English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 12 august 2012

Noutati de la Essence

La inceputul acestei saptamani am participat la evenimentul Essence unde am aflat despre noutatile acestui sezon. Si abia astept sa le impart si cu voi!

Am ajuns acolo nerabdatoare sa descopar noile produse si pot sa va spun ca acestea au fost pe masura! Un intreg stand Essence ne astepta pentru a ne dezvalui noi nuante si produse, iar pe masa de langa el stateau o multime de oje, creioane si farduri, asezate frumos in pahare si pungute.
Am aflat detalii despre tendintele Essence in machiajul ochilor unde accentul cade pe culori puternice si gene cat mai lungi (preferatele mele!) si in machiajul buzelor unde ne sunt propuse combinatiile de culori, nuantele puternice si mate sau pentru cele care se incumeta, aspectul marmorat (care arata superb, dar din pacate nu poate fi pastrat pentru un timp indelungat pe buze).
Tenul are un aspect fresh, iar texturile sunt usoare, perfecte pentru vremea calda de afara, in timp ce obrajii sunt bine definiti.
In ceea ce priveste ojele, raman in tendinte culorile tari, dar si nuantele nude (pe care le regasiti in colectia Nude Glam), nuantele metalice si lacurile cu particule de sclipici. Sticlutele vor avea o noua forma, cantitatea de oja va fi mai mare (de la 5 ml la 8 ml), iar pensulele vor fi mai late pentru o aplicare uniforma mai rapida.
Highlight-ul sezonului este colectia Ready for Boarding, care contine toate produsele necesare pe care vrei sa le iei cu tine in concediu (inclusiv un portfard adorabil gen carte postala). Regasim paleta de farduri cu 6 nuante pentu un look fresh, 2 creioane de ochi, crema colorata pentru buze si obraji, 5 lacuri de unghii, servetele umede si o eticheta pentru bagaj.
Iar produsul meu preferat din aceasta colectie este baza film pentru unghii.
Aceasta se aplica la fel ca o baza pentru unghii, dar secretul este ca nu mai ai nevoie de acetona pentru indepartarea ojei, deoarece oja aplicata peste baza film perfect uscata se va indeparta foarte usor prin exfoliere. Adio sticlute de acetona pe care risti sa le versi prin bagaj! Oja se va lua acum mult mai usor si asta fara afectarea unghiilor.
Alte produse interesante sunt fardurile Stay all day cu textura cremoasa ce sa transforma intr-un fard rezistent la transfer (credeti-ma, le-am testat si chiar rezista!). Fardurile sunt disponibile in 6 nuante.

Gloss-urile care isi schimba culoarea mi-au atras de asemenea atentia. Acestea sunt disponibile in 3 nuante. La fel de interesanta mi s-a parut si pudra pulbere matifianta.
Vedetele lunii august sunt in mod sigur ojele Essence. Cu o formula noua ce ofera uscare rapida, rezistenta si ultra stralucire, acestea sunt disponibile si in noi nuante. De asemenea, descoperim si modele noi de autocolante pentru unghii perfecte pentru manichiura french.
Alte noutati sunt balsamurile de buze Kiss Care Love (disponibile in 4 nuante). Acestea ofera hidratare si o nuanta subtila.
In ceea ce priveste mascara, noutatea consta in Multi Action Blackest Black Mascara (disponibila si in varianta waterproof). Aceasta ofera volum, alungire, curbare si un efect de negru intens.
De asemenea, regasim 2 nuante noi la fardurile mono, o nuanta noua la Quattro Eye Shadow, 3 nuante noi la fardurile crema rezistente la transfer, o nuanta noua la creionul rezistent la transfer si o nuanta noua la creionul kajal, precum si 2 nuante noi de rujuri (Orange si Red).

Si in curand, site-ul Essence va fi disponibil si in limba romana. Pana atunci descoperiti noutatile Essence pe pagina de Facebook.

Mai multe poze de la lansare vor fi disponibile in curand pe pagina de Facebook From Mona with Gloss.

Pe voi ce va tenteaza din noutatile Essence?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Pozele de la eveniment au fost facute cu aparatul Nikon P510.

4 comentarii:

  1. periculos...nu ma apropii inca :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi fac ochii ca girofarul! :)) Ma abtineam cu greu si inainte sa nu cumpar toate ojele essence, iar acum mai au si o formula noua. Dar simt ca se naste in mine pasiunea pt oje mai cuminti, asa ca o sa dau iama cu prima ocazie in cele nude glam. "Bine" ca nu mai stau intr-un oras cu standuri essence.

    RăspundețiȘtergere
  3. ma tenteaza cam multe din ce ai spus tu :)
    abia astept sa vizitez standul!

    RăspundețiȘtergere
  4. uuu numai bunatati. Singurul lucru care nu imi place sunt noiile sticlute ale ojelor si aplicatorul lat cu care eu nu ma impac deloc :(

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...