English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 14 noiembrie 2011

Tried&tested: Samponul uscat Label.M

V-am mai spus pana acum cat de mult imi plac produsele Label.m, asa ca am fost foarte curioasa sa incerc samponul uscat din aceasta gama.

Ce scrie pe produs?
Un produs modern de improspatare a parului care actioneaza intre samponari pentru a reactiva o coafura eliminand sebumul si produsele de styling. Acest sampon uscat contine amidon natural din orez care absoarbe excesul rezidual si reface look-ul fara a fi nevoie de samponare.


Instructiuni: Se pulverizeaza pe parul uscat, la radacina de la o distanta de aproximativ 25-30 cm.
Cum mi s-a parut mie?
In primul rand, mi-a placut foarte mult pudra din acest sampon. Ea este foarte fina si nu este vizibila nici macar daca se aplica o cantitate mai mare de produs pe radacini. Din aceasta cauza sunt convinsa ca samponul este potrivit pentru orice culoare de par.

De asemenea, am apreciat cantitatea mai mare de produs. Samponul are 200 ml si este suficient pentru multe aplicari. Eu l-am utilizat de cateva ori pana acum, iar ambalajul este aproape plin.

Un alt aspect care m-a incantat a fost acela ca spre deosebire de alte sampoane uscate, cel de la Label.M elimina si produsele de styling din par. Asa ca parul va arata fresh pentru inca o zi si poate fi aranjat fara nicio problema!
In plus, produsul are un miros delicat si proaspat care persista de-a lungul zilei.

Samponul este disponibil la pretul de 60 de lei pe site-ul Luxbeauty.ro.

Pe mine m-a convins! Voua cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

7 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...