English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 20 ianuarie 2011

Tried&tested: Pudra Too Faced The Bronzed&the beautiful

Acest set de pudre a devenit preferatul meu pentru crearea unui aspect bronzat. Trusa cuprinde cele mai bine vandute trei pudre de la Too Faced si de asemenea, superba pensula Flatbuki, apreciata in toata lumea!
Pudrele incluse sunt Snow Bunny, Sun Bunny si preferata mea Pink Leopard. Snow Bunny este perfecta pentru iarna deoarece ofera un usor bronz in nuante aurii, Sun Bunny este creata pentru vara datorita bronzului in nuante aramii, iar Pink Leopard poate fi utilizata oricand, deoarece creaza un efect "glow" de care nu o sa te mai poti desparti.

Pensula Flatbuki este perfecta pentru crearea unor efecte de umbre sau iluminare si este cea mai fina pensula pe care o vei gasi vreodata. Aplicarea bazei de machiaj sub forma de pudra nu va fi niciodata mai placuta!

Va recomand acest set de pudre deoarece raspunde cerintelor de machiaj de-a lungul anului, efectul final este perfect indiferent de ce pudra alegeti, iar pensula desavarseste ritualul machiajului.

Setul Too Faced il gasiti in magazinele Sephora si are un pret initial de 137 lei. Dar se poate sa il gasiti zilele acestea si la pret redus datorita promotiilor Sephora de pana la 60%.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

7 comentarii:

  1. nu stiu exact la cat este redus, dar produsele Too Faced au acum reduceri intre 30 si 50% in magazinele Sephora. deci probabil il gasesti intre 68,5 si 95,9 lei. o sa iti spun exact dupa ce trec pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. good review,Mona!aproape toate produsele TF sunt foarte bune.pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa paleta, cat mi-o doresc si eu... Nice review! You have a new follower, btw! XOXO
    ___________
    http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alexandra: Ma bucur ca ti-a placut! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faine nuante! Tare cute setul!! Si vine si cu pensulica la fel de cute.:)
    Oh, sunt cu ochii pe el!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Delia: Ma bucur daca iti place! Mie mi se pare multifunctional si perfect pentru orice anotimp! Iar pensula este foarte moale si placuta! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...