English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 10 ianuarie 2011

Tried&tested: Fond de ten Collistar Alta Definizione - nu il cumparati!

Nu am mai fost niciodata atat de dezamagita de vreun fond de ten! Am avut parte de fonduri de ten care nu rezista, care nu acopera, care nu se intind uniform, dar niciodata toate in acelasi ambalaj! Pana acum...

Am fost incantata de dezvoltarea machiajului HD, asa ca am vrut sa incerc fondul de ten de la Collistar. Machiajul HD promite rezultate superioare si efect final deosebit, perfect pentru redarea imaginii pe un televizor HD. Rezultatul fondului de ten a fost intr-adevar deosebit, dar nu intr-un sens bun.

In afara de un usor efect racoritor (util vara) pur si simplu nu mi-a placut nimic la acest fond de ten. Acoperirea nu este uniforma (ceea ce rar am mai intalnit), iar daca se incearca uniformizarea, zonele retusate pur si simplu se pateaza si aplicarea trebuie facuta inca o data.

De asemenea, acest fond de ten nu acopera nicio imperfectiune, totul ramanand la fel de vizibil ca si inainte de aplicarea lui, daca nu se observa chiar o evidentiere a acestora datorata zonelor patate in timpul retusarii.

Rezistenta fondului de ten este foarte scazuta si dupa cum am mai mentionat, retusarea este aproape imposibila.

Singura metoda prin care am reusit sa obtin un rezultat cat de cat decent (dar de scurta durata) a fost aplicarea a unei baze matifiante pentru machiaj inainte de aplicarea fondului de ten. In acest fel, rezultatul obtinut a fost mai uniform.

Si toate aceste "beneficii" au venit la un pret de aproximativ 200 lei.

 Mentionez ca nu am mai fost niciodata atat de categorica fata de un produs cosmetic, dar acest fond de ten chiar m-a surprins neplacut. De asemenea, criticile negative nu se indreapta catre toate produsele Collistar (am mai incercat tratamente corporale de care am fost multumita) si sper ca acest produs este o exceptie in portofoliul companiei.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

3 comentarii:

  1. mersi mult pentru review,ma uitam lael,bine ca am citit.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. eu folosesc fond de ten colistar si sincera sa fiu mi se pare foarte bun si acum chiar il folosesc pe cel din imagine.mie una nu-mi raman peste si imi acopera totul .sa stii ca depinde si de ten!

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: Eu am fost foarte dezamagita de el si consider ca am dat banii degeaba, mai ales ca nu l-am mai folosit. Dar este bine daca tu nu ai probleme cu el.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...