English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 8 septembrie 2011

LOTD: Pretty in pink

Am creat acest machiaj cu ajutorul trusei primite la concursul Diva Hair.
Astfel am aplicat o nuanta roz (1) si una de ciclam (2) pe pleoapa mobila pe care apoi le-am blenduit. Pana pe arcada am aplicat o nuanta de corai (3), iar in coltul intern al ochiului am aplicat o nuanta sidefata de bej-roze (4). Sub genele inferioare am aplicat o nuanta de verde (5), iar ca highlighter am folosit un alb-auriu sidefat. 
Iar detaliile machiajului arata astfel:
Sper sa va placa!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul From Mona with Gloss sponsorizat de Ovia.ro si de Giveaway-ul Cleansing&Polishing Tool de la Sigma.

10 comentarii:

  1. foarte faina combinatia intre roz si orange...arata super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vreau sa fiu rautacioasa,dar sincer,nu te pricepi la machiaj...si nici la coafat,nu consider ca meritai sa castigi paleta de la divahair...dar nu iti spun asta ca sa te fac sa renunti,ci ca sa fii constienta de asta si sa iti perfectionezi tehnica pentru ca in momentul de fata...ei bine te descurci chiar mai rau decat mine

    RăspundețiȘtergere
  3. frumusica mea ,superb,imi place maxim!! pup. vii la expo beauty sapt viitoare?

    RăspundețiȘtergere
  4. So pretty:X:) imi place rozul:X Te prinde!:D

    RăspundețiȘtergere
  5. @stilistele: Mersi mult! Ma bucur ca iti place!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ramona D: :)) Mersi pentru aprecieri! Vrei sa stii ce mi-a placut mie? Descrierea pe care o ai despre tine - "Ordinary girl". Ordinary = obisnuit, banal, mediocru. Intr-adevar! Mult succes cu blog-ul in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  7. @modniza: Mersi mult! Ma bucur! Sigur ca vin, dar as vrea sa merg joi in timpul zilei. Poate chiar pe la pranz. Tu cand ajungi? Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  8. @C.L.M.`s Nail Art Blog: Iti multumesc mult! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. "Vrei sa stii ce mi-a placut mie? Descrierea pe care o ai despre tine - "Ordinary girl". Ordinary = obisnuit, banal, mediocru. Intr-adevar!"

    E o ironie?Pentru ca sincer nu inteleg,daca mi-am exprimat parerea despre machiajul tau,tu consideri ca e adecvat sa spui ca sunt mediocra,banala?
    Descrierea aceea o am de foarte multi ani,si am scris ordinary cu sensul de obisnuita,ne iesita din comun,la fel ca si tine,dar poate tu preferi sa primesti doar feedback pozitiv,nefolositor,decat feedback constructiv.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Ramona D: Eu nu am spus nimic despre tine, tu ai scris asta. Eu doar ti-am spus ce reprezinta. Cat despre criticile constructive, bine-nteles ca le astept si le apreciez atata vreme cat asta sunt. Faptul ca tie iti pare rau ca am castigat acea paleta la concursul Diva Hair nu reprezinta nimic constructiv. Daca imi spuneai ceva concret legat de blending, culori, tus, mascara orice ... intelegem, era un sfat si il priveam ca atare.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...