English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 5 ianuarie 2011

Pixie Pin-Ups

Sunt foarte incantata de noua mea trusa de make-up Pixie Pin Ups de la Too Faced Cosmetics. Aceasta se gaseste in magazinele Sephora si costa aproximativ 125 lei.

Trusa contine 6 nuante de farduri, o baza pentru fixarea acestora, un creion dermatograf negru si un rimel Lash Injection.
Fardurile cuprind 4 nuante sidefate - bej, roz, verde deschis si maro auriu si 2 nuante mate - ivoriu si maro fumuriu (denumite, in ordinea mentionata: Leading Lady, I know what boys want, Lucky charms, Erotica, Heaven si Like a virgin). Trebuie mentionat ca toate nuantele sunt create special pentru aceasta trusa si nu pot fi gasite separat sau in nicio alta trusa de machiaj Too Faced.
Baza pentru machiaj ajuta la fixarea fardurilor, iar acestea nu se mai intind sau nu se mai aduna. Mini Shadow Insurance are doar 3 grame, dar cred ca va rezista destul de mult deoarece este necesara o cantitate foarte mica inainte de fiecare machiaj.
Creionul (Mini Lava Gloss) si rimelul (Mini Lash Injection) au 0,48 g respectiv 4 ml si sunt in culoarea negru. Desi in general prefer tusul de ochi, m-am descurcat destul de bine cu creionul aplicat peste baza de machiaj. De obicei, creionul negru are tendinta de a se intinde, dar surprinzator a rezistat destul de mult.

Rimelul are o periuta mica potrivita mai mult pentru alungire, decat pentru volum, dar imbraca genele uniform.

Singurul inconvenient ar fi ca trusa nu are pensule pentru aplicarea machiajului. Asa ca a trebuit sa folosesc din pensulele cumparate pentru fardurile mono.

Altfel, trusa mi se pare perfecta pentru a fi luata in calatorii, deoarece contine tot necesarul pentru machiajul ochilor. Culorile pot fi combinate intr-o varietate de stiluri (de zi, de noapte, pentru party etc.), asa ca sunt foarte multumita de ea si consider ca isi merita banii!


Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Un comentariu:

  1. superba trusa...am fost si eu in sephora...nu mai era decat tester-ul...s-a vandut ca painea calda!:))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...