English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

marți, 21 august 2012

Concurs surpriza editia a III-a

Concursul este inchis! In curand vor fi anuntate premiile si castigatoarele!

Pentru ca ma gandeam ca va e dor de un nou concurs surpriza m-am hotarat sa organizez si cea de-a treia editie! Nici nu-mi vine sa cred ca este al treilea astfel de concurs!

Conceptul deja il cunoasteti, dar totusi voi detalia toate regulile si principiile mai jos. Va rog sa cititi cu atentie tot regulamentul pentru a va asigura ca v-ati inscris corect!

In poza de mai sus sunt chiar premiile oferite de mine, care nu vor fi dezvaluite pe parcursul concursului.

Acestea sunt produse cosmetice care mie imi plac foarte mult si sper sa fie si pe placul vostru. Premiile sunt cumparate de mine si vor fi oferite cate unul pe zi. Astfel vom avea 7 zile de concurs si respectiv tot atatea premii.

Fiecare premiu contine cate unul sau doua produse ambalate impreuna.

Ce trebuie sa faceti?
Concursul se va desfasura in cadrul urmatoarelor 7 postari. Astfel, in fiecare zi va aparea o postare cu poza premiului, iar voi trebuie sa ghiciti care este culoarea produsului oferit. Este atat de simplu!

In poza veti vedea forma aproximativa a premiului (care va poate ajuta atunci cand va exprimati optiunea, dar luati in considerare si premiile cu doua produse incluse care pot avea o alta forma).

Iar cand ma refer la culoarea produsului, ma gandesc la ambalajul sau. De exemplu, daca va fi vorba de o mascara culoarea va fi auriu luand cazul Million de cils de la L'Oreal si nu negru, culoarea propriu-zisa a mascarei. Daca va fi vorba de o oja, atunci se va lua in considerarea nuanta ei, ambalajul fiind transparent.

De asemenea, daca exista vreun model pe produs, raspunsul corect va fi dat de culoarea de baza a produsului. Deci nu va fi cazul sa va ganditi la zebre, buline si alte modele!

Culorile care apartin aceleiasi familii vor fi considerate toate corecte. De exemplu daca mentionati bleu, albastru, bleumarine si produsul este in aceasta gama cromatica, toate raspunsurile vor fi luate in considerare.

Va rog sa nu lasati inscrieri cu raspunsul "transparent" deoarece acesta nu poate fi valid dupa cum am mentionat mai sus. De asemenea, va rog sa nu mentionati mai multe culori pentru o inscriere (de exemplu "produsul are urmatoarele culori - roz, bej si galben" deoarece exista o singura culoare de baza care va fi valida).

In plus, trebuie sa dati Like paginii de Facebook From Mona with Gloss si sa dati Share concursului (fiecarei zi de concurs in parte, nu regulamentului concursului) pe wall-ul vostru si sa lasati detaliile (numele de pe Facebook si link-ul catre share) in comentariul cu inscrierea. 

Cum va fi desemnat castigatorul?
Persoana care ghiceste culoarea corecta a produsului il va castiga direct! Daca sunt mai multe raspunsuri corecte voi folosi Random.org.

Cate sanse de castig sunt?
Fiecare persoana se poate inscrie de 2 ori la fiecare premiu. Si cum sunt 7 premii in concurs aveti astfel 14 de sanse de castig.

Atentie!
Pentru a fi valida inscrierea, comentariul/comentariile trebuie sa fie lasat/e exact in ziua in care a aparut postarea cu premiul. Daca acestea vor fi lasate in ziua urmatoare sau mai tarziu, inscrierea este invalida si nu puteti castiga premiul.

Daca nicio persoana participanta nu nimereste culoarea premiului din ziua respectiva, acesta se va reporta in ziua urmatoare si poate fi castigat astfel:

  • prin nimerirea corecta a culorii sale in ziua in care a fost reportat sau
  • daca nu este mentionata culoarea corecta, premiul va fi oferit castigatorului din ziua respectiva (astfel persoana va castiga 2 premii dintr-o data).
Alte mentiuni
Va pot spune de acum ca nu vor exista culori "ciudate" ca de exemplu turcoaz, kaki, taupe etc. Asa ca mergeti pe variante clasice ca alb, negru, gri, bej, rosu, galben, albastru etc.

Comentariile primite, respectiv inscrierile la concurs vor fi facute publice dupa incheirea acestuia pentru a nu va influenta in niciun fel alegerea culorii.

Dupa ce se va incheia si ultima zi de concurs vor fi dezvaluite premiile intr-un articol separat, iar apoi vor fi alesi castigatorii. 

Va doresc mult succes si sper sa va distrati participand la acest concurs!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


16 comentarii:

  1. Foarte tare ideea aceasta de concurs. nu tine doar de noroc ci si de intuitie.Am participat si data trecuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept!!! :D Poate la editia asta am mai mult noroc :D

    RăspundețiȘtergere
  3. desi plecam in vacanta sper din tot sufletul sa prind semnal si sa particip si eu ,ppe acolo cred ca este un premiu ce chiar mil doresc ,numi ramane decat sa iti multumim pentru concurs .

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de fainnnn! Eu n-am mai participat pana acum, dar..abia astept! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. veronica picioroaga21 august 2012 la 16:37

    super! imi place concursul asta..creeaza suspans o saptamana intreaga :-)) sper doar ca editia aceasta sa am mai mult noroc :-) Multumim Mona!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte buna ideea pentru acest concurs ne place multumim si poate avem si noroc

    RăspundețiȘtergere
  7. Am participat si datile trecute si voi participa cu drag si acum :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumiiim, imi place mult genul de concurs! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. "Fiecare persoana se poate inscrie de 2 ori la fiecare premiu. Si cum sunt 7 premii in concurs aveti astfel 14 de sanse de castig." cum adica ma pot inscrie de 2 ori? Pot sa pun 2 culori?

    RăspundețiȘtergere
  10. Fiecare persoana se poate inscrie de 2 ori la fiecare premiu. Si cum sunt 7 premii in concurs aveti astfel 14 de sanse de castig.
    Adica pot pune 2 culori? rosu sau negru de exemplu?

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place concursul, poate am si eu noroc aici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...