English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 26 octombrie 2011

NOTD: Stone Cold

In urma votului de pe Facebook, astazi va voi arata nuanta Stone Cold din colectia Mineral FX de la Orly. Aceasta colectie cuprinde 6 nuante pe care le puteti vedea mai jos.
Stone Cold este o nuanta de albastru intens cu particule de sclipici. Eu l-am aplicat in 2 straturi peste un base coat, iar culoarea este destul de stralucitoare si fara un top coat. Si am fost foarte incantata sa port aceasta manichiura in vacanta mea in Barcelona.
Iar acolo am avut parte de o intamplare foarte draguta! In timp ce vizitam muzeul din Sagrada Familia am remarcat ca o doamna ma tot intreaba ceva. Avand audio guide-ul pornit nu am inteles exact si nici nu am fost foarte atenta. Si pentru ca am vazut ca insista, mi-am oprit audio guide-ul si am ascultat-o. Atunci mi-am dat seama ca arata spre unghiile mele si ma intreba in engleza cu ce oja m-am dat.
I-am spus ca este o oja de la Orly, dar imi tot cerea detalii, asa ca am mentionat ca este Stone Cold din colectia Mineral FX. Atunci s-a luminat la fata si mi-a spus ca este superba, ca si ea si-o doreste si ca o cauta de multa vreme. Mi-a multumit si a plecat.

Iar eu am ramas putin mirata de aceasta intamplare, dar cu zambetul pe buze si incantata de manichiura mea. Chiar nu ma asteptam sa fiu intrebata ce oja port in Sagrada Familia!
Asa ca in mod sigur pot sa spun ca oja este foarte catchy si arata foarte bine!
Voua cum vi se pare? Si eram curioasa sa stiu daca v-a placut ideea votarii urmatorului NOTD pe Facebook?
Iar cat de curand va voi arata si nuanta Rock Solid din aceeasi colectie. Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Produsul a fost oferit pentru testare de catre Orlyromania.ro.

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...