English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 5 ianuarie 2012

Ce mi-a adus Mosul?

Chiar daca am trecut deja in noul an vreau sa va arat ce am primit de la Mosu` (sau mai corect spus de la toti Mosii). In poza de mai sus sunt toate cosmeticele primite, asa ca as putea spune ca am fost foarte cuminte.

Printre cadouri se afla doua geluri de dus de la Douglas I love ... glitter&gold (cu miros de caramel, ciocolata si portocale) si shimmer&sparkle (cu miros de ciocolata alba si praline). Pur si simplu ador gelurile de dus cu sclipici si arome de sezon! De asemenea, am mai primit un set Garnier ce contine demachiant, lotiune tonica si crema de fata, un set de portfarduri, un ulei uscat cu particule sclipitoare de la Sephora si un cub efervescent pentru baie (mov, desigur!).

Ca si parfumuri am primit Ange ou Demon de la Givenchy (care este unul dintre parfumurile mele preferate) si Volare de la Oriflame.

Alte rasfaturi pentru baie au fost un spumant de baie cu particule sclipitoare intr-un ambalaj superb de sticla cu decoratiuni, o crema de dus Fraise Framboise de la Sephora care miroase delicios (daca nu ati incercat aceasta gama pana acum trebuie neaparat sa faceti asta pentru ca nu veti fi  dezamagite) si un set de fulgi de baie.

Iar in mijlocul pozei puteti vedea setul de mini oje de la Urban Decay de care sunt foarte incantata! Chiar acum port un model pe unghii facut cu 2 dintre nuantele din set si m-am mirat de cat de bine rezista (nu am niciun colt sarit pana acum). Culorile sunt foarte frumoase si o sa va arat setul in detaliu intr-un articol viitor.

Voi ce cadouri frumoase ati primit?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



9 comentarii:

  1. Foarte darnic mosu' tau! Sa le porti sanatoasa si sa se inmulteasca. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Shimmer & Sparkle e criminaaaal:X:X:X:X. Asa ma oftic ca eu n-am gasit Glitter&Gold :(. Sa le folosesti cu placere :*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau sa fac si eu un articol cu tot ce am primit, dar cred ca de acum maine.. am si eu setul de oje de la UD, am scris despre el.
    sa le folosesti cu placere!! ti-as fura shimmer & sparkle :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ai fost cuminte anul asta caci mosu' a fost tare darnic...sa le folosesti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  5. ce dragut e setul de la Urban Decay :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti pe toate cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoase cadourile, sa te bucuri de ele si sa le foloseti see you placere. :) Am primit si eu cadouri faine de Craciun - un pulover, o esarfa, un set de pahare de sampanie, o rama mare pentru poze, cosmetice, o plapuma (dar acesta a fost mai degraba cadou de casa noua, pentru ca mi-am luat casa de curand), dulciuri, vinuri.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...