si ce asteptari am de fondul de ten.Inainte sa mi-l cumpar il testez pe gat si nu pe mana.Fac tot posibilul sa vad cum arata la lumina naturala.De cativa ani,imi iau fond de ten cu FPS,este un aspect foarte important.Cateodata imi iau doua,unul mat pentru zi,si unul usor sidefat pentru seara.Prefer fondul ten cu acoperire medie,pentru ca nu am mai probleme cu tenul.Am un ten mixt asa le prefer pe cele fluide sau spuma.In primul rand ma intereseaza sa nu arate ca o masca,apoi nuanta.Am un ten neutru,deci vreu un fond de ten care sa nu fie nici roz,nici galben.Rezistenta este foarte importanta,imi place ca machiajul sa arate bine cat mai mult timp.Nu vreau sa ma irite,sau sa-mi iasa cosuri.Este importanta si rezistenta la transfer,caci nu-mi place sa-mi patez bluzele,esarfele,etc...Vreau sa-mi mentina tenul mat cat multa vreme,nu-mi place sa-mi luceasca fata,si sa aiba un aspect natural.Nuanta care mi se potriveste este natural beige.Am dat share:http://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/363602863722168

    RăspundețiȘtergere
  21. Cand aleg fondul de ten e mai complicat,este un produs care necesita aplicare pe intreaga fata si trebuie sa indeplineasca anumite particularitati.In primul rand sa nu contina zeci de ingrediente "dubioase"(chimicale),sa aiba pompita,imi plac si cele crema insa ma enerveaza ca microbii intra in contact mai usor cu ele.Sa fie compatibil cu tenul meu mixt spre uscat,sa nu aiba efect de masca,o alta problema este gasirea culorii perfecte,unele au culori ciudate,mie de obicei mi se potriveste nude ,insa la unele nude fie e prea deschis,fie prea inchis.Ma intereseaza si rezistenta,nu ar fi prea placut sa-mi iau un fond de ten care se strange si dispare in 2-3 ore,iar daca e rezistent la transfer e perfect.Imi plac si cele minerale,chiar daca necesita mai multa atentie la aplicare sunt cameleonice se "muleaza" perfect cu pielea cel putin acela pe care l-am incercat eu.De obicei imi aleg un fond de ten cu mica sau medie fiindca nu am asa mari probleme cu tenul si nu imi place sa incarc tenul prea mult.Bineinteles si pretul conteaza ,am incercat si produse ieftine si scumpe ,au fost si produse scumpe care m-au dezamagit si nu meritau banii,si ieftine insa la acestea macar nu imi parea asa rau de investitie.
    http://www.facebook.com/YadyDeea/posts/122443741236807

    RăspundețiȘtergere


  22. Am invatat de-alungul timpului cum sa-mi aleg fondul de ten potrivit pielii mele.
    Ce apreciez cel mai mult la un fond de ten : In primul rand sa aibe SPF deoarece soarele este pe cer tot timpul anului iar acesta ajuta la combaterea fotoimbatranirii.
    In al doilea rand de preferat sa fie pe baza de pigmenti naturali , fondul de ten mineral este mai sanatos pentru tenul nostru.
    Apoi il aleg in functie de tipul meu de ten- in cazul meu normal/mixt - , in functie de subtonul pielii - in cazul meu subton cald iar ca si culori ma avantajeaza auriul , galbenul chiar si nuantele de olive, dupa gradul necesar de acoperire , dupa rezistenta la transfer de care am nevoie - de exemplu daca vreau sa reziste toata ziua aleg unul long lasting.
    De asemenea lista ingredientelor trebuie studiata in de-aproape pentru ca nu vrem sa ne punem caramida pisata pe fata :D
    Nici ambalajul nu este neglijabil , de exemplu cele in sticluta fara pompita se consuma mai repede , de aceea este de preferat sa aibe si pompita dozatoare.
    Iar cand gasesc un fond de ten care sa-mi indeplineasca conditiile , il testez pe gat pentru ca asa imi dau seama cel mai bine daca mi se potriveste culoarea.
    Vara imi aleg o nuanta mai inchisa decat iarna caci oricat m-as feri de soare tot ma prinde un pic :D
    Si cum nu exista un fond de ten sa le indeplineasca pe toate , imi iau mai multe potrivite pentru fiecare perioada a zilei , sau a anului , in functie de nevoie.

    nuanta natural beige



    share :https://www.facebook.com/bogdan.luciana/posts/282860065152347

    RăspundețiȘtergere
  23. In primul si in primu lrand, urmaresc ca fondul de ten sa fie ambalat corespunzator, intr-un recipient sticla, cu pompita de dozare sau fara.Urasc produsele ce vin in borcanase, pentru ca degetele sunt purtatoare de bacterii si germeni, si evident la fiecare atingere, pe restul produsului va ramane o cantitate de bacterii ce in timp vor deteriora produsul, si il vor face sa oxideze.De asemenea va avea si contact cu aerul si se va usca mai repede.Poate sunt cam pretentioasa, dar tine de igiena.
    Un alt aspect important in alegerea fondului de ten, este culoarea.Daca este posibil, incerc diferite mostre, doar si obligatoriu in lumina naturala.In lumina artificiala, tenul prinde alta nuanta si risc sa imi iau o culoare ori prea deschisa,ori inchisa.Am patit-o dese ori, si de atunci mi-am spus nu asa!
    Ori daca nu imi gasesc nuanta perfecta, optez pentru un fond de ten cu proprietati adaptabile, ce va uniformiza bine culoarea tenului meu si nu va produce acel efect de masca.Un exemplu foarte elocvent este fondul de ten Giordani, care nu are egal!

    Rezistanta…ei, aici este mai complicat, pentru ca indiferent de asteptari, acesta tot se va imprima intr-o oarecare masura pe esarfe, haine albe, telefon…nu-mi ramane decat sa ma inarmez cu rabdare si cu o pudra translucida ce o pot aplica la nevoie.
    Consisntenta, sa fie lichida, si textura usoara.Este important pentru mine pentru ca un fond de ten spuma ori compact, imi este greu de intins si de blenduit cu pensula.Unul lichid va fi absorbit frumos de piele si se va mula perfect pe ridurile de expresie adanci ori pe zonele uscate.
    Gradul de acoperire sa fie mic spre mediu, pentru ca nu am zone problematice, si nici nu imi doresc sa imi blochez porii.Pentru mine un fond de ten trebuie doar sa uniformizeze culoarea naturala , sa hidrateze si sa dea luminozitate tenului.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...