English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 5 martie 2011

Shopping la Sephora...reduceri, surprize si cadouri

Ieri seara am fost la Sephora pentru a beneficia de reducerea de 15% si de cadoul oferit prin intermediul cardului de fidelitate. Astfel, pana pe 8 Martie aveam 15% reducere pentru cumparaturi de peste 290 lei si primeam o geanta cadou doar pentru prezentarea cardului.

Si pentru ca eram in cautarea unei creme m-am oprit la sectiunea Givenchy. Sunt foarte incantata sa va anunt ca iar este valabila oferta cu mini-produse cadou. La oricare doua produse cumparate de la Givenchy (skincare si make-up) primiti un pouch cu mini-produse. Eu sunt deja la al treilea si de fapt mi-am amintit ca asa am inceput si blogul... Cu un articol despre Givenchy si pouch-ul cadou (daca sunteti curioase cititi aici).
De la Givenchy mi-am cumparat crema Hydra Sparkling (pe care am incercat-o initial ca mini-produs) si gloss-ul Gelee d`Interdit din noua colectie.
Despre crema pot sa va spun ca hidrateaza foarte bine si intra usor in piele. Gloss-ul Gelee d`Interdit este nuanta 6 Frozen Rose si este transparent cu particule sclipitoare roz (si trebuie sa mentionez ca se vede superb in soare si este perfect pentru aceasta vara!).

Cu mai multe detalii despre aceste produse voi reveni intr-un articol tried&tested.

Pouch-ul Givenchy cuprinde un gloss de 3,5 ml, o crema Hydra Sparkling de 5 ml, un fond de ten Photo`Perfexion de 5 ml in nuanta 6 Perfect Honey si o miniatura de parfum Very Irresistible.

Pe langa produsele Givenchy mi-am cumparat si o pensula pentru aplicarea fondului de ten Sephora Professionnel nr 47.

Iar despre geanta cadou va pot spune ca poate fi primita pentru cumparaturi in valoare de 250 lei sau la prezentarea cardului de fidelitate.

Si abia astept sa imi folosesc si cupoanele de reduceri din revista Look! Am deja cateva produse pe care le astept cu nerabdare...

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Si nu uitati de Concursul in care puteti castiga o trusa de machiaj.

9 comentarii:

  1. Draga mea...nu ne-ai mentionat si cat ai dat pe produse...ne dai bomboane ca la copii aia mici si dupa ni le iei :D

    RăspundețiȘtergere
  2. super cumparaturi!!! am avut gloss Givenchy,adorabil . da , am fost la Baneasa vineri seara, m-ai vazut?te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. @Pixie: Ups, am uitat total... Ma revansez aici. Crema a fost 212 lei, gloss-ul 101, iar pensula a fost 57 de lei. Acestea sunt preturile initiale, afisate la raft inainte de aplicarea reducerii de 15%. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @Modniza: Mersi! Mi se parea mie ca esti tu, dar nu eram sigura! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine arata glossul roz cu sclipici! Yummy! :D Sa le folosesti cu placere! :*
    ______________
    http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. buna. imi doresc geanta asta de mult. geanta de plaja de la sephora. daca o vinzi te rog sa ma contactezi pe adresa de mail : crystyana_roxana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonim: Buna! Imi pare rau, dar nu o vand. Sper sa mai fie o noua promotie de la Sephora in care sa o ofere pentru a putea sa o primesti si tu.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...