English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 15 septembrie 2011

Concluzii dupa utilizarea gamei Ultimate Repair

Dupa ce am folosit gama Gliss Ultimate Repair pentru o luna intreaga revin cu impresiile din aceasta perioada.

Am fost incantata de produsele utilizate si mi-au placut rezultatele finale. Inca din timpul tratamentului parul meu arata mai bine, era stralucitor si parea mai hidratat.
Poza din timpul tratamentului
Dupa tratament, firul nu mai este la fel de aspru si parca se asaza mai bine. Parul este usor de coafat si  mai bine hidratat.
Rezultate dupa tratament
Rezultate dupa tratament
Referitor la caderea parului am remarcat o diferenta imediat dupa spalarea lui. In aceeasi zi, erau vizibil mai putine fire de par in perie, iar a doua zi numarul lor era putin mai mare, dar tot sub acela obisnuit. In cea de-a treia zi, daca parul nu trebuie deja spalat, numarul de fire de par cazute este comparabil cu cel obisnuit.

Un inconvenient aparut dupa utilizarea produselor a fost ingrasarea mai rapida a parului. Acesta este intr-adevar mai hidratat, dar parul va trebui spalat cu o zi mai devreme.

In rest, mie mi-au placut foarte mult produsele si le voi mai cumpara. Puteti citi mai multe detalii despre samponul Ultimate Repair aici sau despre balsamul si masca din aceeasi gama aici.

Voua cum vi se par rezultatele Gliss?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

2 comentarii:

  1. nu le-am incercat, ma tenteaza, insa ingrasarea parului nu e o optiune pentru mine, asa ca nu prea stiu daca mi se potrivesc..

    RăspundețiȘtergere
  2. @stilistele: Probabil ca atunci nu sunt chiar atat de potrivite pentru parul tau. Daca el are deja tendinte de ingrasare, vei remarca o accentuare a lor.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...