English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 24 iunie 2011

Tratamentul spa de lux Spa mist in cadrul evenimentului Gett's Hair Studio Dacia

Miercuri a avut loc evenimentul Gett's Hair Studio Dacia cu ocazia aniversarii a doi ani de la lansare. Acesta a fost organizat pentru presa online si pentru bloggerii de beauty, asa ca la eveniment m-am intalnit cu Pixie si Pinkie si cu Jules. Acolo am incercat serviciile Gett's si am fost servite cu tort si sampanie si alte bunatati intr-o atmosfera foarte placuta.
Salonul este pozitionat foarte accesibil pe bulevardul Dacia nr 153-155 in apropierea intersectiei cu Calea Mosilor, iar atmosfera primitoare si profesionalismul te intampina imediat ce ii treci pragul.

La salon am incercat tratamentul spa de lux pentru par Spa Mist. Prin intermediul acestuia parul isi recapata sanatatea si frumusetea si  obtine un plus de hidratare. Spa mist este un tratament noninvaziv de reparare in profunzime a cuticulei, recomandat inainte si dupa vopsire, sau in cazul parului foarte fragil.
Tratamentul a fost efectuat de Dan si a inceput prin spalarea parului. Apoi, pe parul ud se aplica o capsula care va actiona in profunzimea parului si masca pentru varfuri. Parul astfel pregatit este apoi tratat cu ajutorul aparatului Spa Mist.

Acesta creaza o ceata microscopica, lucrand in functie de starea parului pana la maximum 40-50 grade C, punctul ideal la care cuticula se deschide, astfel ca parul sa nu se deterioreze, dar sa permita patrunderea in profunzime a ingredientelor active reparatoare. Mai mult, pentru ca particulele cetei eliberate sunt semnificativ mai mici decat cele ale aerului evaporat de alte aparate similare, acestea conduc la depunerea unei cantitati mai mari de agenti nutritivi si nu de apa. Acest proces permite, pe langa realizarea tratamentelor reparatoare pentru par si vopsiri sau permanentari de o calitate superioara, ce au ca rezultat o culoare mai vibranta si care dureaza mai mult in timp, bucle mai bine definite, un par mai neted.

Pentru parul meu temperatura a fost aproape de cea maxima, iar ceata microscopica a fost depusa pe par prin intermediul unei casti care se umfla cu aerul cald si din care ieseau ocazional aburi. Dupa terminarea sedintei la aparatul Spa Mist, parul se clateste cu apa mai rece pentru inchiderea cuticulei, iar tratamentul continua sa actioneze pana la 7 zile. Procedura Spa Mist a fost foarte placuta si relaxanta, iar rezultatele au fost pe masura.
Dupa uscarea parului acesta era vizibil mai stralucitor si foarte placut la atingere. El nu s-a electrizat, a fost usor de coafat si parea mult mai hidratat. Iar buclele facute de Dan chiar au rezistat foarte bine pe parcursul serii.

Si pentru ca Gett's Hair Studio Dacia doreste sa isi rasfete toate clientele a pregatit foarte multe oferte si cadouri pentru toata lumea. In perioada 22 iunie-22 iulie veti gasi pachetul "Gett's Hair Studio Anniversary" care cuprinde urmatoarele oferte:
  • la orice serviciu de colorare a parului cu Wella Professionals Gett's ofera cadou un produs SP Sun in valoare de 70 de lei;
  • la orice pachet de manichiura si pedichiura, primiti cadou 2 produse marca Trind pentru ingrijirea unghiilor;
  • la orice tip de tratament facial achizitionat, Gett's ofera cadou o apa termala din gama Skeyndor Aquatherm in valoare de 47 de ron;
  •  la un pachet de servicii format din tuns, spalat si coafat, primiti cadou un sampon marca Fudge la alegere.
De asemenea, Gett's Hair Studio Dacia a micsorat toate preturile cu 15% pentru serviciile oferite.

Salonul este deschis in fiecare zi si isi asteapta clientele pentru cateva ore de rasfat intr-o ambianta foarte placuta ce imbina stilul clasic cu imaginea eleganta.

Mie mi-a placut foarte mult evenimentul si sunt convinsa ca voi reveni pentru a incerca si alte servicii oferite de Gett's Hair Studio Dacia si doresc sa le urez inca o data La multi ani!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

2 comentarii:

  1. ce frumos! v-ati intalnit si cu Jules! You look gorgeous! foarte frumos parul!puuup

    RăspundețiȘtergere
  2. @modniza: Da, a fost foarte dragut! Am avut placerea sa o cunosc :) Si iti multumesc mult! Esti o draguta ca de obicei. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...