English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 11 ianuarie 2012

Setul de oje Urban Decay

Astazi vreau sa va arat setul de oje Urban Decay. Acesta mi-a placut foarte mult cand l-am vazut in Sephora si mi l-am cumparat cu ocazia Craciunului. Atunci am dat pe el in jur de 100 de lei, iar acum cand am trecut prin magazin am vazut ca se afla promotie si costa numai 65 de lei. Mi-a parut putin rau ca nu am mai asteptat pana la perioada promotiilor (deoarece de restul de 35 de lei puteam sa imi cumpar altceva), dar am fost incantata sa port ojele Urban Decay in perioada sarbatorilor.
Nuantele din set sunt urmatoarele (in ordinea lor din ambalaj): Barlust (bronze sidefat), Mars (verde smarald cu sclipici), Wrecked (visiniu inchis), Ziggy (lac transparent cu sclipici colorat auriu, mov, albastru), Gunmetal (maro-gri sidefat) si Hot Mess (ciclam cu sclipici).
Sticlutele au cate 5 ml fiecare si sunt practice daca va plictisiti repede de o anumita nuanta de oja.
Pana acum am incercat Hot Mess, Gunmetal si Ziggy (voi reveni cu NOTD-urile) si am fost multumita de aplicare si rezistenta. Asa ca ojele se ridica la nivelul asteptarilor mele!

Care este preferata voastra?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



4 comentarii:

  1. stii ca am si eu setul :) .. si cel mai mult imi plac Hot mess si Mars.
    mi s-a parut un pic nejustificat pretul, dar eu le-am primit cadou - sincer nu as fi dat 105 lei pe el.
    te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am indragostit de ojele astea.mi-am luat la reduceri.acum nnumai cu ele ma dau. mi se par the best! xxxx

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, arata bine. ma tenteaza, dar am prea multe oje pentru cat folosesc. Am tot zis ca ajung la Sephora, dar cum mai mult m-am plimbat prin medici, am tot amanat. Cred ca saptamana viitoare dau o raita si ma uit mai cu atentie la ele. Niste oje in plus n-au omorat pe nimeni, nu? :P Sa le folosesti cu placere si abia astept sa le vad si pe unghiute. Kisses!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...