English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 11 ianuarie 2011

Universal Contour Wrap la Keiko Slim Spa

M-am hotarat sa va povestesc experienta mea Universal Contour Wrap. Trebuie sa recunosc ca nu m-am simtit niciodata atat de inselata de o procedura de remodelare corporala si de un salon.

Sedinta UCW se intampla cam acum 2 ani la Keiko Slim Spa de pe bulevardul Magheru. Iar motivul care m-a facut sa-mi aduc aminte de aceasta experienta a fost un articol din Cosmo UK care promova metode ultra-rapide de remodelare corporala. Si dupa o documentare pe internet, am constatat ca UCW inca se practica la saloane, iar rezultatele promise sunt la fel de fabuloase ca atunci cand l-am incercat si eu.

Promisiunile initiale au fost ca voi scapa de 17(!!) centimetri minim (altfel nu plateam sedinta) si ca rezultatul se va pastra pentru aproximativ 30 de zile (daca nu, era garantata o noua impachetare). Ceea ce nu mi s-a spus a fost cum sa vor masura acesti centimetri... Dupa ce m-am imaginat cu o silueta de invidiat in numai doua ore, m-am programat imediat pentru tratamentul-minune.

La salon am fost intampinata de o domnisoara politicoasa, care s-a recomandat ca studenta la medicina si care mi-a inmanat un chestionar pentru a fi completat. In chestionar erau detalii obisnuite si contraindicatii, dar jos era o mentiune prin care imi asumam responsabilitatea daca pateam ceva in timpul interventiei (daca mi se facea rau, sau daca intampinam vreo alta problema de sanatate). Acea mentiune m-a mirat si am intrebat-o pe domnisoara de la salon ce puteam sa patesc daca era necesara o asemenea mentiune? Mi-a raspuns ca este o fraza "stas" care trebuie mentionata in chestionar, ca nu voi pati nimic, dar ca nu voi putea incepe procedura daca nu semnez chestionarul.

Cu indoiala am semnat, gandindu-ma la rezultatele exceptionale. Procedura s-a desfasurat dupa cum urmeaza: am inceput cu masuratorile. Am fost masurata in aproximativ 25 de locuri, incepand de la gat (!!) pana la glezne. Mi-am aratat mirararea (cine slabeste la gat??), dar am fost asigurata ca procedura era urmata intocmai.

Dupa aceea, am fost infasurata foarte foarte strans cu niste bandaje inmuiate intr-o solutie apoasa (care continea alge marine si alte substante benefice pentru slabire si diminuarea celulitei) si introdusa intr-un costum gen "sauna" pentru a transpira. Si apoi am fost lasata sa ma plimb (cu greu am reusit, pentru ca aproape nu puteam sa ma misc) prin salon...

Problemele au aparut intr-un interval foarte scurt si trebuie sa mentionez ca nu am avut niciodata probleme de sanatate sau alte afectiuni. Datorita bandajelor stranse extraordinar de tare, mi s-a facut rau. Si asta pentru ca sangele nu mai circula in mod normal prin corp. Mainile mi se facusera albastre si atunci am inteles la ce se referea mentiunea din chestionarul pe care il semnasem.

Deja ma ingrijorasem, dar domnisoara mi-a spus ca nu este nicio problema si sa incerc sa stau ca mainile in sus. Ceea ce era imposibil datorita stransorii bandajelor si a faptului ca ma cuprinsese o ameteala puternica. In acelasi timp solutia se scurgea de pe mine in interiorul costumului, ceea ce era foarte neplacut. Am fost servita cu un pahar cu apa pentru indepartarea problemelor.

In final, am reusit sa termin experienta fara ca situatia sa devina mai grava si am asteptat cu sufletul la gura rezultatele. Dupa indepartarea bandajelor...aratam la fel. Am refacut masuratorile. Iar am repetat cele 25 de locuri si slabisem 16-16,5 cm (adunati de peste tot, cu rezultate deosebite la gat, unde doar am fost stransa mai tare). Desigur masuratoarea nu fusese efectuata corect si dupa ce a fost refacuta, slabisem fix 17 cm, ceea ce ma obliga sa platesc pentru procedura reusita.

Nu imi venea sa cred si m-am simtit pur si simplu inselata. Venisem pentru o procedura minune, in timpul careia mi s-a facut rau, dupa care nu am slabit deloc si pentru care trebuia sa platesc 200 de lei. In momentul acela am platit si am plecat pentru ca nu mai vroiam sa stau o secunda in acel salon. Si sincer m-am gandit sa ii reclam la protectia consumatorului, dar am renuntat, pentru ca cel mai probabil as fi pierdut doar timpul degeaba.

Este inutil sa precizez ca nu am avut ce rezultate sa mentin pentru 30 de zile. Sau daca privim altfel, probabil ca rezultatele s-au mentinut, deoarece nu a fost vreo diferenta. Acum, numarul centimetrilor garantati a scazut la 15 in timpul procedurii, probabil ca sa se demonstreze ca toata lumea "slabeste cu acest tratament" si nu mai exista cliente problema (ca mine) care au "slabit" doar 16 cm fata de 17!

Asa ca aceasta a fost experienta mea UCW. Una neplacuta, pe care nu o recomand nimanui si pentru care nu am mai calcat de atunci intr-un salon Keiko. Dezamagirea a fost maxima...

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

8 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru impartasirea acestei experiente. M-ai ajutat sa nu arunc banii pe o astfel de sedinta "minune" si sa ma feresc de starile de rau, pe care probail le incearca toate curajoasele, dornice de un slabit rapid. Iti doresc cat mai multe experiente placute pe care sa ni le impartasesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere! Ma bucur daca te-a ajutat experienta mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau ca ai trecut pri experienta asta...si multumesc pentru informatii. Super utile! Alina

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am fost inselata in calitate de client al salonului Keiko, cel din Dorobanti.
    Doar ca in cazul meu nu a fost vorba despre proceduri, ci efectiv despre faptul ca mi s-au furat bani din geanta din dulapiorul din vestiar!
    Dulapioarele au cheie, fata de la receptie ma asigurase ca dulapioarele au chei unice dar surpriza - cand m-am intors sa semnalez furtul, si le-am cerut sa verifice cheile, am constat ca nu erau unice, si ca se potriveau de la un dulapior la altul.
    Ce este si mai deranjant, este faptul ca in timpul cat am stat la ei, in jur de 20 de minute am fost singura lor clienta, ceea ce imi da convingerea ca a fost una dintre angajate cea care mi-a cotrobait prin geanta si mi-a furat banii! Mai ales ca era ultima mea sedinta, si ele stiau asta.
    Cel mai tare m-a deranjat insa atitudinea patroanei, ca manager nu o pot numi, eu am pregatire in acest domeniu, iar atitudinea doamnelor de acolo nu dau dovada de niciun fel de pregatire in domeniu!
    Nu si-au cerut scuze nici macar o data! Nu a venit nimeni la fata locului, si au refuzat sa ma despagubeasca pe motiv ca au un afis prin care nu isi asuma raspunderea peentru lucurile lasate in vestiar si pentru ca EU nu pot demonstra cati bani aveam la mine!
    Asadar, va rog sa aveti grija daca va duceti la aceste saloane, caci dulapioarele din vestiar au doar rol decorativ!
    Ar trebui sa stea clientele cu hainele, pantofii si gentile in brate! Caci salonul nu isi asuma raspunderea pentru ceea ce se petrece la ei in incinta! Mai mult, le ofera angajetelor un paravan semi-legal sa cotrobaie prin lucrurile clientelor, in momemnte in care acestea sunt vulnerabile (in lenjerie intima, in cine stie ce aparat). In plus, mai au la dispozitie si manusi chirurgicale!
    Am vrut sa chem politia, in schimb eram intr-o f mare criza de timp in acel moment, dupa o zi ingrozitoare, careia acest eveniment i-a pus capac.
    In loc de o experienta relaxanta, am avut parte de o cadere nervoasa din cauza incompetentei si lipsei de responsabilitate a angajetelor si managementului acestiu salon!
    Nu au respect pentru clientele lor! Pozeaza intr-un salon de lux - cel putin daca ne raportam la preturi - dar nu ofera conditii minime de confort!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim: Chiar nu imi vine sa cred! Imi pare foarte rau ca ai patit asa ceva si iti multumesc ca ne-ai spus si noua! Nu ma asteptam sa apara astfel de situatii in saloane si mai ales in cele cu pretentii. De acum o sa ma gandesc de doua ori unde o sa imi las geanta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuzati-mi brutalitatea, dar cine poate gandi ca intr-o singura impachetare, fie ea Univ.Cont.Wrap poti sa pierzi 17 cm?
    Am vrut sa vad cat de adevarata este reclama asta si am sunat la Keiko. Mi s-au dat informatii foarte clare: cei 15 cm (atentie! nu este vorba de 17)se pierd din mai multe zone. Doamna manager cu care am vorbit la telefon mi-a dat informatii precise, fara inselatorii. Si a subliniat ca este o impachetare detoxifianta in primul rand, si secundar de slabire in centimetri cu efecte de scurta durata.
    Deci, sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa nu aruncam cu pietre in altii cand vine ne apartine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta era promisiunea oferita de salon la acel moment. Atunci mentionau 17 cm, dupa ceva vreme am vazut ca au scazut la 15 cm. Iar mentiunea cu mai multe zone am facut-o si eu mai sus. Si problema principala pe care am avut-o eu a fost ca mi s-a facut rau (in afara faptului ca rezultatele au fost practic inexistente). Asa ca eu nu as mai face aceasta procedura niciodata. In plus, aceasta este o parere personala care trebuie luata ca atare. Daca tu te hotarasti sa urmezi procedura sper sa ai rezultatele dorite. Si sa-mi spui si mie cum a fost, daca doresti, desigur!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...