English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 9 iunie 2011

Rezultate dupa Dermocell si serul anticelulitic Collistar

Pentru ca vara a sosit, a venit momentul sa va spun ce rezultate au avut procedurile si produsele incercate in ultima luna.

Va spuneam aici despre tratamentul Dermocell la Slimart si despre abonamentul de 6 sedinte cumparate. Pe acestea le-am terminat, iar cei de la Slimart au fost foarte draguti si le-au oferit inca un abonament clientelor care au cumparat voucherul Groupon pentru inca 6 sedinte de Dermocell la 255 lei. Va dati seama ca nu am putut pierde aceasta ocazie, asa ca mi-am prelungit abonamentul.

De asemenea, in aceasta perioada am incercat si serul anticelulitic cu celule stem din plante si efect de "ultrasunete" de la Collistar (puteti citi un review mai detaliat aici).

Pe perioada tratamentului Dermocell si a testarii gelului anticelulitic am tinut si dieta (cu rezultate) si am avut si un abonament power plate la Del Mar (detalii). Astfel, pot sa spun ca rezultatele au fost wow, dar sunt datorate unei combinatii de proceduri si produse si unui plus de efort si vointa.

In aceasta perioada am remarcat o scadere de 2 cm la nivelul coapselor, 2 cm la nivelul abdomenului si 5(!!) cm la nivelul soldurilor.

Tratamentul Dermocell il fac in continuare (si chiar imi pare rau ca mai am doar 2 sedinte) si pot sa va spun ca imi place la fel de mult ca la inceput. In general, trebuie sa recunosc ca mi se intampla sa ma mai "plictisesc" de anumite tratamente de intretinere corporala dupa mai multe sedinte, dar sunt incantata ca acum nu a fost cazul. Sper sa remarc in continuare rezultate datorate Dermocell-ului, asa ca abia astept sa vad efectul final (dupa 12 sedinte).

Gelul anticelulutic Collistar l-am folosit pe o perioada de o luna cu cate 2 aplicari in (aproape) fiecare zi. Astfel, daca se urmaresc cele 2 aplicari in fiecare zi, produsul ar ajunge timp de 3 saptamani.

In curand voi continua tratamentul anticelulutic cu un produs nou lansat care promite rezultate foarte bune (precizate in centimetri pe ambalaj). Inca nu va spun care este acest produs, dar voi reveni cu detalii cat de curand!

Si sper sa aiba rezultatele promise, deoarece in general, producatorii de geluri anticelulitice se feresc sa dea rezultate concrete, in centimetri. Sunt precizate efecte ca diminuarea aspectului de "coaja de portocala", fermitate etc, dar acestea sunt vagi si pot fi interpretate usor. Asa ca eu prefer sa mi se promita si sa mi se ofere ceva concret, exprimat in cifre. Dar pana atunci ramane de vazut!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Libris.

4 comentarii:

  1. Felicitari Mona! Scaderea in cm cred ca se datoreaza mixului de tratamente+masaj+dieta. Tine-o tot asa!

    Pup XOXO

    RăspundețiȘtergere
  2. hm...suna bine dermocell....costul standard este mai mare, banuiesc?

    RăspundețiȘtergere
  3. @stilistele: Da, un abonament de 6 sedinte este 510 lei.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...