English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 16 noiembrie 2011

Bucle superbe cu Multi Style de la Remington

Placa Multi Style (S6600) face parte din colectia Stylist, ca si uscatorul de par pe care vi l-am prezentat saptamana trecuta. Ea poate coafa cu o temperatura de pana la 210 grade si beneficiaza de o tehnologie avansata a placilor ceramice.

Ceea ce este deosebit la aceasta placa este faptul ca poate oferi 4 stiluri diferite in cel mai scurt timp! Iti doresti  bucle mici sau mai largi, onduleuri sau par intins? Acum le poti avea pe toate cu noua placa Remington! Pe mine m-au cucerit toate aceste posibilitati.
Ce ne mai ofera aceasta placa? Incalzire rapida in 15 secunde, acoperire ceramica performanta pentru alunecare extra lina si placi mai rezistente, lungi de 100 mm.
De asemenea, placa este livrata alaturi de un saculet elegant termorezistent, foarte practic pentru a fi depozitat sau pentru a fi luat in calatorii. In plus, ea are un design foarte dragut, in aceeasi nuanta de corai cu sclipici auriu ca si uscatorul de par.
Temperatura mare pe care o ofera acest aparat este perfecta pentru crearea unei coafuri cu o definire foarte buna, dar trebuie sa aveti grija la protejarea parului. Pe langa faptul ca este recomandat sa folositi un spray pentru protectie termica trebuie sa aveti in vedere diversele trepte de caldura potrivite tipului vostru de par. Astfel, pentru par fin trebuie sa va asigurati ca temperatura este setata intre 150 si 180 de grade, pentru par mediu ea trebuie sa fie intre 180 si 200 de grade, iar pentru parul gros puteti folosi placa intre 200 si 210 grade.
Cele 4 tipuri de coafuri pot fi obtinute prin setarea barelor pentru bucle in una din cele 3 pozitii. Atunci cand ele sunt inchise (ca in poza de mai sus) puteti obtine bucle mici sau par intins. Daca le mutati in treapta urmatoare (printr-o simpla glisare) veti obtine bucle medii. Iar daca setati barele in ultima pozitie veti crea onduleuri.

Eu va voi arata, pe rand, cum sa realizati fiecare coafura si cum va arata aceasta. De asemenea, voi mentiona pozitia in care trebuie sa se afle barele pentru bucle.

Asa ca astazi vreau sa va prezint buclele mici (care se fac cu placa setata ca in poza de mai sus). Asa arata parul meu initial:
Iar acesta este rezultatul obtinut:
Cum trebuie utilizata placa?
Pentru bucle mici, infasurati o suvita in jurul aparatului de coafat in timp ce il rotiti. Miscati incer aparatul de coafat catre varfuri, onduland parul in acest timp. Repetati numai de 2 ori pentru fiecare sectiune pentru a preveni deteriorarea parului. Indepartati aparatul de coafat si, tinand intinsa suvita de par, lasati bucla sa capete forma.
Eu mi-am coafat parul separandu-l in suvite medii si mi-au iesit niste spirale perfecte. Pentru bucle mai mici trebuie sa va coafati impartind parul in suvite subtiri, iar pentru un plus de volum il puteti tapa in varful capului.
Iar in continuare va las cu mai multe poze:
Pentru a vedea cum se realizeaza aceste bucle puteti urmari clipul Remington aici.

Data viitoare va voi arata buclele medii. Sper sa va placa!

Placa Multi Style poate fi cumparata de pe site-ul Remington-style.ro la pretul de 199 lei.

Cum vi se par buclele mele?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

22 de comentarii:

  1. Ti-au iesit foarte frumos. Iti sta bine cu bucle :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte natural , iar tu esti o super draguta :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase buclele!iti sta tare bine!;) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumoase! Iti sta super..

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare frumos ti-au iesit. Cat timp iti rezista buclele? :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc foarte mult! Ma bucur ca va plac!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Andreea: Mersi mult! In general imi rezista 2-3 zile. Bineinteles ca rezultatul este obtinut si in functie de produsele de styling utilizate. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Am comandat-o si eu chiar acum de pe emag ca au black friday azi!!! Uhuuu abia astept sa vina maine! Ma bucur mult ca ai facut review la ea, m-a ajutat sa ma decid mai usor :*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. @Kitty: Ma bucur ca te-a ajutat review-ul meu! Placa o sa-ti placa foarte mult! Sa o folosesti cu placere si sa-ti faci niste bucle superbe! Daca vrei poti sa imi arati si poze cu cofurile create pe pagina de Facebook. Mi-ar placea sa le vad! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Abia azi a ajuns, m-a tinut nerabdatoare 3 zile. Sincer mi se pare cam fragila placa, in special la butoane. Asa e si a ta?

    O sa incerc zilele astea sa realizez toate 4 lookurile si o sa iti arat poze. Momentan nu ma descurc asa bine, am impresia ca am ambele maini pe stanga si mi-e frica sa nu ma ard la degete :)).

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  11. @Kitty: Ma bucur ca ai primit-o, desi credeam ca o sa ajunga mai repede. Cred ca cei de la emag au avut multe comenzi cu ocazia Black Friday si de aceea au mai intarziat cu livrarea.

    Mie nu mi se pare fragila. In ce sens te referi? Daca te referi la barele pentru crearea buclelor acestea trebuie sa fie glisate usor pana ajung in pozitia dorita (cele 2 trepte). Dupa ce au fost fixate ele raman asa si pot fi folosite pentru crearea coafurilor.

    Abia astept sa vad pozele tale si stai linistita ca si mie mi se parea ca nu ma descurc bine la inceput. Dar m-a ajutat filmuletul de prezentare (il gasesti pe pagina mea de Facebook sau pe Youtube). Si nu te vei arde la degete, trebuie sa rotesti placa tinand-o de varf. Acesta nu se incinge, asa ca te vei descurca foarte bine.

    Spor la facut bucle!

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Butoanele pentru fixarea barelor. Am impresia ca daca trag un pic mai tare sau le misc prea brusc se rup :)).

    Zilele astea o sa incerc placa pe parul mamei mele pana mai prind experienta :D

    Multumesc pentru raspuns :*:*

    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  13. @Kitty: Cu placere! Abia astept sa vad pozele! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Am facut si eu in sfarsit buclele medii :D. uite linkul -> http://pinkyheels.blogspot.com/2011/12/bucle-medii-cu-remington-multi-style.html
    puuup :*

    RăspundețiȘtergere
  15. @Kitty: Mie imi place cum ti-au iesit! :) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna dar butonu de unde setezi pentru diferite coafuri nu s.a stricat ?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...