English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 12 iunie 2011

- 3,9 cm in talie?

Ramane de vazut ... De astazi am inceput sa testez noul produs anticelulitic de la Lineance - Profiler Lift. Acesta promite rezultate vizibile si durabile in numai 14 zile si actioneaza impotriva celulitei profunde.

Pana acum am mai incercat 3 produse anticelulitice de la Lineance, dar niciunul nu a avut rezultate deosebite. Gelurile anticelulitice cu efect de incalzire si de racire ofereau o senzatie placuta, iar cel de-al treilea era un produs obisnuit, care nu s-a remarcat prin nimic.

Mi-am dorit sa testez acest produs datorita rezultatelor promise si datorita recomandarilor citite in reviste. Astfel, Profiler lift promite (dupa cum scrie mare pe fata ambalajului) -2,3 cm in jurul coapselor, -3,9 cm in talie, netezire a pielii cu aspect de celulita in 85% din cazuri si piele mai ferma in 87% din cazuri. Si asta cu doar o singura aplicare pe zi in numai 14 zile. Sau cel putin asa este lasat sa credem.

Pe partea laterala a ambalajului este precizat modul in care s-a ajuns la cifrele de mai sus. Astfel, -2,3 cm si -3,9 cm au fost rezultatele maxime obtinute pe un esantion de 30, respectiv 31 de femei intr-o cura de 28 de zile. Rezultatele medii au fost -2,1 cm in jurul taliei si -0,83 cm in jurul coapselor. Celelalte procente au fost calculate ca rata a satisfactiei pe 65 de femei, respectiv 31. Ceea ce ma mira este faptul ca pentru fiecare indicator evidentiat mai sus a fost ales un esantion diferit.

Ce spune producatorul?
Pentru prima data intr-o crema anticelulitica de la Lineance: un complex vegetal a carui actiune este inspirata de curele de slabire cu ultrasunete pentru o eficacitate vizibila asupra zonelor rebele.

Silueta remodelata in numai 14 zile
Pentru a combate mai eficient celulita instalata, Fitosculpt, complexul vegetal de noua generatie actioneaza ca un "destructurant" al tesuturilor adipoase pentru a le degrada mai eficient si a le remodela "arhitectura" cutanata. Silueta este remodelata, formele isi recastiga definirea.

Actiune impotriva celulitei profunde
Cafeina si extractul de frunza de Glaucium Flavium, ingrediente active care ard grasimile actioneaza sinergic pentru a oferi pielii un aspect estetic, fara celulita.

Rezultate vizibile de durata
Imbogatit cu extracte de Euglena Gracillis cunoscut pentru limitarea dezvoltarii celulelor de "stocare" a grasimilor, Profiler Lift prelungeste rezultatele anticelulita chiar si dupa incetarea curei.

Pret si disponibilitate
Eu am cumparat produsul din farmaciile SensiBlu, unde este disponibil la pretul de 92,42 lei. Dupa aplicarea reducerii de 7% pe care o aveam am platit doar 85,95 lei (ceea ce tot mi se pare cam mult tinand cont ca eu ma asteptam la un pret de 50-60 lei pentru un produs anticelulitic de la Lineance - dar intr-adevar nu am mai cumparat recent unul, asa ca este posibil sa fi aparut o asemenea crestere de pret). Impreuna cu gelul anticelulitic se ofera cadou si un gomaj cu extract de rodie.
Pe unde am mai vazut produsul era tot sub forma de "pachet cadou", iar pretul era asemanator. Gomajul miroase placut si are o actiune medie de exfoliere, nefiind agresiv cu pielea si lasand-o catifelata. Se recomanda utilizarea o data sau de doua ori pe saptamana pentru rezultate optime cu Profiler Lift.

Textura
Profiler lift are o textura de gel de culoare roz cu un miros placut de citrice.

Aplicare
Pentru cele mai bune rezultate se recomanda aplicarea de doua ori pe zi a produsului. De asemenea, pe ambalaj sunt prezentate in detaliu miscarile necesare pentru "masajul Lineance".
Prima impresie
Recunosc ca mi-a placut culoarea roz a produsului si mirosul usor citric. Textura gel a intrat destul de repede in piele, dar a lasat o pelicula lipicioasa la suprafata acesteia. Astfel este necesar sa asteptati o scurta perioada pentru ca aceasta sa dispara si pentru a va putea imbraca. Dupa aproximativ 15 minute pielea ramane catifelata.

Asa ca sunt foarte curioasa sa vad ce rezultate voi obtine si in functie de acestea voi sti daca voi mai cumpara vreun produs anticelulitic de la Lineance in viitor.

Voi ati incercat produsele anticelulitice Lineance? Cum vi s-au parut?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de concursul Libris.

9 comentarii:

  1. Sa ne zici si noua daca functioneaza.
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @sweet crazy lollipop: Sigur ca da! Voi reveni cu rezultatele peste 2 saptamani. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt curioasa cum se face minunatul masaj aticelulitic:D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Miu Miu: Recomandarea Lineance pentru masajul anticelulitic este ca acesta sa se faca usor, circular, de jos in sus prin urmatoarele miscari:
    - crema se aplica, masand apasat cu ambele maini, prin miscari lente de jos in sus (de 7 ori);
    - masarea coapselor se face cu varful degetelor, prin miscari circulare, de jos in sus (de 2 ori);
    - palpati si rulati: prindeti pielea cu mainile, miscand-o si ruland-o, fara a-i da drumul.

    Acestea sunt indicatiile de pe ambalaj :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar iti doresc sa vezi rezultate!
    Tentante, recunosc!:)
    Sa ne tii pls. la curent!

    ps: Totusi, te sfatuiesc sa urmezi "tratamentul" in combinatie cu o alimentatie echilibrata caloric si ceva miscare zilnic, altfel ... mira-m-aş sa apara rezultatele de care vorbeste producatorul. Sincer!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Delia: Nu sunt convinsa ca vor fi niste rezultate deosebite, dar ramane de vazut! In niciun caz nu ma astept la 3,9 cm! :) O sa revin peste 2 saptamani cu rezultatul final!

    Si deja sunt la dieta :) si astept sa termin cu ultimul examen pentru a ma apuca de zumba (sau de altceva, desi am facut o pasiune pentru zumba)!

    RăspundețiȘtergere
  7. buna :)
    sunt foarte curioasa cu ce impresii vei reveni dupa doua saptamani :)
    vroiam sa te intreb si eu de masajul anticelulitic, dar am vazut ca i-ai raspuns deja lui miu miu... thx ♥
    btw, cat are un tub dintr-asta... 200 de ml?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Allie: Buna! :) Si eu sunt curioasa ce rezultate voi avea! O sa revin cu ele :D Produsul are 150 ml, ceea ce ar trebui sa ajunga pentru cele 2 saptamani de tratament.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...