English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 8 noiembrie 2011

Neasteptat din partea Zoya

Pentru urmatorul NOTD am vrut sa fac o manichiura cu felii de pepene. Astfel, m-am gandit ca ar fi interesant sa am ca baza o oja mata, iar apoi sa aplic felii de pepene pe degetele mari si inelare pe care sa le acopar cu top coat pentru stralucire. Ar fi trebuit sa am o alternanta interesanta de texturi (mata/lucioasa) si felii de pepene pentru un plus de efect.

Si am inceput aceasta manichiura utilizand oja mata Zoya in nuanta Mitzi. Ca de fiecare data am aplicat base coat-ul Kinetics, iar dupa uscarea lui am inceput sa aplic oja.

Atunci am avut aceasta surpriza ... neplacuta (bineinteles!) si de mirare dupa ce mi-a placut atat de mult rezultatul oferit de cealalta oja mata de la Zoya pe care am mai incercat-o.
Primul strat s-a aplicat incredibil de greu si de fiecare data cand atingeam unghia cu pensula se lua o portiune din oja aplicata anterior. Am spus ca pot sa rezolv situatia asteptand foarte mult sa se usuce oja si aplicand un nou strat uniform de oja.

Desigur ca si al doilea strat arata destul de rau (este cel din prima poza). Avea in continuare portiuni lipsa de oja, iar textura era total neuniforma (pareau valuri pe unghiile mele). M-am incapatanat si am zis ca din al treilea strat ar trebui sa se acopere uniform unghia si sa obtin un rezultat mai acceptabil.
Ultimul strat aplicat a mai reusit sa acopere din partile lipsa din oja, dar rezultatul a fost la fel de neuniform si valurit. Total inacceptabil!
Am ramas dezamagita de aceasta experienta, dar sunt dispusa sa ii mai dau doua sanse acestei oje (dupa ce imi mai trece supararea!). O voi mai incerca peste un base coat cu finish cauciucat (Bonder de la Orly) si fara niciun base coat (ceea ce nu ma multumeste), in speranta ca voi obtine un rezultat mai bun.
A doua zi dimineata oja isi pierduse deja din aspectul mat (si nu am aplicat niciun top coat), iar un colt deja imi sarise (si nu am facut nimic altceva intre cele doua momente decat sa dorm).
Trebuie sa va spun ca am ajuns sa ma satur de ojele acestea "bune", la preturi destul de mari, care sunt atat de pretentioase in aplicare si care nu ofera tocmai cele mai bune rezultate!

Voi cu ce oje ati avut experiente mai putin placute?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

21 de comentarii:

  1. Cum sa nu te enervezi cand dai si atatia bani pe o oja si nu isi face treaba?! Ce pretentii sa mai ai sa tina pe unghii, cand ea nici macar la aplicare nu "straluceste"? Pacat de culoare, care e superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate s-a ingrosat si de aceea face asa...:-??

    RăspundețiȘtergere
  3. urat...eu am patit cu prima mea oja Opi si m-am enervat rau...asta este, se mai intampla si la case mari :)

    RăspundețiȘtergere
  4. is this for real? :-o buuuuu zoya buuu

    RăspundețiȘtergere
  5. :( eu cu Opi am patit asa si de aceea am FIX o oja Opi. nu mi-am mai cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  6. ups....nuanta insa este fantastica si arata superb pe unghiutele tale!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu mereu imi iau oje ieftine(5-6lei)...consider ca nu se merita sau dau 40-50. Dar si pentru 6 lei cand nu imi place ce a iesit ma enervez:))

    RăspundețiȘtergere
  8. poate s-a cojit ca era data pra groasa... :-??

    RăspundețiȘtergere
  9. @Catallina: Ai dreptate! Am dat 30 de lei pe ea :(

    RăspundețiȘtergere
  10. @Pinkie: Nu cred pentru ca am cumparat-o acum o luna si ceva si nu am deschis-o decat acum. :(

    RăspundețiȘtergere
  11. @unika: Imi pare rau ca ai patit asta. Eu am 2-3 oje de la OPI si sunt ok. Nu am avut probleme cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Pixie: Din pacate da! Asa ca sunt de acord cu tine buuu

    RăspundețiȘtergere
  13. @FromMegwithLove: Eu m-am oprit la 2-3, dar nu din vreun motiv anume.

    RăspundețiȘtergere
  14. @stilistele: Mersi! Si mie mi-a placut nuanta!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Raluca: Cred ca este o strategie buna. Cel putin nu iti pare rau daca ai probleme cu vreuna dintre ele. De enervat, mi se pare normal sa ti se intample daca iti iese ceva urat. :))

    RăspundețiȘtergere
  16. @Miu Miu: Este posibil, dar am avut aceesi problema cu saritul de pe unghii si la cealalta oja Zoya. Deci poate asa sunt toate :(

    RăspundețiȘtergere
  17. @Betty Reviews: Ai dreptate! Si eu am multe oje mai accesibile ca pret cu care nu am nicio problema.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am patit chestii asemanatoare cu ojele Essie, mi se par de proasta calitate si costa 33 de lei una

    RăspundețiȘtergere
  19. @X and Y: Si eu am fost dezamagita de oja Essie. Poti citi aici experienta mea - http://frommonawithgloss.blogspot.com/2011/05/experienta-mea-cu-oja-essie.html

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...