English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 18 septembrie 2011

NOTD: Crackle Golden Rose

Dupa ce v-am aratat oja crackle de la Golden Rose aici, acum o sa va arat cum se vede aplicata pe unghii.
Ca si baza am aplicat oja de la Essie careia m-am hotarat sa ii dau o noua sansa. Dar si de aceasta data a fost la fel de dezmagitoare ca si data trecuta. S-a aplicat la fel de neuniform si nici macar nu era lucioasa, dar cu crackle si top coat pe deasupra s-a mai diminuat aspectul neplacut.
Oja crackle Golden Rose arata la fel de bine pe unghii ca si in sticluta, dar am avut surpriza ca pe ultimele doua unghii sa nu se crape uniform. Este posibil sa fi aplicat un strat mai gros de oja, dar nu chiar atat de gros incat sa nu apara aproape nicio crapatura.
In cazul celorlalte oje crackle, cand aplicam un strat mai gros sparturile erau mai mari si la fel si spatiile dintre ele. Asa ca oja crackle de la Golden Rose arata bine pe unghii, dar pentru rezultate optime trebuie aplicata intr-un strat subtire.

La final, am aplicat un strat de top coat peste model.

Cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


18 comentarii:

  1. nu stiam ca exista oja crackle de la golden rose! nu am vazut pe piata ...nuanta e superba !

    RăspundețiȘtergere
  2. @alina eugenia: Au aparut de curand si le gasesti deja in magazine. Si mie imi place foarte mult nuanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andreea DLC: Da, dar cred ca aplicata intr-un strat mai subtire se va sparge mai bine. Oricum culoarea imi place foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci este suuuuperba!
    Cred ca peste o baza alba ar arata si mai si!
    M-ai facut sa fiu geloasa :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Habar nu aveam ca a aparut si de la Golden Rose. Oare ce nuante mai au? :-?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mona, de unde ai luat Golden Rose sidefat? tot de la universitate? :D poti spune mai exact, te rog?
    arata foarte bine.
    Essie ai gasit in Bucuresti pe undeva sau sunt pe comanda?
    salutari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Culoarea este ok, dar daca nu se crapa suficient, are o problema, oricum arata foarte bine avand in vedere ca ai reusit cu ea sa infrumusetezi oja aceea fara stralucire ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Ana Maria P: Eu ma gandeam sa o aplic peste un roz deschis, dar am constatat ca nu am o astfel de nuanta. Si nici oja alba nu am. Cred ca e cazul sa merg la o noua sesiune de shopping :))

    RăspundețiȘtergere
  9. @Toxic Cupcake Accesories: Da, a aparut de curand. Nuantele sunt destul de variate. In genul celei de mai sus sunt inca 5 nuante - argintiu, auriu, albastru, rosu-visiniu si roz. Si pe langa acestea am vazut si nuante crackle obisnuite (fara sidef sau sclipici) care pareau sa fie destul de multe. Am vazut sigur mov, roz, negru, verde, galben, dar cred ca mai erau si altele.

    RăspundețiȘtergere
  10. @FromMegwithLove: Am cumparat-o din IDM de la un stand de la etaj. La Universitate am fost cu cateva zile mai inainte si nu am vazut ojele crackle de la Golden Rose (cel putin la iesirea de la Intercontinental).

    Essie am cumparat de la expozitia de la Sala Palatului din mai si am vazut ca erau si la Cosmetics Beauty Hair.

    In rest cred ca se pot cumpara din saloanele de infrumusetare, deoarece pe pagina importatorului Fendissima nu vad aceasta posibilitate. Dar sa stii ca eu am fost dezamagita de acesta oja.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Butterfly: Asa este, rezultatul a fost ok. Dar cred ca aplicata intr-un strat subtire oja se va crapa uniform. O sa mai incerc si alta data si voi mai reveni cu detalii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte draguta ideea pentru unghia de la degetul inelar(nu mi se pare, nu-i asa?:D). Cred ca ar arata super toate unghiile asa, cu varful liber si cu crackle in rest.

    Si foarte dragut blogul! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @Corina: Mersi! Numai ca aceea nu a fost intentia mea, ci asa s-a spart oja. :) Dar ai dreptate, ar putea fi un model interesant de facut pentru toate unghiile. Si iti multumesc foarte mult si ma bucur ca iti place blogul! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...