English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 21 iunie 2011

Tried&tested: Lipfinity Lip Tint de la Max Factor

De mult timp imi doream sa incerc un lip tint si cand am vazut ca Max Factor a lansat Lipfinity Lip Tint m-am hotarat ca il vreau!

Ce spune producatorul?
Usor de aplicat, rezistent la transfer, culori in nuante vii - In acest sezon Max Factor rescrie regulile trendului printre make-up artisti lansand un nou produs ca si alternativa la traditionalul ruj - Lipfinity Lip Tint. Veti adora acest nou ruj care este foarte usor de aplicat, rezistent la transfer, iar datorita texturii deosebite, nu ramane la suprafata buzelor (ca si rujul traditional) ci nuanta se impregneaza conferind un aspect ingrijit.
Cum mi s-a parut mie?
Mi-a placut foarte mult ideea de culori intense rezistente la transfer. Toata lumea stie ca rujurile clasice in culori tari sunt greu de aplicat (in sensul obtinerii unui contur si a unei forme perfecte) si mereu raman pe pahare sau pe buzele iubitului. Astfel Max Factor ne ofera o alternativa.
Varful rujului este tip carioca si destul de ascutit pentru a ajuta la o buna conturare a buzelor.
Inainte de aplicare trebuie sa va asigurati ca aveti buzele perfect netede si hidratate. Daca nu, pe zonele mai uscate se va impregna mai multa culoare, iar aspectul va fi inestetic. Pentru a obtine un rezultat bun eu am apelat la exfolierea cu zahar. Apoi am avut grija de partea de hidratare.

Atunci cand am aplicat lip tint-ul pe buzele nehidratate acestea s-au uscat foarte rau pana la punctul in care creau o senzatie de disconfort, de usturime.

Eu mi-am cumparat lip tint-ul in nuanta 03 desi mi-as fi dorit o nuanta cu adevarat intensa (un rosu puternic, fuchsia sau un mov intens). Dar in magazin erau disponibile doar 5 nuante din toate cele existente in colectie.

Aplicata usor, nuanta arata astfel:
Iar daca se doreste un rezultat mai intens, rujul arata asa:
Pretul produsului este de 43 de lei in Douglas (de unde l-am cumparat) si il gasiti si cu 46 lei in Carrefour.

Rujul rezista la transfer destul de bine, desi mai raman usoare urme pe pahar de exemplu, dar dupa o perioada acesta ramane neuniform pe buze si ia aspectul de ruj sters din care mai ramane doar conturul. Asa ca necesita mai multe aplicari de-a lungul zilei.

De asemenea, dupa cateva ore de purtare, rujul depaseste conturul buzelor. Iar dupa uscarea acestuia retusurile sunt greu de facut.

In concluzie, rujul este potrivit pentru zilele in care doriti un plus de culoare si sunteti dispuse sa oferiti mai multa ingrijire buzelor si sa il reaplicati frecvent. Personal, nu am fost chiar atat de incantata de el pe cat ma asteptam.

Voua cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

16 comentarii:

  1. mie mi-a placut forma lui din capat ca e ca o carioca :)) dar in rest nu as putea spune neaparat ca merita banii

    RăspundețiȘtergere
  2. thx de review, eram si eu curioasa sa il incerc,dar in nuanta neon

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit pana acum lip stain asa ca e bine venita postarea ta. Nuanta imi place, dar nu ma incanta deloc tot ce ai spus despre el. Deja cand am citit ca dupa cateva ore depaseste conturul buzelor, l-am trecut pe lista neagra. :) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @Miu Miu: Cred ca ai dreptate. Este posibil sa aiba un pret cam mare pentru ce ofera.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Stilistele: Si eu mi-as fi dorit o nuanta mai intensa, dar vroiam atat de mult sa il incerc incat am ales cea mai ok nuanta din cele disponibile. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Andreea: Nici eu nu am mai incercat pana acum si de aceea eram curioasa. Si sa stii ca si eu am fost dezamagita sa remarc ca se intinde. Exact la asta nu ma asteptam :( Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Nuanta e chiar frumoasa! Nu inteleg cum de se poate intinde, dar cred ca ai putea incerca sa aplici un contur de buze. Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. @YellowJade: Conturul devine foarte "blurry" dupa cateva ore si apoi culoarea se impregneaza in zona imediat de dupa contur. Astfel se creaza niste "dungulite", dar care se vad. Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa, dar rujul nu arata tocmai frumos dupa ce se intampla acest lucru. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Am observat ca nu e indicat sa folosesti rujurile rezistente de la Max Factor cu contur... nu se suprapun deloc pe contur si cand conturul se duce ramane rujul de unul singur destul de inestetic... eu sunt fan Max Factor Lip Finity care mi se pare unul dintre cele mai bune rujuri din cate am vazut pana acum, atata timp cat nu folosesc contur... in special pt ca am o culoare destul de inchisa, la care se vede foarte urat daca se duce conturul si ramane culoarea naturala a buzei... sfatul meu este sa il incerci si fara contur si sa ne spui cum se comporta:)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Andreea: Cred ca m-am exprimat gresit mai sus. Nu am folosit contur de buze impreuna cu lip tint-ul. Am conturat mai intai exteriorul buzelor (conturul) cu varful carioca si apoi am umplut buzele cu partea mai lata a pensulei. Am folosit doar rujul lipfinity lip tint, iar mai sus sunt rezultatele obtinute.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mona, mii de multumiri pt comentariu. eram f f curioasa sa vad cum e rujul asta de vreo 6 luni de cand era disponibil in UK. Eu sunt fan decalarat Lipfinity - rujul cu adevarat rezistent. In general il pun dimineata pe buze si nu mai fac niciun retus toata ziua :D
    Sa inteleg deci ca nu se merita rujul asta - pacat am visat la el atatea luni... In orice caz, bine macar ca n-am dat banii pe el

    RăspundețiȘtergere
  12. @Gabriela: Cu placere! Eu nu am incercat pana acum rujul Lipfinity clasic (care este in mod sigur pe lista mea de testat), dar pot sa iti spun ca Lip tint nu face ceea ce spui tu. Eu ma asteptam sa obtin mai mult de la el (si asta nu in termeni de calitate/pret ci fata de promisiunile facute).

    RăspundețiȘtergere
  13. eu zic sa nu ne oprim doar la o parere.. din cate obs mai niciuna nu a incercat produsul, dar si-au dat cu parerea despre el pe baza celor spuse de autoarea blog-ului.... fetelor nu ati invatzat ca "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face?"....

    RăspundețiȘtergere
  14. @anonim: Te asteptam si pe tine sa incerci Lip tint-ul si sa ne spui cum ti s-a parut.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu mi-am luat ieri Lipfinity(are 2 pasi de aplicare) si este rujul perfect: rezista, buzele sunt hidratate frumos cu topcoat-ul si au putina stralucire, doar cat sa arate elegant. Eu l-am cumparat din DM cu vreo 50 lei, dar cred ca merita toti banii.Lip tint-ul in schimb(pe care l-am incercat acolo vreo 2 ore pana m-am decis) mi s-a parut ca usuca prea tare buzele(cred ca de fapt este un fel de tus cu care se poat face tatuase semipermanente). De aceea am optat pt Lipfinity.

    RăspundețiȘtergere
  16. personal am fost profund dezamagita. 43 de lei pentru un produs care mi-a uscat buzele intr-un hal fara de hal.. nici culoarea nu a rezistat prea mult; si hai sa spunem ca, ok, nici rujurile normale nu rezista mult, dar sa mi se duca culoarea pe anumite zone si sa arate atat de inestetic.. cea mai proasta achizitie.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...