English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 11 iulie 2011

Relaxare la Egoist Wellness

Sambata am fost la salonul Egoist Wellness pentru un tratament Coffee and Tea Slimming. Pachetul a fost cumparat prin intermediul unui voucher de la Kuponiada cu 159 lei in loc de 690 lei si a cuprins o exfoliere, o impachetare, un tratament mini facial, masaj corporal si spa gourmet.

Salonul se afla intr-o vila frumoasa si primitoare pe intrarea Ion Luca Caragiale nr.1. Odata ajunsa acolo am fost intampinata intr-o atmosfera placuta si mi-a placut profesionalismul celor de la Egoist. Mi s-a oferit un chestionar (de 2 pagini) in care trebuia sa mentionez diverse probleme de sanatate pe care le-as putea avea si cateva detalii despre stilul de viata (alimentatie, sport, consum de apa etc).

Dupa completarea chestionarului am cunoscut-o pe Ella, terapeutul meu pentru tratamentul Coffee and Tea Slimming. Ea m-a condus intr-o camera de la primul etaj unde ma astepta o atmosfera deosebita cu lumanari parfumate, lumina difuza si muzica de relaxare.

Tratamentul a inceput printr-un masaj de relaxare cu elemente de stretching. Acesta a fost foarte placut si chiar am resimtit efectele stretching-ului. Mi s-au relaxat muschii spatelui (afectati de statul la birou pentru multe ore) si m-am simtit foarte "light". De asemenea, uleiul cu eucalipt si menta folosit a fost foarte refreshing. Ador senzatia de dupa un masaj bine facut, in care aproape plutesti. Iar Ella merita felicitarile mele!

Dupa masaj a urmat exfolierea. Mi-a placut foarte mult faptul ca s-a folosit un amestec natural de cafea, ovaz si zahar brun. Ella mi-a spus ca la salon se utilizeaza diverse amestecuri naturale pentru exfoliere, iar acestea sunt preparate acolo. Exfolierea a fost destul de intensa, iar pielea a ramas catifelata.

Peste amestecul de cafea, ovaz si zahar brun mi-a fost aplicata o masca. Aceasta era de asemenea naturala si continea hibiscus, ovaz si cafea. Cafeaua din cele 2 amestecuri are si efect anticelulitic, iar hibiscusul are efect anticancerigen. Apoi am fost acoperita cu o folie de plastic si un prosop.

Cat timp masca si-a facut efectul am beneficiat de tratamentul mini facial. Am fost demachiata pe toata fata (exceptie facand ochii) si mi s-a aplicat lotiunea tonica. Apoi a urmat exfolierea si aplicarea mastii (care mirosea absolut superb a struguri). Cat timp am asteptat ca masca sa isi faca efectul mi-a fost facut si un masaj al scalpului (ceea ce a fost foarte relaxant). Dupa indepartarea mastii mi s-a aplicat crema, astfel terminandu-se tratamentul mini facial. La sfarsit am fost scoasa din folia de plastic si a urmat momentul dusului.

Dupa ce tratamentul s-a incheiat am fost asteptata in salonul de primire cu platoul cu gustari (spa gourmet). Astfel m-am delectat cu un ceai de fructe, migdale, fructe confiate si biscuiti cu cereale si cu ciocolata.

Tratamentul a durat aproximativ 2 ore, iar pentru gourmet spa am mai stat 20 de minute. Recunosc ca parca nu as mai fi plecat pentru ca mi-a placut foarte mult!

Asa ca dupa timpul petrecut la Egoist Wellness m-am simtit foarte bine si ma voi intoarce cu siguranta! Iar salonul chiar mi s-a parut o oaza de relaxare in mijlocul Bucurestiului.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Sunshine Club Luxury Spa.

10 comentarii:

  1. wow , toate saloanele le stii deja. eu astept mail.xxxx

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, asta da rasfat!!!! :)


    ps: Cum as putea sa te urmaresc prin email? poti adauga, te rog, aceasta optiune? thx.;)

    RăspundețiȘtergere
  3. @modniza: Hihi! Mai incerc si eu cate unul nou :p Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dana: Daaa, m-am simtit rasfatata si mi-a placut foarte mult! :) Iti multumesc mult ca ma urmaresti si aveam si optiunea prin e-mail, dar acum cand m-am uitat cu atentie am vazut ca nu mai apare. Blogger-ul a facut ceva probleme in ultima vreme. Dar voi verifica ce s-a intamplat cu optiunea si o voi reinstala daca este necesar. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dana: Gata, acum a aparut si merge! :D Optiunea este pe bara din dreapta. Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta da rasfat:))..vreau si eu:(((

    RăspundețiȘtergere
  7. Perfect!!! :)
    Eu nu am blog si mi-este mai usor sa te urmaresc asa.;)

    La cat mai multe articole pe blog si... la cat mai multe asemenea momente de rasfat!:)
    Pup.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...