English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 31 octombrie 2011

Crema de maini Cosmetic Plant

Crema de maini emolienta-regeneranta cu ulei de catina si masline de la Cosmetic Plant a fost primul dintre produsele incercate in campania Trender. Inca de la inceput mi-a placut si am folosit-o zilnic pentru a avea mainile hidratate si catifelate.

Ce scrie pe produs?
Hranitoare si hidratanta prin vitaminele (A, E, F, D) si acizii grasi esentiali din uleiul de catina si cel de masline, crema creaza pe piele un film protector, emolient si regenerant. Mainile vor fi catifelate, fine si mereu tinere.

Cum mi s-a parut mie?
Crema pentru maini are un miros placut si persistent si ofera un grad foarte mare de hidratare, fiind necesara o cantitate foarte mica pentru rezultate de durata. Produsul mi s-a parut potrivit pentru sezonul rece, actionand in profunzime asupra pielii mainilor, lasandu-le catifelate.

Eu am pielea mainilor normala si crema a avut nevoie de putin mai mult timp pentru a se absorbi. De asemenea, in minutele urmatoare aplicarii am remarcat ca a ramas un strat uleios la suprafata pielii care a patruns mai greu in ea. Dupa ce s-a absorbit, mainile au ramas catifelate si vizibil hidratate.

Textura
Crema de maini are o textura onctuoasa, care se intinde foarte usor pe suprafata mainilor.
Astfel se creaza un film protector care ajuta la hidratarea rapida a mainilor.

Cum li s-a parut altor persoane?
Pe durata campaniei mi-am intrebat prietenele si mama daca doresc sa testeza crema alaturi de mine. Ele au raspuns pozitiv, iar parerile lor le puteti citi in continuare.

Cristina
Crema are un miros placut, dar are o textura prea grasa pentru gustul meu. Mi s-a parut ca intra greu in piele si consider ca e mai potrivit sa o utilizezi seara inainte de culcare. Dupa ce intra in piele, lasa o senzatie de catifelare si cred ca este potrivita pentru sezonul rece datorita gradului mare de hidratare.

Mama
Crema intra foarte bine in piele, are un miros discret, foarte placut si hidrateaza foarte bine. Ramane o senzatie de catifelare foarte placuta, mai ales ca sunt la varsta 50+. Mi-a placut uleiul de masline ca ingredient hidratant.

Alexandra
Mi se pare o crema ok. Initial a lasat o pelicula mai grasa pe suprafata mainilor, dar pana la urma a intrat in piele. Mainile au ramas placute la atingere.

Rodica
Crema are o textura omogena, grasa, cu miros placut si intra foarte usor in piele. Ofera o senzatie placuta, de catifelare. Este potrivita pentru pielea mai uscata, lasand-o hidratata. Ar fi o idee foarte buna sa existe si o crema de corp cu aceasta textura in gama cu ulei de masline si catina.

Astfel, crema de maini de la Cosmetic Plant mi se pare un produs bun, hidratant, potrivit mai ales pentru pielea uscata si pentru sezonul rece.

Voua cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

3 comentarii:

  1. Este o crema foarte buna, eu am fost foarte multumita de ea si am folosit-o cateva luni zilnic si s-au vazut rezultatele imediat. Am recomandat-o si altor persoane care au fost foarte multumite de ea. O recomand in continuare tuturor celor care au pielea mainilor crapata, face minuni.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maria-Andra: Si mie imi place ca rezultatele se vad imediat!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...