English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 3 iulie 2011

Shopping la Extravaganza reducerilor si reviews preview

Vineri seara am fost la cumparaturi in Baneasa Shopping City pentru a beneficia de extravaganza reducerilor. Din pacate nu am gasit ochelarii de soare de la Koton pe care ii doream, dar in rest am cumparat tot ce aveam pe lista (si inca ceva in plus).
La Stradivarius am gasit niste oferte la pantaloni (care costau doar 69 de lei) asa ca mi-am luat doua perechi - una pe negru si alta pe rosu. De asemenea, nu am rezistat sa nu imi mai cumpar (inca) o pereche de pantaloni mov (chiar daca acestia erau la pretul intreg de 89 lei).
In rest, mi-am cumparat numai produse cosmetice, din care (bine-nteles) ca niciunul nu era la reducere. Astfel, am luat o lotiune matifianta de la MAC (125 lei), un tratament pentru gene si sprancene de la Foltene (61,60 lei), un creion pentru corectarea manichiurii de la Douglas (22 lei) si o crema hidratanta de la La Roche Posay (68,70 lei).

Lotiune matifianta de la MAC
La ziua mea de nastere am avut placerea sa port un machiaj facut la studio-ul Mariei Pauna. Acolo am fost data cu o crema de la MAC care inhiba transpiratia la nivelul fetei. Astfel, am avut un ten mat pana seara si m-am hotarat ca vreau si eu acea crema.

Din pacate, nu am intrebat exact cum se numea crema, asa ca m-am dus direct in magazinul MAC din Baneasa. Acolo mi s-a explicat ca singurul produs matifiant este lotiunea de mai sus. Acum nu sunt convinsa ca lotiunea matifianta este chiar crema pe care mi-o doream, dar sper sa obtin aceleasi rezultate.

Tratamentul pentru gene si sprancene
Despre tratamentul Foltene am citit in revista unei farmacii. Si cum dintotdeauna mi-am dorit sprancene perfecte si gene lungi-lungi sper ca acest tratament sa aiba rezultate.

Produsul promite gene si sprancene mai puternice, mai lungi si mai groase si are o formula bazata pe Tricalgoxyl, care este un ingredient activ ce lupta impotriva caderii parului.

Produsul arata exact ca o mascara transparenta si se aplica pe genele si sprancenele curate/demachiate dimineata si seara.

Creion pentru corectarea manichiurii
Creionul Douglas are un varf ascutit imbibat in solutie pentru curatarea ojei. Cu ajutorul lui se sterge oja ce depaseste suprafata unghiei si se obtine o manichiura ingrijita. Imi place ca nu are un miros deranjant (ma asteptam sa miroasa puternic a acetona) si se foloseste usor.

Dupa curatarea ojei ramase pe piele, varful creionului ramane patat, iar dupa cateva folosiri acesta trebuie schimbat. Produsul contine si 3 rezerve pentru varf.

Nutritic
Cu crema de la La Roche Posay reusesc sa trec de perioadele reci si de asemenea sa imi hidratez tenul atunci cand acesta devine foarte uscat. Personal, mi se pare cea mai buna crema hidratanta pe care am incercat-o vreodata. Si mai are si un miros foarte placut.

Acestea au fost produsele pe care mi le-am cumparat de la Extravaganza reducerilor, iar dupa ce am terminat cumparaturile am avut placerea sa ma intalnesc cu Stella si sa o cunosc pe Alice. Impreuna am savurat o cafea la Starbucks si ne-am indulcit cu o felie de tort. Asa ca vineri a fost o zi foarte placuta!

Iar acum abia astept sa incerc noile produse si sa revin cu detalii despre ele.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Happy Birthday Huge Giveaway

8 comentarii:

  1. Felicitari pentru noile achizitii Mona. Sa le porti si sa le folosesti cu placere!

    Eu am fost pana la urma in Afi, de unde am plecat incarcata de cumparaturi.

    Pup XOXO

    RăspundețiȘtergere
  2. uuu ce dragut :x 3 perechi de pantaloni intr-o zi...e ceva :D pare misto lotiunea aia de la mac de abea astept review-ul

    RăspundețiȘtergere
  3. @sense: Mersi! Abia astept sa le incerc! Tu ce ti-ai cumparat? Si sunt reduceri si in Afi? Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @pixie: Da, stiu si eu m-am mirat ca i-am gasit. Dar chiar mi-au placut foarte mult! Si sunt curioasa sa vad ce face lotiunea matifianta. Voi reveni cu detalii. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. astept review!! ma bucur ca ne-am intalnit!!! pup

    RăspundețiȘtergere
  6. @modniza: Si mie mi-a placut sa ne vedem. Voi reveni cu review-uri. :) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a facut mare placere sa te cunosc, sper sa ne mai vedem! Eu abia azi am reusit sa scriu despre intalnirea de vineri, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
    Ma bucur de asemenea ca ti-am descoperit blogul, de acum clar o sa-l citesc des. Kisses:)

    Pop Culture&Fashion Magic

    Alice&Sara

    RăspundețiȘtergere
  8. @Sara: Si mie mi-a facut placere sa te cunosc si cu siguranta trebuie sa ne mai intalnim! A fost foarte dragut! :) Si ma bucur daca iti place si blogul meu! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...