English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

duminică, 26 februarie 2012

NOTD: Experienta mea magnetica

De multa vreme imi doream sa incerc si eu o oja magnetica. Iar cand aceasta oja a aparut la Flormar mi-a dat seama ca a sosit acest moment!
Eu am cumparat oja magnetica de la un stand Flormar la pretul de 12 lei (din pacate am inteles ca la unele standuri preturile sunt mai ridicate ajungand pana la 17 lei, nu stiu exact din ce cauza), iar nuanta aleasa este 02, un verde inchis.
Oja este ambalata alaturi de magnetul care ajuta la crearea modelului si de un pliant cu instructiuni.
Ceea ce mi-a placut cel mai mult la aceasta oja este faptul ca aplicarea ei este foarte rapida. Este necesar un singur strat de oja (care acopera foarte bine unghia, fara ca aceasta sa ramana transparenta la varf), iar crearea modelului dureaza doar 10 secunde (pentru fiecare unghie).
Dar trebuie sa va spun ca nu am reusit sa obtin un model perfect pe nicio unghie! Ori tineam magnetul prea departe si modelul nu iesea sau se vedea doar pe jumatate din unghie ori il tineam prea aproape si atingeam unghia stricand oja aplicata. In orice caz, trebuie sa mai exersez aceasta aplicare pentru a crea modelul perfect!
In plus, am remarcat ca modelul se creaza cel mai clar daca scot magnetul din suportul sau si il tin cat de aproape pot fata de unghie fara a o atinge. Astfel liniile au intensitatea maxima si se creaza mult mai uniform pe suprafata unghiei.
Ce mi-ar fi placut in plus de la aceasta oja? In mod clar raspunsul ar fi "mai multe modele de magneti". Stiu ca exista alte oje magnetice care ofera acest lucru si astfel poti purta pe unghii pe langa linii drepte si linii curbe sau in zig-zag, stelute sau spirale.

De asemenea, mi-ar fi placut sa se poata cumpara separat cele 2 produse - oja si magnetul. Nu vad rostul in a avea acelasi numar de magneti cate nuante de oja imi cumpar, mai ales ca toti au acelasi model.
In concluzie pot spune ca imi place mult aceasta oja si in mod clar o voi folosi destul de des in perioada urmatoare! Sper ca Flormar sa ne incante in curand si cu alte modele de magneti!

Voi ati incercat oja magnetica pana acum? Cum vi se pare?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss



7 comentarii:

  1. Si eu am avut probleme la aplicare...ori tineam prea aproape si stricam...ori prea departe si nu iesea...abia pe la a 3-a oara a iesit mai bine...:))

    RăspundețiȘtergere
  2. magnetul acela merge tinut invers si ies liniile orizontale si verticale...bine, dar nu scrie in prospect, insa mie mi-au iesit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place nuanta aleasa de tine. Sunt de acord cu ambele observatii: mi-ar fi placut mai multe modele; ar trebui sa se vanda separat (aici cred ca s-au grabit cand au gandit toata treaba). Deocamdata nu sunt tentata de oja magnetica, sper sa scap :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu mi-am luat tot de la Flormar culoarea gri, si eu am avut probleme la model dar nu am incercat sa scot magnetul din suport, data viitoare voi scoate magnetul poate se va vedea mai bine modelul. Sincer su eu as vrea mai multe modele de magneti, mi se pare super ideea:) eu am cumparat oja cu 10 sau 12 lei

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu aceasta nuanta:-D Doamne si cat m-am mai chinuit..faceam o unghie, stricam alta, si tot asa:-))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...