English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

vineri, 30 septembrie 2011

I heart Konad

De cand mi-am cumparat setul Konad am facut o adevarata pasiune pentru modelele pe unghii! Dupa cum v-am mai spus, setul a costat 60 de lei si l-am cumparat de la expozitia Cosmetics Beauty Hair. Acesta include stampila si racleta, un disc cu modele si o oja speciala.
Imediat cum am ajuns acasa dupa expozitie mi-am dorit sa imi fac un model pe unghii cat mai repede! Primul ales - modelul zebra. Ca si baza am aplicat oja primita de la Flormar si anume nuanta 119 (un alb-gri perlat).
Si apoi am aplicat modelul zebra cu ajutorul discului M57. Fiind prima data cand am utilizat metoda stampilarii modelului, acesta nu mi-a iesit perfect si a fost necesar sa ajustez anumite portiuni. De asemenea, modelul era mai mare decat suprafata unghiei si astfel am depasit-o, fiind necesar sa utilizez creionul pentru corectarea manichiurii.
Dupa efectuarea "corecturilor" am aplicat top coat peste model. Din pacate, am incercat initial sa aplic Flormar Fluo, dar acesta a intins modelul si astfel am revenit la lacul transparent de la Farmec. Cel din urma a acoperit frumos modelul, fara sa il strice si i-a oferit un plus de luciu.
Dupa 2 zile si foarte multe complimente pentru unghii (de care am fost foarte incantata!) am dorit sa incerc si modelul leopard (de pe acelasi disc).
Ca si baza am utilizat oja AB (numarul 95) cumparata tot de la expozitie. Aceasta este intr-o nuanta de portocaliu fosforescent usor catre corai si arata aproape ca markerul de subliniat (si din aceasta cauza nuanta nu este surprinsa chiar ca in realitate de catre aparatul de fotografiat).
Modelul leopard mi s-a parut mult mai usor de aplicat si totodata de retusat. Am putut sa completez modelul acolo unde nu s-a imprimat in totalitate cu usurinta, iar rezultatul mi s-a parut mult mai bun decat in cazul anterior (si poate am mai capatat si eu putina experienta in aplicarea modelelor).
Asa ca acum mi-as face un nou model aproape in fiecare zi mai ales ca este atat de simplu si rapid!
Voua va place sistemul Konad de stampilare a modelelor pe unghii?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

miercuri, 28 septembrie 2011

Vopseaua Advance Techniques de la Avon

Am fost foarte incantata atunci cand am primit propunerea Diva Hair de a testa noua vopsea Avon – Advance Techniques. Asa ca am facut un mini-research despre ea si am spus “Da!”. Aceasta propunere a venit intr-un moment foarte bun, deoarece urma sa imi vopsesc parul cat de curand si mi-a suras ideea incercarii unui nou produs destinat colorarii acestuia.
 
Dintre nuantele disponibile eu mi-am ales 12.01 Ultra Light Ash Blonde. Aceasta este cea mai deschisa nuanta din gama Advance Techiniques si mi s-a parut ca mi se va potrivi cel mai bine.

Coletul cu vopseaua Avon a venit cu curierul cateva zile mai tarziu, ambalat foarte frumos si legat cu o fundita mov. Cand l-am deschis am avut surpriza sa constat ca am primit pe langa cutiile de vopsea si un tratament pentru parul vopsit, un ruj rosu si catalogul Avon pentru campania 15.

Am deschis cu nerabdare cutia de vopsea si am inceput sa citesc toate detaliile despre ea.

Prima impresie
In primul rand am apreciat faptul ca ambalajul este sigilat, partea de deasupra fiind lipita, observandu-se foarte usor daca acesta a fost deschis. Acest lucru limiteaza posibilitatea unei intamplari nefericite, ca acele povesti de groaza pe care le-am auzit cu schimbarea tuburilor de vopsea intre ele, lucru foarte usor de intalnit intr-un supermarket. Astfel, Avon iti garanteaza ca vei primi exact culoarea dorita si nu vei ajunge roscata cand tu iti doreai un blond stralucitor.
Un alt aspect care m-a incantat a fost existenta tratamentului pre-vopsire. Nicio vopsea pe care am utilizat-o pana acum nu a avut un astfel de tratament si mi-a placut faptul ca s-a pus accent pe pregatirea parului inainte de vopsire.

De asemenea, am constatat ca vopseaua nu continea pliculete de decolorant. Cum nu reusisem sa gasesc aceasta informatie inainte de primirea produselor eram curioasa sa vad acest lucru. Mi-a placut acest aspect deoarece in ultima perioada am incercat sa am mai multa grija de parul meu si am renuntat la decolorare. Totusi, m-am intrebat cum ar putea iesi acea nuanta deschisa de pe cutie doar din crema coloranta, fara ajutorul decolorantului.

Si un alt aspect pozitiv a fost acela legat de cantitatea de produs oferita de Avon. Aceasta este mai mare fata de cea oferita de alte vopsele si astfel vei avea nevoie de mai putine cutii de vopsea in cazul in care ai parul lung.

Vopsirea propriu-zisa
Am inceput prin aplicarea tratamentului inainte de vopsire pe parul uscat. Pe acesta l-am aplicat cu degetele si l-am distribuit pe lungimea parului, fara a atinge radacinile.

Apoi am pregatit vopseaua si am aplicat-o mai intai pe radacini si apoi pe toata lungimea parului. Am urmat recomandarea din instructiuni de a lasa vopseaua sa actioneze pentru 20 de minute pe radacini si apoi sa aplic restul compozitiei pe tot parul.

Numai ca dupa trecerea celor 10 minute recomandate, radacinile mele nu prea s-au deschis. Asa ca am lasat vopseaua sa actioneze mai mult decat timpul recomandat, ajungand la aproape o ora timp de actionare in loc de 30 de minute.

Pana la final, radacinile s-au mai deschis, dar nu atat de mult pe cat ma asteptam. Am clatit parul si am aplicat tratamentul dupa vopsire si m-am pregatit sa imi usuc parul.

Si rezultatul a fost…
Dupa uscarea parului am remarcat pe radacini o nuanta de blond galbui, iar pe lungimea parului nuanta era aproape identica cu cea dinainte de vopsire. Inca de la inceput nu ma asteptam sa obtin o culoare cu reflexe cenusii, deoarece nicio vopsea nu iti ofera asa ceva imediat dupa aplicare, asa ca nuanta a fost conform asteptarilor.
De asemenea, am remarcat faptul ca parul meu era foarte uscat. Acest lucru se datoreaza probabil depasirii timpului alocat pentru vopsire, dar nu puteam risca sa raman cu radacinile mult mai inchise. Si acum exista o diferenta intre nuanta radacinilor si cea de pe lungimea parului, dar nu este chiar atat de mare.
In rest culoarea este stralucitoare, iar dupa cateva spalari parul a devenit mai hidratat si arata foarte bine.

Voi ati incercat noua vopsea Advance Techiniques?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


Pozele de la sedinta foto Diva Hair au fost facute de Roxana Arghirescu.



marți, 27 septembrie 2011

Despre pantofi si genti, cu drag

Zilele acestea am cautat pantofi si genti in magazinele online cu speranta ca imi voi gasi "perechea perfecta". Astfel, am ajuns pe site-ul Ottershop.ro, unde am vazut o multime de pantofi superbi!

Ca de exemplu cei din poza de mai sus. Pe langa faptul ca sunt mov (si stiti deja cat imi place aceasta culoare), ador design-ul. Si asa am descoperit Epica!


Pantofii Epica combină calitatea italiană cu simțul nemaipomenit al modei al italienilor. Făcuți din materiale naturale, pantofii Epica încearcă cele mai avantgardiste culori, cele mai neobișnuite designuri și cele mai îndrăznețe tocuri. Sunt pantofii femeii care respiră modă și căreia nu îi e teamă de combinații și culori neobișnuite.
Produsele Epica sunt extrem de versatile. Pantofii pot fi purtați la ținute de seară, de club sau de zi, fără să pară nepotriviți. Fiecare sezon îmbină nemaipomenit tendințele și culorile vedetă, făcând ca fiecare outfit al tău să iasă în evidență.

Materialele preferate sunt pielea întoarsă și pielea naturală, însă regăsim și modele mai extravagante din piele întoarsă sau piele lăcuită. Calapodul este foarte bine lucrat, astfel încât să poți rezista cât mai mult pe tocurile înalte și subțiri.


Deci sunt exact pe gustul meu! Cum sa nu imi placa tocurile inalte, culorile intense si micile detalii care ii fac speciali?
Si dupa ce am admirat acesti pantofi m-am uitat si in sectiunea "Genti" si am gasit-o pe "EA":
Mi-a placut atat de mult incat nu am rezistat si am comandat-o! Acum astept cu nerabdare sa soseasca prin curier! Recunosc ca am oscilat putin intre geanta rosie (care este din piele; puteti vedea mai multe detalii despre ea aici) si cea neagra de mai jos:
Dar cea rosie m-a convins, trebuia sa fie a mea! Mai ales ca am niste manusi de aceeasi culoare cu care se va potrivi de minune!


Voua cum vi se par pantofii si gentile de mai sus? Si sunt curioasa care este produsul preferat?


Eu abia astept sa primesc geanta, iar urmatorul produs pe wishlist-ul meu este o pereche de pantofi Epica! Imi plac atat de mult!
Pana data viitoare,
From Mona with Gloss
P.s.: Pe site-ul Ottershop.ro gasiti si brand-ul Geox, "pantoful care respira", apreciat pentru confortul oferit si pentru modelul revolutionar de talpa. Aceasta lasa piciorul sa respire, temperatura corpului ramanand constanta si eliminandu-se transpiratia.


Credit foto: Ottershop.ro

luni, 26 septembrie 2011

NOTD: Unghii verzi cu fundite Konad si crackle

Am creat acest model utilizand ultima oja cumparata de la Flormar si anume Supershine nr 50. Aceasta este o nuanta de verde-turcoaz intens si sidefat.
Oja am aplicat-o in doua straturi peste base coat-ul Calcium Booster de la Flormar.
Apoi, am aplicat cu ajutorul stampilei Konad si a discului M59 cate o fundita mare pe unghiile degetelor mari.
Pe degetele inelare, am aplicat modele diferite. Initial, am dorit sa pun labute pe ele, dar nu am reusit sa iau tot modelul de pe placuta (nu stiu exact de ce, dar voi mai lucra la acest aspect). Asa ca am stampilat un model cu inimioare pe degetul de la mana stanga (de pe discul M83) si fructe pe degetul de la mana dreapta (de pe discul M55). Aici am ales o capsuna si o felie de portocala.
Pe restul unghiilor am aplicat oja crackle de la Natty intr-o nuanta de verde inchis.
La final, am corectat manichiura cu ajutorul creionului de la Douglas (cu care am sters portiunile unde oja a depasit suprafata unghiei) si am aplicat lac transparent pentru protejarea modelului si stralucire.
Sper sa va placa modelul creat!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Cadouri impreuna cu revistele lunii Octombrie

Astazi am fost intr-o scurta plimbare pana la standurile cu reviste, in cautarea unor noi articole interesante de citit. Si am constatat cu incantare ca si in luna aceasta revistele ne rasfata cu noi cadouri.
Astfel, in Cosmopolitan veti gasi un mini produs L'Occitane, si anume o lotiune de corp cu extract de Verbina. Aceasta are 30 ml, iar revista o veti cumpara cu un leu in plus (9,9 lei fata de 8,9 lei). Lotiunea miroase placut, fresh, a citrice si se absoarbe repede in piele.

In rest, in revista veti gasi un catalog Deichmann, un flyer cu nuantele vopselei-spuma de la Wellaton, un mini-catalog Bon Prix si mostre de Vichy Normaderm, fond de ten Vichy Aerateint Pure 23 Clair Ivory si fond de ten L'Oreal True Match (Accord Parfait) W3 Golden Beige.

In revista Elle, care o are pe coperta pe Kirsten Dunst, veti gasi numai mostre si anume un pliculet cu un pliant parfumat Dior J'Adore, o mostra de parfum Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir, o mostra Vichy Normaderm si una Vichy Aeratint Pure (23 Clair. Ivory). Pretul revistei este de 9,9 lei.
Revista OK ofera ceasuri colorate la pretul de 15 lei. Astfel va puteti alege culoarea preferata dintre rosu, galben, ciclam si albastru.
Iar impreuna cu revista Joy veti primi o geanta eco de tip "plasa" la pretul de 11,9 lei.

Alte cadouri gasiti si in Unica de Octombrie, unde veti primi un produs Avon (pretul revistei este de 12,9 lei). Deoarece oferta este mai larga, va recomand sa cautati produsele la mai multe standuri de presa pentru a gasi ceva ce chiar va doriti! Puteti alege intre balsam de buze, ruj Color Trend, fard de pleoape rezistent la transfer, ruj stick, quad in nuanta Tiger's Eye, crema de ochi Solutions, fard de pleoape Color Trend, mascara Color Trend si posibil si alte produse. Eu am fost la 2 standuri, dar inca mai caut si daca mai gasesc ceva o sa va spun si voua!

De asemenea, mai gasiti si revista Avantaje la pretul de 9,9 lei care va ofera cadou o umbrela in format mic si revista The One care va oferi o crema hidratanta pentru corp de la Ivatherm (100 ml) la pretul de 12,9 lei. Iar revista Glamour ne va oferi unul din cele 2 seturi de produse cosmetice despre care am mai scris aici.

Voi ce veti alege dintre atatea cadouri tentante?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

vineri, 23 septembrie 2011

Cosmetics Beauty Hair part II

Dupa ce v-am povestit aici cum a fost joi la Cosmetics Beauty Hair, acum revin cu alte detalii. Bine-nteles ca nu am rezistat sa nu mai trec inca o data pe la expozitie si duminica inainte de a merge la Ab Fab Fair.

Asa ca m-am intors cu gandul la placutele Konad. Joi plecasem doar cu una singura de la stand, iar vineri si sambata m-am gandit la toate modelele disponibile. Am rasfoit pliantul, mi-am notat discurile preferate si m-am intors la Konad.
Astfel, mi-am luat inca 6 discuri profitand de oferta de 3 discuri la 60 de lei (un disc fiind 20 de lei in loc de 22 de lei, pretul intreg).

Am ales un disc cu fundite si inimioare (m59), unul "Casino" cu carti de joc, jetoane si jackpot-uri (m48), un altul cu modele pentru toata unghia (m63), unul cu fructe (m55), unul cu modele intregi si o pisica aristocrata (m83) si unul care contine labute si alte modele (m10).

Acum abia astept sa incerc toate modelele cumparate!
Si pentru ca nu imi cumparasem nimic de la Zoya joi (desi vazusem standul) m-am oprit si aici. Oja mata de la Zoya mi-a placut foarte mult, asa ca mi-am mai cumparat inca doua (fiecare era la pretul de 30 de lei) - un bleu intens denumit Phoebe si o nuanta de verde numita Mitzi.

Iar verdele mi l-am cumparat deoarece mi-a adus aminte de o oja pe care am avut-o acum foarte multa vreme (cred ca eram prin clasa a 6-a). Aceasta era de la Oriflame, din colectia Visions si se numea Green with Envy. Bine-nteles ca nu era mata, dar am tinut enorm la ea si o purtam cat se putea de des (si pe furis, pentru ca nu puteam sa merg cu o astfel de nuanta la scoala!).
Si inainte de plecare am trecut si pe la standul Cuccio, de unde imi doream batonul pentru hidratarea cuticulelor. Acesta a fost 20 de lei si eu mi l-am luat in varianta lapte cu miere. Batonul mai era disponibil si cu aroma de rodie.

Trebuie sa va spun ca miroase superb si este foarte eficient!

Acestea au fost cumparaturile din ultima zi de expozitie Cosmetics Beauty Hair. Acum abia astept sa le testez pe toate si sa revin cu detalii.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Tried&tested: Cutique de la Orly

Mi-am cumparat Cutique acum ceva vreme, iar in ultimul timp am facut o adevarata pasiune pentru acest produs. Daca doriti sa va curatati cuticulele chiar vi-l recomand!

Cutique se aplica pe cuticule si are un timp de actiune foarte scurt. Imediat dupa aplicare, cuticulele se imping cu un betisor special, indepartandu-se tesutul mort. Produsul trebuie lasat sa actioneze pentru 30-60 de secunde si niciodata nu trebuie lasat mai mult de 5 minute.

Eu procedez astfel: aplic produsul pe cuticulele de la mana stanga, le curat si apoi clatesc cat se poate de repede. Apoi reiau procesul si la mana dreapta.
Imi place foarte mult rezultatul obtinut, cuticulele fiind curate si frumoase, aratand ca facute la salon. Iar acum nu ma mai mir de ce manichiuristele la care am fost foloseau acest produs si il laudau atat!

Iar dupa indepartarea produsului de pe cuticule, le hidratez cu batonul cu lapte si miere de la Cuccio sau cu uleiul de la Flormar.

Voi cum va ingrijiti cuticulele?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

joi, 22 septembrie 2011

Tried&tested: Mascara Colossal Cat Eyes

La scurt timp dupa aparitia mascarei Colossal Cat Eyes mi-am cumparat-o si eu fiind curioasa de rezultatele obtinute. Cat Eyes are o periuta curbata si ofera alungire genelor. Daca va doriti si volum ar fi bine sa va indreptati spre un alt produs din gama Volum' Express.

Produsul l-am cumparat din Carrefour si atunci m-a costat 32,85 lei. Iar daca ma intrebati acum probabil ca nu as mai da atat pe el, mai ales ca este disponibil in cadrul promotiei Maybelline la pretul de 19,99 lei.

Aplicata pe gene, mascara arata astfel:
Impresionant? Din punctul meu de vedere, nu prea. Mai ales ca eu prefer cat mai mult volum atunci cand vine vorba de gene.

Asa ca produsul este potrivit daca va doriti un look cat mai natural, fara gene incarcate, ci doar putin alungite. Iar de cand l-am cumparat, eu l-am folosit doar impreuna cu o alta mascara pentru volum, dar care nu prea ofera alungire. In aceasta situatie mi-a placut ce rezultat am obtinut.
Si deoarece am testat toate produsele din gama Volum' Express de la Maybelline, am incercat sa imi aleg preferatul. Astfel, mi-a placut ce rezultate a oferit One by one, dar nu mi-a placut cand am vazut mici puncte negre de mascara cazute sub gene, Cat Eyes nu este tocmai pe gustul meu, iar Falsies mi se pare ca uneori incarca genele mult prea mult (chiar si pentru gustul meu).

Asa ca ar trebui sa aleg mascara in varianta clasica si anume Colossal Volum' Express.

Voua care va place cel mai mult?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...