English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 15 martie 2011

Tried&tested: Confessions of a Concealaholic de la Benefit

Abia am asteptat sa imi cumpar aceasta trusa! Desi nu ma consider o concealaholica, ma gandesc ca aceasta trusa este necesara pentru retusarea micilor imperfectiuni. In afara de ea, nu mai ai nevoie de niciun concealer sau anticearcan!

Eu mi-am cumparat trusa cu ajutorul cuponului de reducere de 15% din revista Look. Astfel, de la pretul initial de 166 lei, eu am achizitionat-o cu 141,10 lei. Cuponul este valabil pana pe 31 martie, asa ca daca nu aveti inca revista mai aveti timp sa o cumparati.
Confessions of a Concealaholic se recomanda a fi kit-ul tau secret de acoperire si iluminare si contine 5 dintre cele mai bune produse Benefit din aceasta categorie.

De asemenea, trusa vine si cu un jurnal in care este explicata aplicarea pentru fiecare produs in parte.



In interior, gasim:
  • That Gal - primer iluminator - 7,5 ml
  • Erase Paste - anticearcan - numarul 2 mediu - 3,2 g
  • Boi-ing - corector - numerele 1 si 2 - 2x1,3 g
  • Lemon Aid - primer pentru pleoape - 0,9 g
  • Eye Bright - iluminator pentru ochi - 0,9 g
  • 2 pensule cu cate doua capete cu specificarea produsului care se aplica cu acel capat

Detalii despre produse:
That Gal este un primer de culoare roz, care se aplica pe nas si pe pometi. Stati linistite, produsul nu ramane roz, ci intra in piele si creaza un efect de iluminare. That gal poate fi purtat sub fondul de ten sau deasupra, depinzand de efectul urmarit.
Erase Paste este un anticearcan cu o consistenta usor lichida care se aplica sub ochi in cateva puncte si apoi se uniformizeaza pentru acoperire totala.

Boi-ing este un "corector industrial" (asa scrie pe ambalaj) care vine in doua nuante. Acestea pot fi combinate pentru crearea nuantei perfecte pentru acoperire. Boi-ing este intr-o forma compacta si are rezultate foarte bune - acopera perfect petele rosii si ascunde micile imperfectiuni.

Lemon aid (produsul de jos) este de culoare galbena si se aplica pe pleoape pentru uniformizarea nuantei naturale si pentru un efect imediat de iluminare. Produsul poate fi folosit ca baza de machiaj peste care sa va aplica fardul sau poate fi folosit ca atare, de exemplu doar cu tus pe deasupra, ochiul ramanand luminos si natural.

Eye bright (produsul de sus) are o culoare roz, este compact si se aplica in coltul intern al ochiului. Astfel sunt sterse orice semne de oboseala, iar ochii par odihniti. Produsul poate fi aplicat dimineata in timpul machiajului sau pe parcursul zilei, atunci cand apar semnele vizibile ale oboselii.
Pensulele sunt de o calitate deosebita si ajuta la aplicarea perfecta a produselor. Specificarea numelui produsului pe fiecare capat ajuta la folosirea lor, iar perii sunt fini si rezistenti.

In concluzie, mi-a placut foarte mult aceasta trusa si o recomand! Desi are un pret mai mare, merita achizitionata deoarece nu veti mai avea nevoie de alte produse corectoare sau iluminatoare, iar trusa va putea fi folosita pentru un timp indelungat.

Voua cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul ORLY.

13 comentarii:

  1. uu pe asta nu o stiam :D sa o folosesti cu placere si sa speram ca nu prea o sa ai nevoie de corectii :*

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi mult. cred ca merita.si vreau sa incerc that gal.trusa va ajunge cu siguranta pentru mult timp.pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Raportul pret-calitate mi se pare super tinanad cont de cate produse primesti. Iar instructiunile si ambalajul mi se par tare dragute.
    Imi plac review-urile tale, tot timpul sunt f utile!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. O am si eu. Mi-am luat-o mai demult, tot cu un cupon de reducere. :D In afara de That Gal, totul imi place muult de tot. Plus ca iti ajunge pentru mult timp. :) S-o folosesti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc mult! Ma bucur ca va place! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Super utila trusa.
    Sa o folosesti cu placere!Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte utila trusa asta! De cand ma uit si eu la ea dar nu indraznesc :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare tare draguta trusa si cred ca ar putea fi folositoare oricui.
    Sa o folosesti cu placere!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu recomand aceasta trusa si chiar i-am facut un review la mine pe blog. Ce impecabila arata a ta, deh doar e noua, a mea e cam distrusa acum dar tot am destula cantitate de produse ca sa ma pot bucura de ea in continuare, chiar nu mai ai nevoie de nimic corector iluminator cu aceasta trusa.

    RăspundețiȘtergere
  10. De o saptamana mi-am luat si eu trusam la recomandarea ta. Insa, in afara de Erase paste - care e demential, nu prea pot folosi nimic. Boing trebuie aplicat inainte sau dupa fond de ten? Am aplicat o data lemon aid si mi s-a strans tot in pliul pleoapei.
    cum sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  11. @gabriela: Mie imi place foarte mult trusa si o folosesc zilnic. Eu aplic Boi-ing ca si corector dupa fondul de ten. Poti combina cele doua nuante pentru a gasi una potrivita pentru tenul tau. Puterea de acoperire este mare si dupa aplicarea cu pensula apasa usor cu degetele pentru uniformizarea produsului.

    Lemon aid il folosesc atunci cand nu imi aplic machiaj pe toata pleoapa (de exemplu, atunci cand folosesc numai tus). Produsul se aplica intr-o cantitate mica folosind pensula si apoi eu il uniformizez cu degetele.

    Iar dupa aplicarea produselor din trusa Confessions... fixez totul cu pudra. Asa nu vei mai avea probleme nici cu strangerea lui Lemon Aid in pliul pleoapei si corectorul va dura mai mult.

    Sper ca aceste precizari ti-au fost utile si te rog sa imi spui daca mai ai si alte intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!imi poti spune si mie de unde o pot achizitiona?mersi

    RăspundețiȘtergere
  13. @anonim: Sigur! O gasesti in magazinele Sephora.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...