English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 22 iunie 2011

VelaSmooth la Slimart (plus o oferta)

Ieri am facut prima sedinta Velasmooth la Slimart dintr-un abonament de 5 sedinte. De aceasta data am fost in locatia din Floreasca, unde clinica se afla intr-o vila draguta si primitoare. Desi foarte aproape de Calea Floreasca, Slimart se afla pe strada Dobrota nr 15, unde pare sa fie foarte departe de agitatia acestei zone.
Velasmooth este un aparat de ultima generatie, preferat de vedetele de la Hollywood. De asemenea, el se regaseste in doar doua clinici din Bucuresti, dintre care una este Slimart, si in cateva orase din tara.
Velasmooth combina 4 tehnologii pentru a oferi rezultate deosebite in diminuarea celulitei, remodelare corporala si scadere in centimetri. Acestea sunt energia optica infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si masajul mecanic profund.
Ce spun cei de la Slimart despre aparat?
Radiofrecvenţa încălzeşte dermul, provocând o reacţie ce stimulează restructurarea şi remodelarea pielii. Infraroşul stimulează metabolismul, activitatea celulară şi creşterea metabolismului energiei stocate în celulele adipoase. Cele două energii sunt dublate de vacuumul pulsat ce îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi limfatic, favorizând eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament blând şi agreabil. 

Datorită tehnologiei elos, tratamentul cu VelaSmooth asigură o penetrarea selectivă şi în profunzime a dermului, în maximă siguranţă, iar rezultatele - îmbunătăţirea aspectului pielii şi a conturului corpului – sunt vizibile încă de la primele şedinţe. Totodată tratamentul duce la o îmbunătăţire a circulaţiei sangvine şi o diminuare a eventualelor dureri musculare.
Cum mi s-a parut mie sedinta?
Am fost incantata sa constat ca nu exista niciun disconfort in timpul sedintei, mai ales ca aceasta a fost efectuatata pe abdomen, o zona in care eu suport mai greu diverse proceduri.

Sedinta a inceput prin aplicarea gelului pe abdomen pentru a facilita alunecarea aparatului si a proteja de caldura emisa de acesta. Apoi am simtit vacuumul pulsat si masajul mecanic. Pulsatiile sunt la intervale de o secunda, iar aparatul este mutat din aproape in aproape pana se acopera toata zona.

Dupa putin timp de la inceperea sedintei se resimte senzatia de caldura datorata radiofrecventei. Atunci cand temperatura zonei devine prea ridicata se mai aplica inca un strat de gel.

Sedinta este foarte intensa, in sensul ca dureaza 30 de minute, iar in cadrul ei se trateaza o singura zona (in cazul meu abdomenul). In primele 20 de minute aparatul a fost aplicat pe abdomen, tratandu-se cate o jumatate in 10 minute. Iar ultimele 10 minute au fost alocate "colacelului" din jurul abdomenului.
In continuare va las sa urmariti cum se desfasoara procedura la clinica Slimart (eu am facut pana acum sedinta de evaluare corporala si de nutritie si prima sedinta Velasmooth corespunzatoare filmuletului de mai jos).


Acum astept cu nerabdare sa vad care vor fi rezultatele dupa toate cele 5 sedinte, dar pana atunci va invit sa va programati la o sedinta de VelaSmooth si sa beneficiati de oferta Slimart.









Slimart Bucuresti iti ofera posibilitatea sa testezi VelaSmooth, tehnologia vedetelor, cu numai 50 lei.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de testul Velasmooth cu numai 50 lei

Nume:

Email:

Telefon:




Pentru mai multe detalii accesati pagina Slimart aici si paginile de Facebook. Ii puteti adauga ca prieteni aici sau le puteti da Like aici.

Cum vi se pare VelaSmooth?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...