English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 10 ianuarie 2012

Bucle lejere cu Pearl Pro Curl

Pearl Pro Curl este ondulatorul cu tambur mare de la Remington. Acesta va ajuta sa creati niste bucle lejere, perfecte pentru un look elegant. Mie mi-a placut rezultatul obtinut atat de mult incat am purtat aceasta coafura in seara de Revelion.
Pearl Pro Curl este livrat impreuna cu o gentuta eleganta termorezistenta pentru depozitare, o manusa termorezistenta pentru protejarea mainii cu care se realizeaza buclele si manualul de instructiuni.
Aparatul beneficiaza de acoperire ceramica Luxury Pearl, afisaj digital, varfuri reci, stativ pentru protectia termica si oprire automata de siguranta. Ondulatorul este pregatit pentru utilizare in doar 30 de secunde si are si o functie de blocare a comutatorului care impiedica schimbarea accidentala a setarii temperaturii in timpul functionarii.
Dupa cum puteti vedea din poze, tamburul ondulatorului este mai mare decat cel al ondulatoarelor obisnuite. Acesta are 32 mm, iar diferenta se poate constata mai jos prin compararea cu Pearl Wand.
Astfel el ajuta la crearea unor onduleuri largi daca suvitele coafate sunt mai groase sau a unor bucle lejere daca suvitele sunt mai subtiri.
Pentru obtinerea unei bucle ondulatorul trebuie tinut aproximativ 10 secunde pe suvita aleasa. Astfel, procesul de coafare este rapid, iar rezultatele sunt de durata (buclele rezista). Inainte de utilizarea aparatului parul trebuie sa fie curat, uscat si neincalcit si se recomanda folosirea unui spray pentru protectia termica (eu utilizez spray-ul de la Label M).
Iar rezultatul este urmatorul:
Ondulatorul Pearl Pro Curl este disponibil pe site-ul Remington-style.ro la pretul de 129 lei.
Mie mi-au placut enorm aceste bucle! Voua cum vi se par?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



16 comentarii:

  1. Vai, cat de mult imi place. Eu am o placa de la Remington si sunt super multumita de ea. Si eu vreau sa-mi iau un ondulator, tot de la Remington, dar nu stiam ce sa aleg. Multumesc. Btw, cam cat a costat?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ana`s Beauty Blog: Ma bucur mult ca iti place! Ondulatorul este 129 lei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ce bucle frumoase ti-au iesit :X Cautam de mult un ondulator de genul si ma bucur ca am aflat de la tine ca il pot gasi la Remington. Am o slabiciune pentru calitatea produselor lor si nu vroiam sa-i tradez :D

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoase buclele :D si btw,imi place foarte mult cum te prinde noua culoare de par Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. E super ieftin in Ro. Ma intreb cat o fi aici (Germania). Iti spun din nou: Imi plac la nebunie buclele tale. Par extrem de naturale. Sa folosesti cu placere ondulatorul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Super, iar pretul lui nu mi se pare mare. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte faina coafura. :)

    Xoxo, Victoria.

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. superbe buclele..spune-mi te rog : iti dai cu fixativ dupa ce se racesc buclele? sau inainte?
    eu am ondulatorul asta : http://www.remington-style.ro/coafat/ondulatoare_par/Ondulator-de-par-Pro-Soft-Curls-Remington-Ci151-29.html si e cel mai prost pe care l-am folosit vreodata. Clapa aia nu e deloc ok, e f "larga" si nu sta suvita stransa, in plus nu onduleaza deloc.
    chiar ma intereseaza modelul asta, mai ales ca tamburul este mai gros decat ce se gaseste in mod obisnuit pe piata. de unde l-ai achizitionat?
    multumesc,

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti sta superb coafata asa! Iar culoarea ti se potriveste de minune.
    De Craciun am primit si eu bigudiurile Fast Curls de la ei si sunt extrem de multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Maddy: Multumesc mult! Si mie imi plac produsele Remington foarte mult si ma bucur ca ti-a fost util review-ul! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Ana`s Beauty Blog: Da, e foarte accesibil ca pret! Sper sa il gasesti si acolo la un pret asemanator. Si iti multumesc mult inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  12. @tiff4mk: Mersi mult! Eu procedez astfel: impart parul in sectiuni mai mari, aplic spray de protectie termica pe fiecare sectiune si apoi incep sa creez buclele. Imediat dupa ce am facut fiecare bucla o si dau cu fixativ. Asa raman perfect definite si dureaza mai mult timp.

    Imi pare rau ca nu ai fost multumita de ondulatorul tau :( Acest ondulator este disponibil pe remington-style.ro. Il primesti prin curier in 1-2 zile.

    RăspundețiȘtergere
  13. iti multumesc mult pentru raspus, Mona :)
    iti rezista buclele macar de pe o zi pe alta? cred ca depinde f mult si de textura parului. Eu am firul subtire si se umfla si de asta mi-e teama ca nu-mi vor iesi buclele asa cum imi doresc eu. Oare ies mai bine daca incerc cu placa?
    Of, ce greu e sa fii fata. Te pup

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...