English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 24 iunie 2011

NOTD: Here comes trouble si o surpriza

Zilele trecute mi-am cumparat de la Orly 3 produse dintre care 2 tratamente si o oja. Asa ca astazi vreau sa va arat oja verde cu sclipici Here comes trouble (in format mini - 20 lei) si baza pentru unghii Bonder (45 lei). Cel de-al treilea produs cumparat este tratamentul pentru cuticule Cutique (56 lei) despre care  o sa va spun mai multe detalii dupa ce il voi testa.

Baza pentru unghii Bonder
Bonder este o baza pentru unghii cauciucata care ajuta oja sa reziste pana la 2 saptamani. Formula sa unica, ce contine o rasina speciala imbunatateste adeziunea ojei, fara a pata unghia, asigurand durabilitate.
Eu am aplicat baza de unghii miercuri seara si de atunci am dat startul testului de 14 zile. Deocamdata oja rezista foarte bine, dar sunt curioasa sa vad rezultatele finale.

Here comes trouble
De fiecare data imi spun ca nu imi mai cumpar oja cu sclipici pentru ca se curata foarte greu de pe unghii, dar cand am vazut aceasta nuanta nu am rezistat sa nu o iau.
Ceea ce mi-a placut cel mai mult la aceasta oja este faptul ca are doua feluri de sclipici in ea. Pe langa particulele obisnuite de sclipici care acopera toata suprafata unghiei, oja contine si niste particule mai mari de sclipici care se evidentiaza separat (cel mai bine se vede acest lucru atunci cand este aplicat doar un singur strat de oja).
Oja poate fi purtata in mai multe variante. Daca este aplicata intr-un singur strat acopera destul de bine unghia (desi aceasta mai ramane transparenta in anumite portiuni) si ies in evidenta particulele mai mari de sclipici. Daca este aplicata in doua straturi sclipiciul devine foarte intens, iar aspectul este usor mat. Daca se doreste un aspect intens si lucios se mai poate aplica un strat de top coat (ceea ce am facut si eu in pozele de mai sus).
Mie imi place foarte mult rezultatul (care ma face sa ma gandesc uneori la beteala verde pe care o pun de obicei sub brad) si sunt curioasa cat va rezista datorita bazei pentru unghii.
Voua cum vi se pare aceasta oja?

Iar in final vreau sa va invit sa va uitati pe blog dar si pe pagina de Facebook maine, deoarece v-am pregatit o surpriza! Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

14 comentarii:

  1. recunosc ca nu omor dupa nuante de verde pe unghiute, dar asta imi place de mor :X

    RăspundețiȘtergere
  2. @A.M.: Sa stii ca nici eu nu prea imi fac unghiile verzi (am foarte putine oje in nuante de verde), dar mi-a placut foarte mult oja. Alternativa era roz (care era absolut adorabil), dar colectia mea de oje roz o depasea cu mult pe cea de oje verzi. Asa ca am vrut o schimbare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nuanta asta este superba. S-o folosesti sanatoasa! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Una din culorile mele preferate, insa nu am indraznit nici o data sa imi iau oja in culoarea asta sa nu regret ca am dat banii pe o oja nepotrivita mie/pielii.

    Imi plac unghiile tale cu aceasta culoare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce oja superbaaa, mai ales ca nici eu nu ma omor dupa verde :D

    RăspundețiȘtergere
  6. ce verde frumos!!!!!! abia astept sa vad verdictul in cazul Bonder!

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc mult! Ma bucur ca va place! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Precious Deedee: Mersi! Si voi reveni cu rezultatele. :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...