English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 9 noiembrie 2011

Shopping in Barcelona

Dupa cum v-am spus pe Facebook, in perioada desfasurarii Concursului surpriza am fost intr-un frumos concediu in Barcelona. Imi doream de 3 ani sa ajung acolo si in sfarsit in luna Octombrie mi-am vazut visul implinit.

Despre Barcelona pot sa va spun ca a fost mai frumoasa decat ma asteptam. Am plecat de acasa cu lectiile facute, stiam fiecare obiectiv pe care vroiam sa il vad si citisem o gramada de informatii turistice. Asa ca am presupus ca stiam la ce sa ma astept. Pe langa asta, a mai fost si pasiunea pentru Gaudi pe care o aveam de ceva vreme. Citisem despre toate creatiile sale (am cateva enciclopedii pe acest subiect) si vazusem toate pozele cu acestea.

Si cu toate astea, Barcelona m-a cucerit! Mi-a oferit mai mult fata de cat ma asteptam, iar concediul a fost superb. Creatiile lui Gaudi m-au lasat pur si simplu cu gura cascata (ceea ce nu mi s-a mai intamplat de foarte multa vreme) si daca planuiti o vacanta in Barcelona nu ratati Palau Guell, Casa Batllo si Parcul Guell.
De asemenea, fantana magica si Sagrada Familia sunt pur si simplu impresionante.
Asa ca, fiind un turist constiincios, prima data mi-am cumparat o gramada de ghiduri si carti despre oras si obiectivele sale (ghiduri care mi-au ingreunat incredibil de mult rucsacul incat abia l-am carat in ultima zi si am avut emotii serioase ca nu o sa ma lase sa urc cu el in avion si va trebui sa platesc bagajul de cala - din fericire nu a fost cazul).
Apoi a urmat pasiunea pentru reviste. Mi-am cumparat Cosmo Spania (desi nu stiu spaniola, dar recunosc ca am facut o mica pasiune din a-mi cumpara Cosmo din fiecare tara in care ajung, chiar daca inteleg mai mult sau mai putin din el) si Bazaar UK.

Briosa mica pe care o vedeti pe reviste este un gloss cu gust de ciocolata cumparat din magazinul de suveniruri din Casa Batllo. Nu are absolut nicio legatura cu casa, dar este adorabil!
Ca si alte suveniruri mi-am luat o geanta cu Barcelona, Casa Batllo in miniatura si cosul preferat de pe Palau Guell (il vedeti si in pozele de la inceput).

De acasa plecasem convinsa ca o sa-mi cumpar o gramada de oje Essence, dar din pacate nu am reusit sa gasesc nici macar una. Citisem pe site-ul lor ca produsele sunt disponibile si in Spania, dar in magazinele in care am intrat nu le-am gasit (si nici nu parea sa stie cineva de ele). Asa ca mi-am luat gandul de la oje (visam ca ma voi intoarce cu vreo 5-10 bucati) si de la restul cosmeticelor Essence.

Iar acum va voi purta pe fast forward pana in ultima zi de vacanta si anume in duty free (unde am reusit sa stau o ora fara sa-mi dau seama).
De acolo mi-am cumparat un parfum Burberry si doua truse de machiaj - una Dior si cealalta Ysl (pe care o sa vi le prezint in detaliu in niste postari viitoare).
Asa ca acestea au fost cumparaturile facute in Barcelona.

Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

14 comentarii:

  1. nici nu se compara shoppingul in strainatate cu cel la noi,intodeauna o placere. imi place paletuta dior si parfumul tot pe gustul meu.puup

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu fac la fel cu revistele :). am 2 vogue-uri in germana si ma uit doar la poze :)). Am si eu numarul acela din Cosmo SPania dar l-am luat cu ceas cadou :X.

    Imi place la nebunie parfumul <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Parfumul e preferatul meu de la Burberry! Ce fain e!
    Am si eu o trusa travel Dior si e minunata, tot asa dotata cu tot ce trebuie.
    Si eu mi-am luat reviste cand am fost in Barcelona, in mai anul asta.
    Oh, ce dor mi-e de Barca, superb oras!!! Le are pe toate...

    Sa-ti fie de bine iesirea si shoppingul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase ambele truse si imi imaginez ca ai avut un concediu minunat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau sa ajung la barcelona, stiu ca ti-am admirat deja pozele pe fb
    parfumul miroase super, iar trusele sunt a-do-ra-bi-le
    Sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  6. @modniza: A fost intr-adevar o placere! Ma bucur ca iti plac! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. @Kitty: Ce dragut! Deci nu sunt singura :p Am vazut si eu numarul cu ceas, dar am o pasiune pentru cel pe care il port de obicei, asa ca mi-am cumparat revista in varianta simpla. Si ma bucur ca iti place parfumul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Nimphetamin: Iti multumesc mult! Si mie mi se pare superb orasul!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Georgiana: Multumesc! Si intr-adevar a fost foarte frumos! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. @Alina: Multumesc mult! Sper sa ajungi si tu cat de curand! Merita!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...