English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 10 iunie 2011

Pensula Miss Taylor Kabuki de la Sigma

Ieri am fost sa imi ridic coletul de la posta vamala. Iar acolo ma astepta pensula Miss Taylor Kabuki pe care mi-o doream foarte mult!
Desigur ca nu am rezistat sa ajung pana acasa pentru a o vedea, asa ca am desfacut coletul cum am iesit din oficiul postal. Si am descoperit-o pe Miss Taylor ... mica, mov si adorabila.
Mi-au placut inca de la inceput ambalajul ce aduce a Hollywood glamour si remarca "I`ve always admitted that I`m ruled by my passions". Iar pensula m-a cucerit imdiat de cand am vazut-o!
Miss Taylor este mica, retractabila si foarte utila pentru a fi folosita acasa, dar si pentru a fi purtata in geanta pentru mici retusuri. Ea este ideala pentru aplicarea blush-ului, pudrei, fondului de ten sau a iluminatorului.
Perii sunt foarte fini si aplica perfect o cantitate mica de produs pe care apoi il uniformizeaza pentru un rezultat cat mai natural.
Cel mai mult mi-a placut sa aplic fondul de ten lichid cu Miss Taylor Kabuki. Cantitatea de produs a fost mai mica fata de cat foloseam pentru aplicarea cu pensula clasica de fond de ten, uniformizarea s-a facut foarte repede si am scapat si de liniile care apareau din aplicarea cu cealalta pensula. Rezultatul a fost foarte natural, iar de acum sunt convinsa ca o sa renunt la pensula clasica de fond de ten in favoarea lui Miss Taylor.
De asemenea, mi-a placut cum a aplicat iluminatorul. Pometii au fost foarte usor acoperiti si rezultatul a fost foarte bun. In schimb pentru pudra prefer sa folosesc o pensula putin mai mare deoarece acopera mai repede si mai usor din punctul meu de vedere toata fata.
Asa ca eu sunt foarte incantata de pensula, iar mai multe informatii gasiti aici.

Voua cum vi se pare Miss Taylor Kabuki?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de concursul Libris.

11 comentarii:

  1. Cat de cute este!! S-o folosesti cu mare placere!

    Poti sa-mi spui, te rog, ce dimensiuni are ca sa-mi fac o imagine clara in privinta ei:
    lungime cand e fara capac, cu capac (inchisa), lungimea perilor si diametrul cercului format de peri.:)

    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Delia: Mersi mult! Sigur ca da! Pensula este micuta si portabila, iar dimensiunile ei sunt: 8,2 cm inchisa (cu capac), 6,5 cm fara capac, 2,5 cm lungimea perilor si 3,5 cm diametrul cercului. Sper sa-ti fie de ajutor! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E perfecta ca dimesiuni, mai ales cand calatoresti. In plus, perii sunt desi si la un diam de 3.5cm, cu siguranta, aplica foarte fain pudra sau fdt. ...si chiar si blush-ul (ca-i micuta). Cred ca e o investitie foarte buna. O am si eu in vedere.:) Merci mult pentru raspuns!

    ps: offtopic: Nu retin bine, insa parca am citit pe undeva ca ai folosit pudra Dream Matte de la Maybelline si nu te-a impresionat?! Scuze daca confund. Ma tenteaza s-o iau, insa mi-e teama sa nu creeze acnee... Daca ai folosit-o/testat-o, ti-a mers bine cu ea? daca nu, ai alta pudra preferata?:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Delia: Intr-adevar este foarte utila pentru calatorii sau pentru purtat in geanta pentru mici retusuri. Fondul de ten si pudra se aplica foarte bine (desi aplicarea pudrei dureaza putin mai mult fata de cea facuta cu o pensula mare). Pentru blush mi se pare putin cam mare, dar acum depinde pe ce zona il aplici. Eu avand fata rotunda prefer sa imi "sculptez" pometii si aplic o nuanta mai inchisa imediat sub acestia (in zona aparuta atunci cand iti sugi obrajii). Dar daca il aplici pe pometi este foarte buna. Pensula este disponibila pe site-ul Sigma (poti sa dai click pe banner-ul din dreapta paginii).

    Cat despre pudra Dream Matte de la Maybelline, intr-adevar am folosit-o si am scris despre asta intr-un comentariu pe un blog - probabil acolo ai vazut. Rezultatul nu m-a impresionat, este destul de mat pe moment, dar nu dureaza foarte mult. In plus s-a comportat foarte ciudat in ambalaj, in sensul ca s-a intarit pe jumatate din acesta si nu se mai lua nici cu pensula si nici cu buretelul oferit de ei. Acnee nu mi-a cauzat, asa ca este ok din punctul asta de vedere. In prezent prefer look-ul mai bronzat asa ca folosesc kit-ul The Bronzed and the beautiful de la Too Faced - http://frommonawithgloss.blogspot.com/2011/01/tried-pudra-too-faced-bronzed-beautiful.html

    De curand am incercat si pudra de la Givenchy si mi s-a parut ca lasa un efect mat, frumos si de durata, dar este mai scumpa. De asemenea, am mai citit despre pudra mata de la Rimmel, insa eu nu am folosit-o ca sa iti pot da detalii. Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mers si eu azi intr-un magazin BB Colection sa testez pudra de la Maybelline. Era 47ron ...cam multisor pentru Maybelline. Textura mi-a placut, nu insa si ambalajul ... cam incomod cu acea oglinda sub pudra. Nuantele existente erau in proportie de 90% cu subtonuri rozii, iar eu am subtonuri galbene... mai erau niste bejuri cam inchise pentru tenul meu prea deschis. Asadar, am renuntat la ele. Si bine am facut, caci daca as fi citit mesajul tau inainte sa plec, nici nu mai mergeam sa le testez.

    Imi place mult setul pe care-l folosesti de la Too Faced.;) Si eu am fata tot rotunda si iata ca mi-ai dat un pont foarte bun in privinta aplicarii pudrei bronzante de care am cam fugit nestiind prea bine unde s-o aplic. Thanks!

    De la Chanel ai testat vreo pudra? O amica lauda pudra pulbere Universelle. De la Givenchy mie imi plac parfumurile :) Cosmetice nu am testat, insa daca spui ca matifiaza, e bine de avut in vedere.

    Am citit si eu online despre pudra de la Rimmel, insa comentariile favorabile inchinau mai mult spre Dream Matte de la Maybelline si de aici intrebarea mea.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si tot offtopic: N-ai vrea sa scrii odata despre noile cosmetice favorite, incepand de la fond de ten...rimel... pana la ruj/gloss...

    Observ ca testezi multe cosmetice si cred ca m-as putea inspira din preferintele tale.:)

    Multumesc mult pentru raspunsul anterior.;)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Delia: Imi pare rau ca nu ai fost multumita de gama de pudre Maybelline, dar mai bine iti cumperi ceva care o sa-ti fie intr-adevar util si o sa-ti si placa enorm!

    Ma bucur ca iti place setul de la Too Faced. Eu sunt deja la a doua cutie :D Imi place ca il poti folosi in mai multe feluri (daca vrei iti spun exact cum il folosesc) si ca este potrivit pentru orice anotimp. Si ma bucur daca ti s-a parut utila sugestia mea!

    De la Chanel nu am incercat nicio pudra deocamdata. Pana acum am incercat crema Hydramax plus active (care mi se pare cea mai buna crema pe care am incercat-o vreodata!), fardurile quad, rujurile, gloss-urile si niste parfumuri.

    Iar parfumurile de la Givenchy sunt preferatele mele, dar si cosmeticele lor sunt foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Delia: Sigur ca da! O sa am in vedere acest tip de articol si iti multumesc pentru aprecierea ta! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Delia: Mi-am adus aminte ca am scris un astfel de articol aici: http://frommonawithgloss.blogspot.com/2011/03/tag-what-im-using-right-now.html

    Sper sa-ti placa! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...