English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 28 septembrie 2011

Vopseaua Advance Techniques de la Avon

Am fost foarte incantata atunci cand am primit propunerea Diva Hair de a testa noua vopsea Avon – Advance Techniques. Asa ca am facut un mini-research despre ea si am spus “Da!”. Aceasta propunere a venit intr-un moment foarte bun, deoarece urma sa imi vopsesc parul cat de curand si mi-a suras ideea incercarii unui nou produs destinat colorarii acestuia.
 
Dintre nuantele disponibile eu mi-am ales 12.01 Ultra Light Ash Blonde. Aceasta este cea mai deschisa nuanta din gama Advance Techiniques si mi s-a parut ca mi se va potrivi cel mai bine.

Coletul cu vopseaua Avon a venit cu curierul cateva zile mai tarziu, ambalat foarte frumos si legat cu o fundita mov. Cand l-am deschis am avut surpriza sa constat ca am primit pe langa cutiile de vopsea si un tratament pentru parul vopsit, un ruj rosu si catalogul Avon pentru campania 15.

Am deschis cu nerabdare cutia de vopsea si am inceput sa citesc toate detaliile despre ea.

Prima impresie
In primul rand am apreciat faptul ca ambalajul este sigilat, partea de deasupra fiind lipita, observandu-se foarte usor daca acesta a fost deschis. Acest lucru limiteaza posibilitatea unei intamplari nefericite, ca acele povesti de groaza pe care le-am auzit cu schimbarea tuburilor de vopsea intre ele, lucru foarte usor de intalnit intr-un supermarket. Astfel, Avon iti garanteaza ca vei primi exact culoarea dorita si nu vei ajunge roscata cand tu iti doreai un blond stralucitor.
Un alt aspect care m-a incantat a fost existenta tratamentului pre-vopsire. Nicio vopsea pe care am utilizat-o pana acum nu a avut un astfel de tratament si mi-a placut faptul ca s-a pus accent pe pregatirea parului inainte de vopsire.

De asemenea, am constatat ca vopseaua nu continea pliculete de decolorant. Cum nu reusisem sa gasesc aceasta informatie inainte de primirea produselor eram curioasa sa vad acest lucru. Mi-a placut acest aspect deoarece in ultima perioada am incercat sa am mai multa grija de parul meu si am renuntat la decolorare. Totusi, m-am intrebat cum ar putea iesi acea nuanta deschisa de pe cutie doar din crema coloranta, fara ajutorul decolorantului.

Si un alt aspect pozitiv a fost acela legat de cantitatea de produs oferita de Avon. Aceasta este mai mare fata de cea oferita de alte vopsele si astfel vei avea nevoie de mai putine cutii de vopsea in cazul in care ai parul lung.

Vopsirea propriu-zisa
Am inceput prin aplicarea tratamentului inainte de vopsire pe parul uscat. Pe acesta l-am aplicat cu degetele si l-am distribuit pe lungimea parului, fara a atinge radacinile.

Apoi am pregatit vopseaua si am aplicat-o mai intai pe radacini si apoi pe toata lungimea parului. Am urmat recomandarea din instructiuni de a lasa vopseaua sa actioneze pentru 20 de minute pe radacini si apoi sa aplic restul compozitiei pe tot parul.

Numai ca dupa trecerea celor 10 minute recomandate, radacinile mele nu prea s-au deschis. Asa ca am lasat vopseaua sa actioneze mai mult decat timpul recomandat, ajungand la aproape o ora timp de actionare in loc de 30 de minute.

Pana la final, radacinile s-au mai deschis, dar nu atat de mult pe cat ma asteptam. Am clatit parul si am aplicat tratamentul dupa vopsire si m-am pregatit sa imi usuc parul.

Si rezultatul a fost…
Dupa uscarea parului am remarcat pe radacini o nuanta de blond galbui, iar pe lungimea parului nuanta era aproape identica cu cea dinainte de vopsire. Inca de la inceput nu ma asteptam sa obtin o culoare cu reflexe cenusii, deoarece nicio vopsea nu iti ofera asa ceva imediat dupa aplicare, asa ca nuanta a fost conform asteptarilor.
De asemenea, am remarcat faptul ca parul meu era foarte uscat. Acest lucru se datoreaza probabil depasirii timpului alocat pentru vopsire, dar nu puteam risca sa raman cu radacinile mult mai inchise. Si acum exista o diferenta intre nuanta radacinilor si cea de pe lungimea parului, dar nu este chiar atat de mare.
In rest culoarea este stralucitoare, iar dupa cateva spalari parul a devenit mai hidratat si arata foarte bine.

Voi ati incercat noua vopsea Advance Techiniques?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


Pozele de la sedinta foto Diva Hair au fost facute de Roxana Arghirescu.



25 de comentarii:

  1. Ce culoare frumoasa... te prinde foarte bine, iar in ultimele poze ai iesit asa scumpica:D
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place coafura din ultimele poze, cu ce ti-ai facut buclele? Am mai intalnit la o vopsea tratament inainte de aplicare, dar nu imi amintesc exact la care, dar il aplicam cu teama ca nu va prinde asa de bine la varfuri...Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. esti foarte frumoasa :X Mie imi place la nebunie cum arata :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! Cat de fain iti sta , Mona! Serios! foarte frumoasa nuanta aleasa. Ti-a iesit suuuper bine!

    Si ce bucle frumoase! Cum reusesti sa le faci asa perfecte? sau ai mers la un salon? Mie niciodata nu-mi ies asa :(( chiar daca folosesc ondulatorul... :(( Care e secretul?

    Imi place si machiajul ochilor, finut. Te prinde de minune!!

    Esti o papusica!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ps: Ce produs ai folosit pt buze? imi face cu ochiul nuanta. :P E gloss sau ruj? cum se numeste exact? :) Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte draguta esti tu si nuanta iti vine super !

    RăspundețiȘtergere
  7. Prima si ultimele trei poze sunt de revista, ai iesit super frumoasa! :) Imi place si culoarea parului, dar mai ales buclele acelea, trebuie sa-ti mai faci :D
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Nuanta finala iti vine de minune si imi place mult coafura :D.
    Nu m-am vopsit de cel putin 3-4 ani, am si uitat cum e :)).

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Mona,ce bine iti sta cu bucle!!!Superba!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Ancka: Iti multumesc mult! :) Ultimele poze sunt de la sedinta foto Diva Hair :) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  11. @Butterfly: Mersi mult! Am fost coafata la salonul Hair Wellness inainte de sedinta foto, iar buclele au fost facute cu placa. Cat despre tratament, pentru mine a fost prima vopsea cu acest pre-tratament si mi-a placut foarte mult acest aspect :) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  12. @Miu Miu: Iti multumesc mult! :) Si tie ti-a iesit foarte bine culoarea!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Dana: Iti multumesc mult! Buclele nu le-am facut eu, ci au fost facute la salonul Hair Wellness inainte de sedinta foto. Pentru ele a fost folosita placa si am vazut si eu cum se fac buclele astfel. Nu mi-a venit sa cred cat de usor ies asa si cat sunt de rezistente!

    Machiajul ochilor a fost facut de Georgiana Ionita, asa ca de aceasta data nu a fost meritul meu. Ea a fost foarte draguta si mi-a facut un machiaj frumos cu mov, asa cum am rugat-o :) Iar pentru nuanta de pe buze iti pot spune ca este creata din 2 gloss-uri, dar nu stiu exact produsele.

    Si tu esti o draguta ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  14. @YellowJade: Acele poze sunt de la sedinta foto :) Si in mod sigur o sa mai incerc acest look cu bucle! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  15. @LittleD: Mersi! :D Iar tie iti sta foarte frumos cu parul natural. Erai atat de draguta cand ne-am vazut! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Mona, acesta e salonul? http://www.hairwellness.ro/index.html

    Mai stii cum o cheama de fata care te-a coafat? :) As merge si eu la ei intr-o zi, imi place prea mult cum te-a aranjat!!

    Buclele acestea se fac cu placa de intins parul, rasucind de la mijlocul suvitei spre interior sau exterior? cam asa am vazut in tutoriale pe YT... dar de la vazut, pana la pus in practica si iesit bucle perfecte, cale lunga! :)) Intreb orientativ...

    Machiajul e... perfect,ma repet, imi place mult de tot! Felicitari Georgianei!!;)

    Merci!
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  17. @Dana: Da, acela este salonul. Nu stiu cum o chema exact pe fata care m-a coafat. Acolo era Liza, care am vazut ca este foarte apreciata (din ce pareri am citit) si ea a coafat-o pe Cristina. Pe mine m-a coafat o tipa care am inteles ca este mai noua, iar Liza i-a spus ce sa imi faca si m-a aranjat la final.

    Buclele au fost facute cu placa, prinzand suvita la cativa cm de radacina si rasucind-o spre exterior in jurul placii. Apoi, dupa cateva secunde placa se trage in jos eliberand suvita, care ramane perfect ondulata. Eu nu am incercat aceasta metoda acasa, dar o voi avea in vedere pentru ca rezultatele sunt foarte bune si de durata.

    Iar machiajul mi-a placut si mie foarte mult :) Mersi! :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Dibace manutele fetei care te-a coafat!
    Merci pentru raspuns ;), daca incerci tehnica si iti iese, pls posteaza poze! :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  19. @Dana: Cu placere! Si sigur ca voi face poze daca imi vor iesi buclele cu aceasta metoda! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...