English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 25 iulie 2011

Pearl Wand de la Remington

In primul rand imi place numele - Pearl Wand - iar cand il pronunt ma astept sa faca minuni, ca o bagheta fermecata. Si stiti ce? Chiar face!
Eu am dorit sa creez un look cu bucle lejere, stil "beach waves" perfect pentru vara. Iar Pearl Wand m-a ajutat.

Ondulatorul are acoperire ceramica avansata Ultimate cu perla adevarata, timpul de pregatire pentru utilizare este foarte scurt (doar 30 de secunde) si de asemenea are (ca si placa din gama Pearl) oprire de siguranta automata.
Design-ul este unul atragator si modern cu floricele ce te face sa iti placa si mai mult acest aparat. Varful ondulatorului este rece si acesta are si un stativ pentru protectia termica.
Pearl Wand este livrat impreuna cu gentuta termorezistenta de depozitare si o manusa pentru prevenirea arsurilor accidentale.

Un alt aspect de care am fost foarte incantata a fost cablul rotativ lung (de 3 metri) care mi-a permis sa ajung foarte usor in fata oglinzii.
Eu am folosit ondulatorul pe parul proaspat spalat si uscat dupa aplicarea unui spray de protectie. Apoi am impartit parul in suvite mai mari si am inceput sa creez buclele. Manusa mi-a fost foarte utila si am pastrat-o pe mana stanga in timp ce cu mana dreapta utilizam ondulatorul.
Pentru bucle mai stranse aparatul se foloseste pe suvite mai subtiri. Timpul de creare a unei spirale este foarte scurt, acesta fiind de doar 10 secunde.
Astfel puteti trece de la un par drept la un look cu onduleuri foarte repede.
Cum vi se pare? Si nu uitati ca pana pe 31 iulie puteti beneficia de promotiile Remington (detalii).

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Farduri.ro.

8 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...