English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 16 iunie 2011

Castigatorul concursului Libris

In concursul Castiga o carte la alegere de pe Libris.ro au fost 45 de inscrieri. In primul rand doresc sa va multumesc pentru participare si pentru ideile pe care mi le-ati oferit pentru viitoarele mele lecturi. Toate cartile alese sunt deosebite, iar unele mi-au atras cu adevarat atentia.

Motivatiile oferite au fost foarte frumoase, exact asa cum ma asteptam, si a fost foarte greu sa fac o alegere. Mi-au placut enorm comentariile lasate de Lucica Dima, Diana, Beaflory, Camelia, Andreea Toma si Coco, dar cel care m-a cucerit a fost oferit de Laurentiu Paraschiv.

Astfel doresc sa il felicit pe Laurentiu pentru castigarea concursului si va las sa cititi motivatia oferita de el:

Salut,
Ma numesc Paraschiv Laurentiu,am 13 ani si imi place foarte mult sa citesc, aceasta pasiune fiind pe locul intai in lista hobbyurilor mele. Niciodata sa nu spui ca nu iti place sa citesti,ci sa spui ca nu ai gasit inca o carte de care sa nu te mai poti desparti.
Am auzit de concursul vostru de la o buna prietena a mea care va urmareste zi de zi,si am zis "De ce nu?". Mi s-a parut un concurs atractiv,si totodata unic prin alegerea premiului dorit. Asa ca mi-am pus in gand sa particip si eu,fiind o sansa frumoasa in viata. Am navigat pe site-ul libris.ro si am gasit ceea ce imi doream:cartea 'Ucenicul Vraciului',de Joseph Delaney! Multa lume s-ar intreba de ce mi-as dori eu aceasta carte. Pai,in primul rand,pentru ca am citit si 'Povestile Vraciului-Vrajitoarele' de acelasi autor,si m-a fermecat felul lui de a scrie acest gen de povesti,asa ca as dori sa citesc toate cartile superbe ale acestui autor model.Stie sa imbine perfect groaza cu umorul,si fantezia cu suspansul. Stilul lui de scrie m-a fermecat de la primele pagini.Povestile lui,un gen horror imbinat cu un stil nou numit "dependenta",m-au facut aproape sa tremur de frica,si totodata m-au facut sa vreau sa le recitesc(ceea ce nu a durat mai mult de cateva ore). Pot spune ca este cel mai bun sciitor al epocii moderne! In al doilea rand, vine vacanta mare,si odata cu ea vin zilele toride ale verii in care cu totii ne inchidem in casa.Si,cat e ziulica de lunga,cat soarele arde temeinic pamantul,eu stau la racoare si devorez ca un varcolac carti si carti.Odata cu vara,mai vine si ziua mea de nastere care se apropie cu pasi repezi,si ce cadou ar fi mai frumos pentru mine decat o carte pe care sa o citesc cu atata dorinta.
Dar,chiar daca nu o sa castig acest concurs, eu le urez tuturor participantilor mult succes, si va mai astept cu astfel de concursuri pline de creativitate.
Pe curand!


Mi-a placut foarte mult entuziasmul lui si ma bucur ca la 13 ani este pasionat de carti. De asemenea, "colectia Vraciului" mi se pare absolut adorabila si trebuie sa recunosc ca am citit toate cartile din ea (chiar daca atunci cand au aparut aveam mai multi ani decat Laurentiu).

Felicitari castigatorului!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

9 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...