English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 28 martie 2011

Crema anticelulitica Resveratrox Forte de la Ivatherm - rezultate in saptamana 1 de folosire

Deja incerc crema anticelulitica Resveratrox Forte de la Ivatherm de o saptamana si este o experienta placuta! Produsul contine acum o concentratie dubla de Resveratrol ce stimuleaza arderea grasimilor.
Ce scrie pe ambalaj?
Indicatii
Crema anticelulitica cu efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese si abdomen. Determina reducerea semnificativa a aspectului de coaja de portocala si remodelarea siluetei. Pielea devine neteda, ferma si elastica.

Proprietati
Noua formula anticelulitica are o actiune de doua ori mai intensa datorata concentratiei duble de Resveratrox. Ea reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grasimilor). Are efect antirecidiva prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu impiedicarea formarii de noi depozite adipoase si permanentizarea rezultatului.

Resveratrox® activeaza lipoliza (degradarea grasimilor) prin inhibarea fosfodiesterazelor, transformand grasimile din adipocite in acizi grasi si glicerol, molecule mici, ce se elimina usor, declansand eliminarea lor.
Resveratrox® s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decat cafeina (test in vitro).

Scopariane are efect antirecidiva prin impiedicarea formarii de noi depozite de grasimi, prin reducerea lipogenezei.

Centella Asiatica stimuleaza sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, imbunatatind fermitatea pielii. Normalizeaza tesutul conjunctiv perivascular determinand imbunatatirea tonusului si elasticitatii vasculare.

Mod de folosire
Se aplica dimineata si /sau seara cu miscari circulare usoare pe zonele cu probleme pe o durata de cel putin 4 saptamani. Produsul poate fi folosit de femeile gravide si de persoanele cu fragilitate capilara. Nu este fotosensibil.
Cum mi s-a parut produsul?
Ceea ce mi-a placut foarte mult la aceasta crema anticelulitica este textura ei. Formula este mai mult de lotiune, decat de crema, ceea ce face aplicarea foarte usoara. Crema se distribuie uniform, intra foarte repede in piele si ce e cel mai important, nu ramane lipicioasa pe piele.

Am intalnit de atat de multe ori texturi care faceau aproape imposibila imbracarea pantalonilor imediat dupa aplicare, incat m-a incantat foarte mult acest aspect. Asa ca fetelor, chiar daca purtati jeansi skinny nu veti intampina probleme cu textura acestei creme anticelulitice!

In rest pot sa va spun ca pielea ramane catifelata si am remarcat si o usoara actiune de hidratare. Abia astept sa vad rezultatele promise la sfarsitul celor 4 saptamani de tratament!

Si ca sa fiu sigura ca o sa va prezint rezultatele finale obtinute, mi-am cumparat si doua reviste Unica cu crema anticelulitica oferita drept cadou pentru a avea suficienta cantitate disponibila pentru intreaga perioada de tratament!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Intampina primavara in culori vibrante!

16 comentarii:

  1. Si eu am inceput sa o folosesc si imi place foarte mult ca intra repede in piele si nu este lipicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. de abea asteptam "verdictul" am vrut sa o achizitionez si eu dar nu prea am nevoie :-??

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai citit de bine despre aceasta crema. Ar fi interesant de facut un experiment intre Resveratrox Forte si crema de la gerocossen, in ambalaj roz, cu cafea si guarana. Imi scapa numele acum, insa am auzit ca e foarte buna si ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept sa ne spui rezultatele finale :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @pinkie: asta mi-a placut si mie foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. @pixie: verdictul va fi peste aproximativ 3 saptamani. Pana atunci esti o fericita daca nu ai nevoie! :) pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. @diana: nu am incercat pana acum crema anticelulitica de la gerocossen, dar ma gandeam sa fac un top cu produsele anticelulitice incercate de mine pana acum (Elancyl, Roc, Collistar etc). Daca va intereseaza sa-mi spuneti si o sa scriu articolul :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu vreau sa cobesc, dar eu una mi-am pierdut increderea in cremele anticelilita si antivergeturi de multa vreme. Asa ca as fi chiar curioasa sa aflu daca asta face ceva in privinta celulitei (creme care erau placute la folosire am intalnit si eu, dar pentru celulita efect aproape nul). Deci daca descoperi crema minune abia astept sa o folosesc si eu:). O combini cu ceva exercitii fizice sau ceva de genul asta?

    RăspundețiȘtergere
  9. @dia: inca nu am reusit sa ma apuc sa fac si exercitii fizice, dar am reluat sedintele la salon si am mancat mai light/sanatos. De asemenea, o sa reincep sedintele de Power Plate. O sa va anunt daca am avut rezultate bune!

    RăspundețiȘtergere
  10. @anonim: Crema anticelulitica este disponibila la pretul de 90 lei in farmacii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua!
    Poate fi gasita si in farmacii aceasta crema?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,

      Da, poate fi gasita in farmaciile care comercializeaza produse Ivatherm. Va astept cu mai multe detalii pe noul site www.frommonawithgloss.ro

      Ștergere
  12. 150 ml ajung pentru 4 saptmani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar, as spune ca sunt suficienti pentru 2-3 saptamani, in functie de cat produs aplici. Daca zonele sunt restranse, crema iti poate ajunge si pana la 4 saptamani.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...