English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 30 septembrie 2011

I heart Konad

De cand mi-am cumparat setul Konad am facut o adevarata pasiune pentru modelele pe unghii! Dupa cum v-am mai spus, setul a costat 60 de lei si l-am cumparat de la expozitia Cosmetics Beauty Hair. Acesta include stampila si racleta, un disc cu modele si o oja speciala.
Imediat cum am ajuns acasa dupa expozitie mi-am dorit sa imi fac un model pe unghii cat mai repede! Primul ales - modelul zebra. Ca si baza am aplicat oja primita de la Flormar si anume nuanta 119 (un alb-gri perlat).
Si apoi am aplicat modelul zebra cu ajutorul discului M57. Fiind prima data cand am utilizat metoda stampilarii modelului, acesta nu mi-a iesit perfect si a fost necesar sa ajustez anumite portiuni. De asemenea, modelul era mai mare decat suprafata unghiei si astfel am depasit-o, fiind necesar sa utilizez creionul pentru corectarea manichiurii.
Dupa efectuarea "corecturilor" am aplicat top coat peste model. Din pacate, am incercat initial sa aplic Flormar Fluo, dar acesta a intins modelul si astfel am revenit la lacul transparent de la Farmec. Cel din urma a acoperit frumos modelul, fara sa il strice si i-a oferit un plus de luciu.
Dupa 2 zile si foarte multe complimente pentru unghii (de care am fost foarte incantata!) am dorit sa incerc si modelul leopard (de pe acelasi disc).
Ca si baza am utilizat oja AB (numarul 95) cumparata tot de la expozitie. Aceasta este intr-o nuanta de portocaliu fosforescent usor catre corai si arata aproape ca markerul de subliniat (si din aceasta cauza nuanta nu este surprinsa chiar ca in realitate de catre aparatul de fotografiat).
Modelul leopard mi s-a parut mult mai usor de aplicat si totodata de retusat. Am putut sa completez modelul acolo unde nu s-a imprimat in totalitate cu usurinta, iar rezultatul mi s-a parut mult mai bun decat in cazul anterior (si poate am mai capatat si eu putina experienta in aplicarea modelelor).
Asa ca acum mi-as face un nou model aproape in fiecare zi mai ales ca este atat de simplu si rapid!
Voua va place sistemul Konad de stampilare a modelelor pe unghii?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

18 comentarii:

  1. daaaa, bineinteeles ca am si eu :)
    imi place contrastul din prima foto. de ce nu ti-ai luat si oja alba/neagra?

    RăspundețiȘtergere
  2. @FromMegwithLove: Cred ca ar fi fost alegerea normala, dar prima culoare pe care pun ochii este mov :)) Dar cred ca imi voi lua si alb si negru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place movul mult!!!! Si mie imi plac mult stampilutele astea minune!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Catallina: Eu le ador! :) Iti ofera atatea posibilitati de decorare a unghiilor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau ca nu mi-am luat si eu :( Dar vin sa profit de al tau :p

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place atat de mult cum se vede:X:X
    Mi-am cumparat si eu dar din acelea care se gasesc pe la toate magazinele,ca nu am avut bani de Konad:(...dar iese binisor si cu acelea,pacat ca modelele nu sunt atat de frumoase,sau poate nu am gasit eu:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. mie mi se par bune si cele no name :D

    ma gandesc ca poate cele de la Konad au modele mai dragute...Arata bine unghiutele

    RăspundețiȘtergere
  8. Ti-au iesit super bine modelele!! Si mie imi place Konad super mult :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Descude: Si eu am incercat sa folosesc acea varianta de stampiluta, dar nu m-am descurcat deloc cu ea. Modelul nu se lua in totalitate si nu am putut sa o folosesc. Se vede clar diferenta dintre cele 2 stampile. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. @Miu Miu: Mersi mult! Eu nu m-am descurcat cu cele no name pentru ca nu mi se imprima modelul in totalitate si dupa ce m-am ales numai cu jumatati de flori am renuntat la ele :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @Alexa1202: Mersi! Eu am facut o pasiune pentru Konad :D

    RăspundețiȘtergere
  12. cum ai reusit sa le folosesti? eu le-am aruncat ca nu am facut nimic cu ele.doar m-am enervat

    RăspundețiȘtergere
  13. @jonelip: Eu nu am avut astfel de probleme. Imi pare rau ca te-ai enervat cu ele. Eu am urmat instructiunile de pe stampiluta si astfel am pus o picatura de oja pe disc, am indepartat surplusul cu racleta si am luat modelul aplicand stampila dintr-o parte in alta. Cel mai bine mi-a iesit modelul leopard, iar niste mici probleme am avut cu modelul cu labute. Nu reuseam sa il iau complet de pe disc, asa ca am renuntat si l-am schimbat cu altceva. Dar abia am inceput sa le folosesc si sper sa ma descurc din ce in ce mai bine cu ele!

    RăspundețiȘtergere
  14. Konad este o marca internationala care a creeat acest sistem brevetat de decorare de unghii.
    Discurile originale contin inscriptia konad pe fata si pe spatele discului, sunt din inox si gravate cu laser pentru o tranferare perfecta a modelului pe unghie. Compozitia ojei Konad este special creata pentru acest transfer. Nu fiti uimite daca utilizarea altor tipuri de produse decat Konad pentru acest transfer nu va reuseste bine.

    RăspundețiȘtergere
  15. jonelip...degeaba ai placutele konad daca nu ai si vopseaua de la ei....sau invers! sunt pe toate drumurile placute identice,falsuri, dar nu-ti iese nimik, doar te enervezi!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...