English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 30 martie 2011

Cadouri si reduceri impreuna cu revistele lunii Aprilie - part II

Dupa cum am promis data trecuta, astazi voi reveni cu partea a II-a a acestui articol. In continuare voi prezenta cadourile oferite cu revistele Marie Claire si Beau Monde din luna aprilie.
Revista Marie Claire ofera un produs Yves Rocher la pretul de 14,90 lei in loc de 55,90 lei. Eu am cumparat revista impreuna cu mascara pentru volum.
In afara de mascara pentru volum mai puteti opta pentru pudra libera, alte modele de mascara, farduri crema sau farduri compacte. Sau daca nu ati cumparat setul de perii oferit in luna noiembrie 2010, despre care va spuneam aici (care costa 15,90 lei), il puteti achizitiona acum cu doar 11,90 lei.
Mascara pentru volum spectaculos Couleurs Nature are 9 ml si este in editie limitata in nuanta negru-gri (04 Gris) inspirata de tonurile vegetale de negru.
Dupa cum stiti, mie imi plac produsele mascara pentru volum intens si in nuante de negru carbune. Asa ca am obtinut un rezultat multumitor dupa 3-4 straturi aplicate, iar nuanta era mai mult naturala.
Revista Beau Monde poate fi achizitionata in luna aprilie impreuna cu un demachiant Herbosophy.
Pretul acesteia este de 14,99 lei si desi nu sunt adepta laptelui demachiant (prefer servetelele demachiante) am avut rezultate foarte bune cu acest produs.
Laptele demachiant are un miros foarte placut si contine extract din ceai verde, acid hialuronic si panthenol. Acesta este pentru piele normala si mixta si are si un efect de hidratare
Voi ce reviste o sa cumparati in aceasta luna?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul Intampina primavara in culori vibrante!

17 comentarii:

  1. cred ca am sa mi le cumpar si eu pe amandoua:D
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea o pudra..dar din imagine nu pare o pudra translucida pentru fixare, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am cumparat luna asta Unica cu cadoul de la Ivatherm. Dar ma tenteaza si setul de perii de la Marie Clarie.

    RăspundețiȘtergere
  4. @pinkie: Pe cea din imagine scrie Loose Pearls. Deci pare sa fie o pudra libera bronzanta. Nu am vazut-o cu revista ca sa iti spun exact cum era.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu mi-am luat unica si glamour luna asta.. m-ar tenta si Marie Claire.. dar ma gandesc ca ar arata ciudat griul pe ochi.. se vede tare?

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi o sa fug la mall cu speranta sa gasesc revista Marie Claire...ma tenteaza. Merci de informatii, o sa fie prima data cand cumpar o revista care ofera ceva cadou...abia astept...sper sa gasesc:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @machiaj ochi: si eu mi-am cumparat doua reviste Unica :D Iar periile sunt foarte bune si practice. Eu le-am luat in Noiembrie.

    RăspundețiȘtergere
  8. @miuri: N-as spune ca acea nuanta este chiar un gri. Mie mi s-a parut ca arata mai mult ca un negru maroniu. Rezultatul este mai natural (genele nefiind colorate in negru puternic)si nu este deloc deranjant. Deci nu mi se pare ca ar arata ciudat.

    RăspundețiȘtergere
  9. @dia: Sunt convinsa ca o sa mai gasesti revista! Tocmai a aparut! Si ma bucur ca ai gasit util articolul meu!

    RăspundețiȘtergere
  10. mersi pentru raspuns.. am sa-l caut si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  11. buna.am si eu periile si imi plac.chiar aveam nevoie d ele :)

    RăspundețiȘtergere
  12. ieri am descoperit blogul...superb..ieri am dat iama in magazin..si mi-am ales fardul..culoare bleu e super fain..merci de pont

    RăspundețiȘtergere
  13. @ailenei: cu placere! si ma bucur ca iti place blogul! :D sa folosesti fardul cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Mona, felicitari pt blog ;)) Te urmaresc din prima zi in care te-am descoperit,am citit pe divahair de tine :)
    Am vazut aici postul tau despre reviste,mi-am luat si eu Marie Claire si Glamour. De oje sunt multumita, se intind bine.Au un miros mai puternic de acetona,dar nu ma deranjeaza.Si nuantele sunt foarte dragute.Nu stiu cat rezista pe unghii.
    De la Marie Claire am ales fardul argintiu, mie imi place foarte mult.Nu se vede tare,cred ca trebuie folosit in cantitati mici, contine particule mici,stralucitoare. Cred ca poate fi folosit si pe corp :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Clr.Alexia: Mersi mult! Ma bucur foarte mult ca iti place blogul si ca ti-am oferit informatii utile! :) Sa folosesti cu placere produsele primite cadou la reviste! :*

    RăspundețiȘtergere
  16. buna... eu aseara in cora pantelimon la standul de presa nu am gasit revista marie claire cu mascara ci doar cu fard gri-argintiu (pentru doritoare)... am luat in schimb Beau Monde cu laptele demachiant, Glamour cu 4 mini oje in nunate de rosu (care imi plac f mult) mai avea inca o paleta de culori mai pale (dar nu sunt genu meu) si revista Femeia care iti da o crema de maini Herbosophy (eu nu am auzit de ei) ce contine aloe vera, unt de shea, glicerina si vitamina e (mi-a palcut ca intra f rpd in piele si are un miros de castravete proaspat) si o punguta de dero... mai erau cateva reviste cu promotii dar nu mi se pareau utile asa ca nu am bagat mana in buget mai adanc de atat :D

    RăspundețiȘtergere
  17. @yry: luna aceasta Marie Claire ofera mai multe cadouri de la Yves Rocher, astfel incat poti sa iti alegi ce iti doresti. Am vazut si eu crema de maini oferita cu revista Femeia si sunt convinsa ca este buna deoarece si demachiantul de la Beau Monde este tot Herbosophy si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...