English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 2 ianuarie 2012

Look-ul meu de Revelion

Astazi vreau sa va arat look-ul pe care l-am avut de Revelion. De foarte multa vreme mi-am dorit sa port o rochita cu paiete, asa ca mi-au placut enorm tendintele sezonului ce recomanda paietele, iar Revelionul mi s-a parut evenimentul perfect pentru acest outfit.

O sa incep prin a va arata machiajul pe care l-am purtat. Nu stiu daca si voi patiti asta, dar eu cand trebuie sa ma pregatesc pentru un eveniment mai important sau pentru o petrecere mai mare mereu intampin probleme cu machiajul (desi zilnic ma machiez si modelele purtate imi ies foarte usor). Asa ca nici acest Revelion nu a fost o exceptie.

Doream sa imi fac un machiaj smokey cu accente aurii pentru a se asorta cu rochia. Desigur ca ceea ce mi-am dorit s-a transformat in cu totul altceva. Mi se parea ca machiajul nu imi sta bine sub nicio forma si l-am modificat de multe ori. Asta se intampla cand incerci din toate puterile sa creezi ceva special!

Asa ca pana la urma aceasta a fost varianta finala:
Nu am fost prea multumita de rezultatul final, dar fiind si in criza de timp am considerat ca il pot lasa si asa. La anul voi incerca sa ma apuc mai din timpul zilei de pregatiri ca sa fiu sigura ca nu voi mai fi asa pe graba (rezolutie de anul nou: sa reusesc sa imi gestionez mai bine timpul, indiferent de activitatea intreprinsa)!
Urmatorul pe lista a fost parul. Mi-am dorit niste bucle superbe si am reusit sa le obtin cu ajutorul ondulatorului de la Remington Pearl Pro Curl (o sa va dau toate detaliile despre el intr-un articol viitor).
Iar cand am ajuns la unghii am constatat ca era mult prea tarziu ca sa mai am timp sa creez modelul la care ma gandisem. Asa ca am aplicat un strat de oja neagra si asta a fost tot. Imi doream sa creez un model cu stelute aurii si sclipici pe un fundal negru, dar pana la urma m-am hotarat ca a fost mai bine sa pastrez unghiile intr-o singura nuanta deoarece tinuta era deja destul de sclipitoare datorita paietelor.
Rochita pe care am purtat-o este de la Motivi, iar plicul este de la Bershka.
Iar ca cercei am purtat niste bufnite adorabile (in ultima vreme am facut o pasiune pentru orice accesoriu cu bufnite).
Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



12 comentarii:

  1. Ohhh doamne ce pantofi super adorabili ai.Imi plac enorm (culoarea,platforma,varful)de obicei rar vad pantofi care sa imi placa!
    Anyway imi place foarte mult outfit-ul tau!Sper ca te-ai distrat.
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Suuuper :X:X:X. Imi place foarte mult <3

    RăspundețiȘtergere
  3. AAAAAA,nu e corect,vreau si eu rochie paietata,gata merg sa-mi cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place foarte mult machiajul si parul. Si restul, dar astea sunt pe primul loc :) :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai fost absolut superba, imi plac mai ales parul si machiajul! Mi se pare ca s-a deschis o idee nuanta la par, nu-i asa?
    Sper ca ai avut o petrecere frumoasa! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte faina tinuta, iar parul si cerceii sunt to die for!

    RăspundețiȘtergere
  7. Superba culoarea parului, iti sta foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. ba da,merg perfect pantofi nude,negrii nici intr-un caz! esti superba,Mona!!! parul adorabil,nu stiu cum nuanta asta te prinde superb!!!! te puup,la multi aniiii!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte fain cum a stat parul :) love it!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu ce voiai tu initial, ina machiajul ti-a iesit frumos, imi place mult. De altfel, arati bine cu totul, le-ai asortat foarte frumos. Sa ai un an excelent, plin de bucurii si de realizari!

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte frumos machiajul; culoarea parului te prinde fantastic. un 2012 cu succese!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...