English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 9 august 2012

Rochite frumoase si preturi accesibile

Asta am descoperit eu in magazinul on-line ForFashion!. Cum in ultima vreme am facut o pasiune pentru rochii si am si avut nevoie de ele pentru diverse evenimente, am cautat astfel de articole vestimentare pe o multime de site-uri. Si asa le-am gasit pe cele 2 rochii din acest articol.

For Fashion se ghideaza dupa principiul Daily Fashion Concept, aducand mereu noutati si pastrand preturile cat mai accesibile pentru ca noi sa ne permitem de fiecare data sa ne rasfatam cu un nou articol.
De exemplu, rochita de mai sus (detalii) este doar 34 de lei. N-ati fi zis, nu-i asa? Aceasta a venit impreuna cu cureaua subtire din talie si imi place ca este din dantela, un trend care este in continuare de actualitate.
Si pentru ca va spuneam despre livrare, o sa mentionez ca aceasta este foarte rapida. Am plasat comanda seara, a doua zi am primit confirmarea expedierii si pentru ca era deja vineri, am primit produsele in cursul zilei de luni (magazinul are sediul in Bucuresti, iar livrarea s-a facut prin curier rapid). De asemenea, pentru comezile peste 49 de lei transportul este gratuit prin Posta Romana, iar peste 149 de lei acesta este gratuit prin curier (in plus, si returul este gratuit prin Posta).
Pe langa accesorizarea initiala a rochiei, puteti opta pentru o alta curea care sa va puna in evidenta talia. Eu am ales una lata, cu un fluturas.
Cealalta rochie despre care va spuneam am purtat-o deja intr-o zi in care am avut 3 evenimente. Si am primit o multime de complimente pentru ea!
La ea imi place foarte mult broderia si modul in care se aseaza pe corp, nefiind mulata. Pretul ei este de 72.20 lei (detalii).
Iar asa aratam la Glamour Stiletto Run:
Cum vi se par cele 2 rochite?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Pozele din acest articol au fost facute cu aparatul Nikon P510. V-am spus ca am inceput sa incerc sa le fac si cu setarile manuale? Sunt atat de incantata!

5 comentarii:

  1. Foarte foarte dragute rochitele:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac, iti sta foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac ambele rochite, iar primii pantofi (cei cu bulinute) sunt superbi! Am o slabiciune pentru buline :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ambele imi plac foarte mult si dau o nota aparte de eleganta. Pretul este accesibil si cu siguranta am sa arunc si eu un ochi pe site-ul lor!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...