English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 22 septembrie 2011

Tried&tested: Mascara Colossal Cat Eyes

La scurt timp dupa aparitia mascarei Colossal Cat Eyes mi-am cumparat-o si eu fiind curioasa de rezultatele obtinute. Cat Eyes are o periuta curbata si ofera alungire genelor. Daca va doriti si volum ar fi bine sa va indreptati spre un alt produs din gama Volum' Express.

Produsul l-am cumparat din Carrefour si atunci m-a costat 32,85 lei. Iar daca ma intrebati acum probabil ca nu as mai da atat pe el, mai ales ca este disponibil in cadrul promotiei Maybelline la pretul de 19,99 lei.

Aplicata pe gene, mascara arata astfel:
Impresionant? Din punctul meu de vedere, nu prea. Mai ales ca eu prefer cat mai mult volum atunci cand vine vorba de gene.

Asa ca produsul este potrivit daca va doriti un look cat mai natural, fara gene incarcate, ci doar putin alungite. Iar de cand l-am cumparat, eu l-am folosit doar impreuna cu o alta mascara pentru volum, dar care nu prea ofera alungire. In aceasta situatie mi-a placut ce rezultat am obtinut.
Si deoarece am testat toate produsele din gama Volum' Express de la Maybelline, am incercat sa imi aleg preferatul. Astfel, mi-a placut ce rezultate a oferit One by one, dar nu mi-a placut cand am vazut mici puncte negre de mascara cazute sub gene, Cat Eyes nu este tocmai pe gustul meu, iar Falsies mi se pare ca uneori incarca genele mult prea mult (chiar si pentru gustul meu).

Asa ca ar trebui sa aleg mascara in varianta clasica si anume Colossal Volum' Express.

Voua care va place cel mai mult?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

16 comentarii:

  1. si eu am intampinat exact aceleasi probleme:)) cat eyes nu prea ofera volum:| one by one face "scame"si mai ales la mine ca am cearcane se vede oribil..The falsies imi place,dar nu ca varianta clasica de la colossal:XE si preferata mea:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu l-am incercat, dar auzisem foarte multe pareri bune despre acest rimel. Si eu prefer tot mascara pentru volum si se pare ca acesta nu imi va indeplini dorintele :(
    Pup"*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am incercat, dar ce bine suna! "cat eyes"! :) mie imi place cum iti face genele. poate o sa mi-l iau si eu, desi n-am apucat sa-l desfac pe ultimul - tot de la Maybelline luat, insa nu din Ro, nu l-am vazut pe la noi - si parca nu as face colectie.
    multumesc de review!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dintre toate,asa cum ai spus si tu,cel mai bun ramane Colossal Volume Express.

    RăspundețiȘtergere
  5. Colossalul volum expres este pe wishlistul meu de cand am citit mai multe review-uri pozitive...de regula folosesc Dior SHow, dar pretul e cam mare...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar mai fi si Collosal 100% black, il am eu si nu mi se pare neaparat mai intens decat Collosal clasic, dar e fain.

    RăspundețiȘtergere
  7. am vazut si eu rimelul in magazin , dar pensula pe care o arata ei in poza nu mi se pare ca seama prea bine cu pensula reala :-? . Am testat si eu one by one si imi place cum face genele , dar deja cand era pe sfarsite , incepea sa lase bobite , cred ca stii la ce ma refer .:D si de curand mi-am achizitionat si eu colossal si imi place mult , desi nu credeam ca ma voi descurca cu pensula ; mie imi plac pensulele gen : one by one , avon super shock. dar cel de la colossal intr-adevar e foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu imi place nici unul din gama asta,mie nu imi fac nimic.la tine orice rimel iti face fabuloase gene,imi place intodeauna machiajul tau! cu ce ti-ai facut dunguta asta mov? vreau si yo... xxx

    RăspundețiȘtergere
  9. @Let`s make a diva: Sunt de acord cu tine! :) Cred ca avem aceleasi gusturi in materie de mascara :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @auroratoma: Daca iti doresti volum pentru gene, mai bine alegi varianta clasica de Colossal sau Falsies. Chiar daca se regaseste in gama Volum' Express, Cat Eyes doar alungeste genele. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  11. @FromMegwithLove: Si mie mi-a placut cum suna! Mersi! Dar mie in general imi plac produsele pentru volum si care sa imi ofere aspectul acela de "gene false". Si sunt curioasa ce mascara ti-ai luat. Este tot din gama Volum' Express si nu a aparut si la noi? O sa-l caut si eu pe net! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. @Endre: Intr-adevar, varianta clasica ofera cele mai bune rezultate!

    RăspundețiȘtergere
  13. @stilistele: Nu am incercat pana acum Dior Show, dar intr-adevar, pretul este peste 100 de lei. Colossal-ul este ok, mai ales daca il gasesti cu 19 lei. Eu as vrea sa incerc acum Doll Eyes de la Lancome, dar ar trebui sa mai termin din produsele pe care le am deja :) Am facut o adevarata colectie!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Sadie: Da, dar are exact aceeasi periuta, asa ca rezultatele sunt identice. Cat despre formulele 100% black, carbon black etc, mie mi s-au parut ca sunt la fel. Singura diferenta era cea de pret. Mascara "mai neagra" era mai scumpa. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Crystinutsa: Intr-adevar, in poza nu pare la fel de curbata cum este de fapt. Cu One by one am avut si eu exact aceeasi problema, cat despre periute mie imi plac si cele din silicon si cele cu fire. Si tin minte ca si mie mi s-a parut periuta de la Colossal foarte mare cand l-am incercat prima data :)

    RăspundețiȘtergere
  16. @modniza: Mersi mult! Dunga mov este facuta cu tusul de la MAC Liquidlast Liner. Imi place ca este foarte rezistent, iar culoarea se pastreaza foarte bine intreaga zi.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...