English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 29 iunie 2011

Rezultate dupa prima sedinta IPL cu i-Light

Deoarece perioada de 14 zile de dupa prima sedinta de epilare cu i-Light (despre care va spuneam aici) a trecut, astazi vreau sa va povestesc despre rezultatele pe care le-am avut.

Acestea au inceput sa apara inca din seara celei de-a sasea zile. Lucrul care mi-a placut cel mai mult dupa sedintele IPL efectuate la salon a fost acela ca putem lua cu mana firele de par crescute si acestea se desprindeau fara nicio problema. Acelasi efect l-am remarcat si dupa utilizarea epilatorului i-Light de la Remington.
Pe parcursul urmatoarelor zile firele de par s-au desprins singure sau au cazut la dus. Pana la sfarsitul celor 14 zile am remarcat zone pe care firele de par nu au mai crescut. Acestea nu sunt foarte mari, dar am fost incantata sa constat ca am avut rezultate chiar de la prima sedinta de epilare IPL.

Rezultatele optime se obtin dupa trecerea perioadei de 14 zile dupa a treia sedinta efectuata. Abia astept sa vad cum va arata pielea atunci si in cat timp vor creste din nou firele de par!
A doua sedinta de epilare
Aceasta a decurs la fel de usor ca si prima si a durat mai putin de 30 de minute. De aceasta data eram deja obisnuita cu aparatul, stiam exact ce intensitate sa aleg si ce mod, asa ca totul a fost foarte simplu!

Si am fost foarte incantata sa constat ca nu am consumat un bec nici dupa aceasta sedinta si am mai mult de 150 de pulsatii ramase.
Asa ca voi reveni cu mai multe detalii despre rezultatele obtinute dupa cea de-a doua sedinta efectuata cu i-Light dupa trecerea perioadei de 14 zile.

Cum vi se pare i-Light?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Huge giveaway.

6 comentarii:

  1. nu l-am incercat inca....dar ma tenteaza ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @stilistele: Eu sunt foarte incantata de el :)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna , la ce interval de timp ai facut a 2 sedinta?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim: Buna, primele 3 sedinte le-am facut la cate 2 saptamani, asa cum este recomandat in manualul Remington i-Light. Deci a doua sedinta a fost facuta dupa 14 zile.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna,mi-am cumparat si eu acest laser,dar din pacate nu stiu sa-l folosesc nu stiu sa reglez intensitatea si nu stiu care mod este mai eficient(single sau multi flash)deoarece il am din Germania si nu inteleg nimic din manualul de utilizare........iti raman recunoscatoate daca imi spui si mie cum l-ai folosit la prima sedinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Gaseseti toate detaliile despre prima mea sedinta aici - http://frommonawithgloss.blogspot.com/2011/06/tehnologia-ipl-la-tine-acasa.html Eu l-am folosit la intensitatea 5 in ambele moduri - multi flash pentru zone mai mari (de exemplu picioarele) si single pentru zonele mai restranse. Daca mai ai intrebari si dupa ce citesti articolul te rog sa imi spui.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...