English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 13 ianuarie 2012

Balsamul meu de buze pentru printese

Nu stiu daca si voi patiti la fel, dar de fiecare data cand vad niste produse ambalate adorabil, in culori de roz sau mov si cu printese ma opresc cel putin sa ma uit la ele. Uneori mi le si cumpar. Si chiar daca am trecut de publicul target pentru aceste produse (fetitele de 8 ani), mie tot imi plac.
Exact asa am patit atunci cand am vazut balsamul de buze Prinzessin in magazinul dm. Credeti ca am rezistat? In niciun caz! Balsamul este pentru printese, este mov(!) si miroase a caramel. Deci este perfect!
Ce scrie pe balsam?
Balsam de buze cu aroma incantatoare de caramel, ingrijeste buzele micilor printese, facandu-le moi si catifelate. Combinatia de ulei pretios de migdale si ceara de albine ofera buzelor ingrijire, le protejeaza si le face stralucitoare. Toleranta pielii: produs testat dermatologic si creat special pentru pielea delicata a copiilor. Nu contine uleiuri minerale si ceara (exceptie facand ceara de albine).

Mie mi-au placut in mod deosebit mirosul si ambalajul colorat. Produsul ingrijeste buzele, le hidrateaza si are un gust delicat si placut.

Imi place ca este incolor (personal nu imi plac deloc balsamurile de buze cu cirese, visine etc. care iti coloreaza buzele), iar pretul sau este foarte accesibil. Balsamul costa doar 4,99 lei.

Cum vi se pare? Cateodata sunteti si voi niste mici printese?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



9 comentarii:

  1. haha...ce nebuna esti :))) :* suna tentant rau oricum

    RăspundețiȘtergere
  2. e tare fain! Si mie mi-a facut cu ochiul in dm dar inca nu mi l-am luat. Ador produsele de acest fel

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaaaaaa, nici eu nu le pot rezista! Am 4 glossuri de la Barbie in forma de acadea, bomboana, fundita. Sunt mici si le consum imediat (au 1-2 grame) si toate miros a candy si caramel! :* Din dm am, de la aceeasi firma ca balsamul cumparat de tine, spray pentru descurcarea parului,spumant de baie cu sclipici si lotiune spray de corp cu trandafiri si caise! Au niste ambalaje grozave!

    RăspundețiȘtergere
  4. hello!
    sunt noua pe aici, si as vrea o parere , daca nu deranjez prea mult, despre machiajele mele! poti arunca o privire?
    http://criss-lifestyleinmyway.blogspot.com/
    as aprecia din suflet orice parere!
    te pup si te citesc see you drag!:*.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce dragut e! si eu am creioane cu my little pony prin penar, desi sunt la liceu.. sunt adorabile

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...