English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 6 aprilie 2012

Lansarea colectiilor de vara de la Sephora

Ieri in jurul pranzului am participat la evenimentul de lansara a colectiilor de vara de la Sephora. Evenimentul a fost superb, fiind inconjurata de o multime de arome, culori si cosmetice! Ce ne asteapta in noul sezon? Acoperire perfecta, texturi usoare, multa iluminare, culori fondate, parfumuri discrete si fructate si unghii in culori explozive. Dar sa le luam pe rand!

In gama proprie de cosmetice, Sephora lanseaza rujul pentru buze intr-o multime de nuante. De la nude pana la rosu, de la ciclam pana la mov, aveti de unde alege o nuanta care sa va reprezinte! De asemenea, textura rujului este mai usoara si de aceea si rezultatul este mai natural. Nuantele sunt lucioase si usor transparente, perfecte pentru vara.
De asemenea, descoperim noile truse de farduri intr-un ambalaj inedit. Mini-paletele de farduri sunt aranjate pe sertare in cadrul unui turn Sephora, dar ele pot fi scoase si puse individual in suportul-caseta care poate fi purtat in geanta. Si frumos, si practic!
In colectia de produse de baie si pentru ingrijirea corpului de la Sephora veti gasi ambalaje noi, dar si arome noi. Puteti descoperi floarea de bumbac, mango, lamaie si verbina sau aroma Lagoon. Aromele populare din colectia anterioara s-au pastrat, asa ca m-am bucurat sa aflu ca produsele cu aroma de ciocolata si Manoi Tiara inca sunt disponibile.
In cadrul colectiei veti gasi gel de dus, crema de dus, scrub pentru corp, lotiune de corp, unt de corp, floare pentru baie (lufa), sapun lichid, sare de baie, capsule de baie, apa de toaleta si lumanari parfumate. Ce ne putem dori mai mult?
La standul Givenchy am stat ceva vreme (ca doar imi stiti pasiunea pentru aceste produse!) si am admirat paleta de farduri in nuante pastelate si blush-urile. Desi acestea par sa fie foarte intense in ambalaj, atunci cand le veti aplica veti descoperi o nuanta discreta, perfecta pentru a va da un aspect fresh.
O alta vedeta a sezonului este fondul de ten fluid Eclat Matissime.
Acesta promite un rezultat mat si radios in acelasi timp, perfect pentru aceasta vara! De asemenea, el are SPF 20 si il descoperim intr-un ambalaj inedit si practic!
La standul MUFE am descoperit creioanele Aqua Shadow in 12 nuante waterproof, dintre care 7 sunt sidefate si 5 mate. De asemenea, a fost lansat si primerul pentru ochi MUFE care promite o rezistenta indelungata a machiajului.
In rest gasim nuante intense si captivante, atat pentru fardurile pudra cat si pentru cele crema.
Un alt aspect care nu trebuie neglijat in aceasta vara este bronzul. Dar cum efectele soarelui asupra pielii sunt bine cunoscute, varianta cea mai sigura la care putem apela sunt autobronzantele. Acestea sunt disponibile si in gama Sephora, dar si in noua linie Vita Liberata.
Produsele Vita Liberata sunt o inovatie in domeniu deoarece nu contin DHA, acea substanta utilizata in autobronzantele obisnuite care da culoare pielii, dar care are si acel miros neplacut. Asa ca acum Vita Liberata ne promite o bronzare placuta, uniforma, fara parabeni si miros neplacut, usor de realizat, cu uscare imediata la contact, organica, de durata (pana la 2-3 saptamani) si cu decolorare uniforma in timp (fara pete). Suna prea bine ca sa fie adevarat? Ramane de vazut si testat!
Si una dintre suprizele zilei a fost pentru mine standul Nails INC. Dupa ce v-am povestit despre aceste oje cumparate din Londra, chiar m-am bucurat ca acum vor fi disponibile si la noi. Gamele sunt foarte variate si printre ele gasiti: oje neon, oje 3D Glitter (review aici), oje crackle, oje magnetice (review aici), dar si oje in ambalaje pretioase, cu cristale.
Am fost foarte incantata sa o cunosc pe Olivia de la Nails INC, care mi-a remarcat entuziasmul si a fost chiar surprinsa ca stiu atatea detalii despre gamele Nails INC. Mi-a spus ca as fi putut sta lejer la standul lor sa vorbesc despre produse!
Langa standul Nails INC era si un Nail Bar unde participantele puteau testa produsele si incerca o noua manichiura.
In rest am descoperit noutatile de la Benefit, Too Faced, Sally Hansen, Strivectin, Yes to (roll-on-ul pentru ochi chiar mi s-a parut foarte interesant), Dr. Brandt (unde s-a lansat un nou BB Cream), Fekkai si noul parfum de la Guess cu note fructate. Pe toate acestea le puteti vedea in magazinele Sephora!

Pe mine m-au cucerit noile colectii! Care sunt preferatele voastre?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



4 comentarii:

  1. De acord cu Aminara!!!:) Wish I was there!!! oh!
    Mona, cum faci incat afli cand se organizeaza astfel de evenimente?! Am vazut ca ai participat si la alte evenimente interesante!! Bv! si multumim ca impartasesti cu noi ceea ce vezi/testezi pe unde mergi!:) :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...