English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 5 aprilie 2012

Lansarea cosmeticelor BeYu

Ieri am fost la lansarea produselor BeYu in Romania. Evenimentul a avut loc pe terasa salonului Egoist Eminescu si mi-a placut foarte mult!

Am avut placerea sa aflu mai multe detalii despre aceste produse si sa le testez. Sub sloganul "Passion for Make-up - Pasiune pentru Calitate" regasim produse cosmetice fabricate in Germania, care sunt distribuite si in alte 39 de tari.
Gama BeYu este linia mai accesibila ca pret oferita de compania care produce cosmeticele ARTDECO, dar care pastreaza un nivel ridicat de calitate. Mie mi-au placut texturile produselor, dar si culorile si pur si simplu m-am indragostit de tusul pentru ochi!
L-am testat pe mana si nu mi-a venit sa cred cat este de rezistent. Am incercat sa il sterg cu degetul si nu s-a luat, apoi l-am sters cu demachiant si tot nu am reusit sa il indepartez de tot. Va spun sincer ca este cel mai rezistent tus pe care l-am incercat pana acum!
Pe langa tus (care este cel verde din poza de mai sus), am testat si creioanele, dintre care mi-a placut foarte mult cel intr-o nuanta de albastru electric.
In cadrul evenimentului au fost si demonstratii de machiaj si o prezentare a produselor. Oana ne-a dat o multime de detalii despre fiecare produs in parte si chiar m-a facut curioasa sa descopar rujul cu aroma de fructe!
Dupa terminarea evenimentului am trecut prin farmacia Remedia pentru a vedea standul BeYu si bineinteles ca am si luat cate ceva.
Cele 3 produse au fost tusul pentru ochi intr-o nuanta de turquoise (37 lei), creionul pentru ochi intr-o nuanta de albastru (32 lei) si rujul Fruit&Gloss Lip Stylo (38 lei) in nuanta 38 Raspberry Shake.
Rujul are o aroma foarte placuta si o culoare perfecta pentru vara. Nuanta 38 este un roz discret cu usoare sclipiri aurii.
Tusul are un aplicator precis cu care se pot realiza linii foarte subtiri. Culoarea sa este intensa si in plus, este deosebit de rezistenta. Pentru ca inca nu imi venea sa cred cat de rezistent este acest tus l-am supus inca o data testelor dupa ce am ajuns acasa.
Astfel, prin stergere cu degetul, cu servetelul, prin scufundare in apa si inclusiv spalare cu sapunul, tot nu am reusit sa il indepartez in totalitate. Asa ca il declar oficial cel mai rezistent tus pe care l-am incercat pana acum!
Creionul pentru ochi are o nuanta frumoasa care mi se potriveste foarte bine si este destul de rezistent (desigur, rezistenta sa nu se compara cu cea a tusului, dar pentru un creion s-a comportat foarte bine dupa aplicare).
Acestea sunt produsele testate de mine. Astazi le-am purtat intreaga zi si am fost multumita de rezultat. Nu s-au intins si nici nu au curs, iar culorile au ramas intense.
Si ca sa va faceti o idee despre preturi, cel mai scump produs al gamei este fondul de ten care costa 87 de lei. In rest blush-ul este 40 de lei, un fard mono este 30 de lei, o oja costa 30 de lei, iar mascara este 50 de lei. Produsele BeYu sunt disponibile in farmaciile Remedia, iar mai multe detalii despre ele gasiti pe Be-yu.ro.

Cum vi se par aceste produse?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Avon.



5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...