English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 23 septembrie 2011

Cosmetics Beauty Hair part II

Dupa ce v-am povestit aici cum a fost joi la Cosmetics Beauty Hair, acum revin cu alte detalii. Bine-nteles ca nu am rezistat sa nu mai trec inca o data pe la expozitie si duminica inainte de a merge la Ab Fab Fair.

Asa ca m-am intors cu gandul la placutele Konad. Joi plecasem doar cu una singura de la stand, iar vineri si sambata m-am gandit la toate modelele disponibile. Am rasfoit pliantul, mi-am notat discurile preferate si m-am intors la Konad.
Astfel, mi-am luat inca 6 discuri profitand de oferta de 3 discuri la 60 de lei (un disc fiind 20 de lei in loc de 22 de lei, pretul intreg).

Am ales un disc cu fundite si inimioare (m59), unul "Casino" cu carti de joc, jetoane si jackpot-uri (m48), un altul cu modele pentru toata unghia (m63), unul cu fructe (m55), unul cu modele intregi si o pisica aristocrata (m83) si unul care contine labute si alte modele (m10).

Acum abia astept sa incerc toate modelele cumparate!
Si pentru ca nu imi cumparasem nimic de la Zoya joi (desi vazusem standul) m-am oprit si aici. Oja mata de la Zoya mi-a placut foarte mult, asa ca mi-am mai cumparat inca doua (fiecare era la pretul de 30 de lei) - un bleu intens denumit Phoebe si o nuanta de verde numita Mitzi.

Iar verdele mi l-am cumparat deoarece mi-a adus aminte de o oja pe care am avut-o acum foarte multa vreme (cred ca eram prin clasa a 6-a). Aceasta era de la Oriflame, din colectia Visions si se numea Green with Envy. Bine-nteles ca nu era mata, dar am tinut enorm la ea si o purtam cat se putea de des (si pe furis, pentru ca nu puteam sa merg cu o astfel de nuanta la scoala!).
Si inainte de plecare am trecut si pe la standul Cuccio, de unde imi doream batonul pentru hidratarea cuticulelor. Acesta a fost 20 de lei si eu mi l-am luat in varianta lapte cu miere. Batonul mai era disponibil si cu aroma de rodie.

Trebuie sa va spun ca miroase superb si este foarte eficient!

Acestea au fost cumparaturile din ultima zi de expozitie Cosmetics Beauty Hair. Acum abia astept sa le testez pe toate si sa revin cu detalii.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

19 comentarii:

  1. chiar sunt curioasa cate oje ai in total....sa le numeri sa ne spui :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mona :).Te ividiez pt placutele Konad ;;),vreau si euuu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Super tari culorile pe care ti le-ai ales de la Zoya! Sa le porti pe unghii cu placere!! :-D si sa ni le arati si ochisorilor nostri :-" pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoase sunt placutele Konad! Le ador...imi placcele cu fundite si pisicuta aristocrata cel mai mult :X

    RăspundețiȘtergere
  5. S-au scumpit placutele? eu am dat in jur de 15 lei pe una.. si am primit si vreo doua cadou :)
    a fost vorba despre un targ, sa inteleg? s-a terminat? :( nu am fost pe faza, din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  6. interesante culorile.trebuie sa ai putin mai mult curaj sa porti culori din astea puternice.bafta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow, ce lucruri interesante ti-ai ales. ojele sunt foarte frumoase si cred ca vor arata bine rau pe unghiute.
    Balsamul de cuticule de asemenea mi-a atras atentia...mai ales ca este cu lapte si miere. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. buna.ce parere ai de 'oil control lotion' de la mac?e ok pt un ten normal cu zona t mai grasa?aceasta lotiune se foloseste ea ca baza de machiaj sau intre crema si fondul de ten ? mersi.Livia

    RăspundețiȘtergere
  9. @Pixie: :)) Mai intai trebuie sa le organizez pe toate la un loc. Ca acum sunt in cateva cutii si in rest imprastiate prin casa :p Dar o sa-ti spun cu siguranta :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @Cutiuta cu vise: Buna! Si eu mi le-am dorit mult! Si a fost atat de greu sa ma hotarasc pe care le vreau. Parca le-as fi cumparat pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  11. @prajituracupatrunjel: Mersi mult! Sigur ca vi le arat! Abia astept si eu sa le incerc! :D Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  12. @Miu Miu: Si mie imi plac funditele si chiar le-am testat de curand. Revin cu poze :) Iar pisicuta este superba! Sper sa imi iasa bine si pe unghii :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @FromMegwithLove: Eu nu stiam sa fie 15 lei. Tu cand si de unde ti le-ai cumparat? Eu le-am luat de la Cosmetics Beauty Hair (Romexpo), care s-a termint pe 18 septembrie. Si erau 22 lei/buc, iar la 3 cumparate plateai doar 60 de lei. Si acestea sunt si preturile de pe site-ul Konad.ro. Cat despre targuri, va mai fi unul in noiembrie la Sala Palatului. Sigur o sa gasim si atunci multe produse interesante!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Anonim: Mersi! :) Mie imi plac culorile tari si le port destul de des!

    RăspundețiȘtergere
  15. @auroratoma: Mersi mult! Ma bucur ca iti plac! Iar batonul pentru cuticule pur si simplu il ador. Miroase superb si voi reveni in curand cu un review pentru el. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  16. @Livia: Buna! Chiar vroiam sa scriu un review despre acest produs cat de curand! Eu am tenul mixt si mi-am cumparat acest produs cu mari sperante (mai ales ca era MAC si ma asteptam la minuni). Produsul este un primer, asa ca l-am aplicat dupa crema si inainte de fondul de ten. Si chiar daca reprezentanta MAC mi-a spus ca poti renunta la crema de zi si sa folosesti doar Oil control lotion, eu nu sunt de acord. Am incercat si aceasta varianta si pielea devine deshidratata si "strange". Iar efectul matifiant nu este de durata, dupa aproximativ 4 ore tenul devenind lucios. Asa ca nu as mai da inca o data 125 de lei pe acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  17. mersi pt raspuns.e ok sa faci totusi review,poate mai sunt si alte fete interesate.sunt unele produse care sunt doar cu ''numele'' dupa parerea mea.sunt si mai scumpe si nu fac minuni cum promit,pe cand altele merita.cred ca nu o sa incerc aceasta lotiune.cred ca o sa iau o crema matifianta,care si hidrateaza,de ex,effaclar m de la roche posay sau normaderm promat de la vichy.mai este ceva de la clinique-pore minimizer bun pt zona t,n-am incercat inca.acum depinde si de tenul fiecaruia in parte,cum reactioneaza produsele.la mine la 3-4 ore dupa machiaj fruntea si nasul incep sa capete un luciu si nu imi place acest aspect,folosesc pudra ,dar nu e totusi de ajuns.mai incercam si alte produse.imi place blogul tau,este interesant.sper ca nu te deranjeaza acest post mai lung.livia

    RăspundețiȘtergere
  18. @Livia: Cu placere! Si voi face si review-ul in curand. Si ma bucur foarte mult ca iti place blogul si bine-nteles ca nu ma deranjeaza postul mai lung! Chiar apreciez astfel de comentarii si sper sa iti gasesti crema potrivita. Din cele mentionate de tine, eu am incercat doar mostre Vichy Normaderm si sincer nu mi-a placut crema (si in general produsele Vichy nu mi s-au parut atat de eficiente). In schimb, LRP sunt foarte bune si cred ca si Clinique va avea rezultate. Si off-topic, mi s-a spus ca primerul de la Benefit Pore Minimiser este foarte bun si are rezultate vizibile. Eu nu l-am incercat inca, dar este pe lista mea de cumparaturi dupa ce mai termin din produsele curente. Si sunt curioasa ce crema o sa-ti iei si ce rezultate va avea. Daca doresti mi-ar placea sa imi spui si mie!

    RăspundețiȘtergere
  19. buna,o sa imi iau effaclar M de la LRP.este o crema matifianta ,dar si hidratanta in acelasi timp si merge si ca baza de machiaj.asa la cateva zile,seara, pt preventia cosurilor folosesc gelul de curatare si effaclar k tot LRP;apa termala,nelipsita din ritualul zilnic:).mai am hidraphase legere -LRP si de la vichy-fluidul aqualia antiox,mie imi place,da un aspect frumos tenului.fluidul este pt ten mixt.inainte am avut aqualia termal,aproape 2 ani si mi-a mers bine.dar vreau sa le mai alternez,ca si schimbare.mie imi plac mult dermatocosmeticele,pt ca tenul meu este mixt-sensibil,iar aceste produse nu imi irita tenul,spre deosebire de nivea,garnier,olay de ex,dar asta nu e o regula,depinde cum reactioneaza produsele pe tenul fiecaruia .o zi buna,Livia

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...