English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 7 noiembrie 2011

Uscatorul de par Remington Stylist

Uscatorul de par Remington Turbo 2200 (D3710) face parte din colectia Stylist si vine in intampinarea nostra cu multe avantaje. Noul uscator are 2 ventilatoare turbo si ofera o uscare a parului cu 30% mai rapida.
Uscatorul contine doua capete - unul pentru coafat lejer, iar celalalt pentru volum si bucle.
Ceea ce mi-a placut cel mai mult la acest aparat a fost puterea mare de uscare. In general nu eram cea mai incantata cand trebuia sa imi usuc parul datorita timpului pe care il consumam. Avand parul lung si des, imi lua aproximativ 30 de minute pana cand acesta era in intregime uscat. Cu ajutorul uscatorului Styler, am reusit sa injumatatesc acest timp, fiind gata in doar 15 minute. Pentru mine a fost un avantaj enorm!
Uscatorul dispune de gratar ceramic acoperit pentru o caldura uniforma si generator de ioni.
Alte caracteristici care mi-au placut la acest produs sunt cele 3 setari de caldura/viteza, setarea turbo si existenta jetului rece.

Dupa cum puteti vedea, uscatorul are cate doua trepte pentru caldura (in partea stanga) si pentru viteza (in partea dreapta). Astfel puteti ajusta caldura/viteza in functie de coafura dorita si de rezultatul urmarit. Si daca pana acum va fereati sa va uscati parul cu uscatorul datorita temperaturii foarte mari, treapta intai de caldura este perfecta pentru uscarea si protejarea parului in acelasi timp.
De asemenea, daca doriti putere si mai mare de uscare puteti porni butonul "Turbo", iar rezultatele se vor vedea imediat. Daca preferati uscarea cu jetul de aer rece sau aveti nevoie de acesta pentru o coafura speciala, uscatorul Stylist ofera si aceasta posibilitate.
Inainte de utilizarea uscatorului este recomandat sa folositi un spray pentru protejare termica. De asemenea, pentru cele mai bune rezultate (par stralucitor, sanatos si cu volum) este indicat sa folositi o gama de ingrijire potrivita pentru parul vostru.
Un alt aspect care mi-a mai placut la acest aparat este design-ul sau. Uscatorul este intr-o nuanta superba de corai cu un usor sclipici auriu. De asemenea, aparatul nu se incalzeste in timpul utilizarii, putand fi astfel asezat pe orice suprafata.
Tips-uri pentru o coafura perfecta

  • pentru uscare rapida si pentru a indeparta excesul de umezeala din par, folositi uscatorul la caldura medie/viteza mare. Pentru cel mai mare debit de aer porniti butonul "Turbo";
  • pentru o coafura moale, folositi concentratorul si o perie de par rotunda in timp ce uscati;
  • pentru o coafura fixa, tineti apasat butonul de aer rece in timp ce coafati. Aduceti din nou butonul in pozitie centrala pentru a reactiva caldura;
  • pentru a amplifica buclele si onduleurile naturale, atasati difuzorul la uscator. Intoarceti capul invers si puneti parul usor in scobitura difuzorului, rotind putin uscatorul in mana in timp ce coafati. Uscati usor la o setare de caldura medie/viteza mica;
  • pentru a crea extra volum la radacina parului, tineti capul in pozitie verticala si puneti difuzorul catre varful capului, rotind usor uscatorul si permitand degetelor difuzorului sa maseze usor scalpul. Uscati usor la o setare de caldura medie/viteza mica.
Eu sunt foarte incantata de acest produs si de rezultatele obtinute. Uscatorul poate fi comandat de pe Remington-style.ro la pretul de 149 lei.

Cum vi se pare acest produs?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


6 comentarii:

  1. din ce imi spui tu aici, este ideal pentru parul meu./.si eu consum 25-30 de minute la uscarea parului si ma enerveaza cumplit :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumusel e! :D
    Eu nu prea imi usuc parul de obicei, de teama sa nu-l deteriorez in timp... insa acum ca e mai frig si nu mai pot dormi cu parul ud, ar trebui sa ma gandesc la a-mi lua un uscator :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @stilistele: Stiu cum este, nici mie nu imi place sa stau mult sa imi usuc parul.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Georgiana: Si mie imi place foarte mult culoarea! Si cred ca nu e tocmai bine sa te culci cu parul umed. Si eu mai faceam asta si ma mai trezeam dimineata cu o durere de cap...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...