English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 8 august 2012

Lansarea colectiei Visions by Dorin Negrau - o prezentare inedita

Saptamana trecuta a avut loc prezentarea colectiei Visions a designerului Dorin Negrau. Totul la aceasta prezentare a foarte interesant, de la locul de desfasurare - un santier in constructie din Centrul Vechi, la muzica si pana la mireasa colectiei care a fost un barbat!
Colectia a fost impartita in 2 sectiuni, una mai traditionala, inspirata din motive romanesti, iar cea de-a doua foarte indrazneata, cu transparente, mult negru si articole din piele si blana. Momentul care a marcat separarea celor 2 parti ale colectiei a fost intampinat cu zgomote de motoare si muzica rock. Si din mijlocul agitatiei a pasit pe catwalk actrita Ani Cretu intr-o creatie Dorin Negrau insotita de o trupa de motociclisti facand o atmosfera deosebita!
Participantii la eveniment au fost invitati sa poarte o tinuta de cocktail cu elemente si accesorii din portul popular traditional anticipand astfel influentele colectiei din portul boieresc de stil brancovenesc, cu accente din portul traditional romanesc prin care creatorul a dorit sa promoveze valorile nationale traditionale.
Pozele de la acest eveniment le-am facut cu aparatul Nikon P510 (detalii aici) de pe locul pe care eram asezata (recunosc ca nu am avut cea mai buna pozitie pentru efectuarea pozelor, dar inclinarea monitorului LCD m-a ajutat foarte mult sa obtin unghiul dorit).
Mireasa colectiei a fost un barbat!
Surpriza prezentarii a fost mireasa colectiei, care de aceasta data a fost una atipica! Designerul a ales un barbat care sa iasa pe scena, la finalul prezentarii, imbracat in rochie de mireasa! O prezentare indrazneata si o alegere pe masura! Si asta pentru ca fiecare colectie a lui Negrau transmite cate un mesaj social.
“Am ales un barbat pe care l-am imbracat in mireasa si acesta a incheiat prezentarea pentru ca fiecare colectie a mea are cate un mesaj social. De aceasta data, colectia de toamna-iarna VISIONS a scos in evidenta mesajul social impotriva violentei domestice in familie. De fiecare data barbatii sunt acuzati de violenta in familie si am dorit sa subliniez faptul ca si ei sunt pasnici si nu intotdeauna violenti sau vinovati de violenta in familie!”, declara creatorul de moda Dorin Negrau. 
Un alt aspect care mi-a placut la aceasta prezentare a fost styling-ul modelelor. Machiajul facut de SLA Romania a fost unul deosebit, iar coafurile au fost cu adevarat interesante. Spectaculos si cu accente glam, machiajul a combinat culorile verii cu tonurile transparente sau nude. Makeup artistii Beauty Make-Up Artistry au dat luminozitate ochilor imbinand nuantele de turcoaz si roz cu cristalele aplicate albastre si albe. Ochii au fost evidentiati si prin conturarea cu un eye liner albastru inchis, lucios, iar pentru buze s-au folosit nuante nude. 
La eveniment au participat o multime de vedete printre care binecunoscuta actrita Maia Morgenstern, care si-a rupt din timpul pretios de pe platourile de filmare si a dat curs invitatiei lui Dorin Negrau, Ozana Barabancea, Simona Patruleasa, Iuliana Tudor, Anca Rusu, Iulia Albu, Julia Jianu, Andreea Balan – care a purtat o creatie Dorin Negrau la acest eveniment, Marian Dragulescu, care chiar daca nu a plecat la Jocurile Olimpice de la Londra a fost prezent la evenimentul lui Negrau, Dana Savuica, Roxana Iliescu, Rocsana Marcu, Galyna, Monica Iagar, Sorin Marcus, Nadina Campean, Sanziana Negru si multe alte persoane publice.
In concluzie evenimentul a fost unul de succes, plin de surprize si care a continuat cu un after party la fel de interesant!

Mai multe poze de la lansarea Visions vor fi disponibile pe pagina de Facebook From Mona with Gloss

Cum vi s-a parut aceasta prezentare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Giveaway-ul Lady Health!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...